Νέα

Ποιές Ελληνίδες ή ξένες έχετε δει από κοντά και εντυπωσιαστήκατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_o_nwntas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 516
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Ολυνα Ξενοπουλου!Κρατιεται πολυ καλα ακομα. Μου θυμισε πολλα ειχα καψουρα καποτε.

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
μαριλιτα λαμπροπουλλου,χαμουρευοτανε μεσα στα φλοκα.ελεος.
πιο παλια αυτο.πριν τρια τεσσερα χρονια.
πριν καμια βδομαδα ηταν μ ενα μεγαλουτσικο χερακι χερακι.εξω απο αττικα.

Και εγώ την έχω πετύχει αυτήν στο εκλογικό κέντρο που ψήφιζε.
Καλή από κοντά, αλλά πολύ πολύ αδύνατη.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
την γκομενα μου...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Τον/την Τρύφωνα Σαμαρά. Πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Από κοντά τα χείλια του/της είναι ακόμα πιο φουσκωμένα. :2funny: :headbang:

AERAS1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αν κι έχω δει αρκετές (κι αρκετούς λόγω δουλειάς, εκείνη που μου έκανε εντύπωση -μετά την Κουλιανού- ήταν η Βερόνικα Αργιέντζη. Πρόκειται για μια ηθοποιό που έπαιζε (για όσους τη θυμούνται) την αστυνομικό στη σειρά Τμήμα Ηθών. Ήταν τέλος Αυγούστου, πριν αρκετά χρόνια βέβαια, και ήταν μαυρισμένη κι αμακιγιάριστη. Θυμάμαι ότι με ρώτησε κάτι κι εγώ θα πρέπει να της απάντησα μετά από μισό λεπτό, αφού κυριολεκτικά τα είχα χάσει. Δυστυχώς χάθηκε από το τηλεοπτικό στερέωμα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αν κι έχω δει αρκετές (κι αρκετούς λόγω δουλειάς, εκείνη που μου έκανε εντύπωση -μετά την Κουλιανού- ήταν η Βερόνικα Αργιέντζη. Πρόκειται για μια ηθοποιό που έπαιζε (για όσους τη θυμούνται) την αστυνομικό στη σειρά Τμήμα Ηθών. Ήταν τέλος Αυγούστου, πριν αρκετά χρόνια βέβαια, και ήταν μαυρισμένη κι αμακιγιάριστη. Θυμάμαι ότι με ρώτησε κάτι κι εγώ θα πρέπει να της απάντησα μετά από μισό λεπτό, αφού κυριολεκτικά τα είχα χάσει. Δυστυχώς χάθηκε από το τηλεοπτικό στερέωμα.
θεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1

Βερόνικα Αργιέντζη? Τι μου θύμησες τώρα τύπε…

Με την Βερόνικα είμαστε ερωτευμένοι πριν κάποια χρόνια. Μιλάμε για πολύ παθιασμένο έρωτα. Υπήρχαν όμως δύο προβλήματα που οδήγησαν τη σχέση μας σε τέλμα.

Το πρώτο ήταν ότι μέναμε μακριά ο ένας από τον άλλο και το δεύτερο ήταν ότι αγνοούσε την ύπαρξή μου. Αλλά δεν πειράζει την αγαπούσα και για τους δυο μας  :smitten:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Αντζελα Γκερεκου δυο φορες την μια προεκλογικα με χαιρετισε και μου μιλησε.Μεχρι και η γυναικα μου παραδεχτηκε οτι ειναι πολυ μουναρα αν και 50αρα απο οτι λενε.

51 για την ακρίβεια..γεννήθηκε 15 Απριλίου 1959....

llrx8

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
16
Νικολετα Καρρα και Ελενα Ραπτη  :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Η  Άντζελα  Γερέκου  δεν παίζεται .
Αλλά  αυτή  που  ήταν  το  κάτι άλλο ήταν  η  Καρυοφιλιά  Καραμπέτη  μικρούλα .
Όσο  για  το  σύντροφο που  έγραψε  για  τη Ράπτη , τέτοιες  έχει στο MALL το Σάββατο  πάνω  από 100
Αντιθέτως   η  Γωγώ  Μαστροκώστα  ως  φοιτήτρια  ΤΕΦΑΑ στην Κομοτηνή  δεν έλεγε  πολλά

Επισκέπτης
Η  Άντζελα  Γερέκου  δεν παίζεται .
Αλλά  αυτή  που  ήταν  το  κάτι άλλο ήταν  η  Καρυοφιλιά  Καραμπέτη  μικρούλα .
Αντιθέτως   η  Γωγώ  Μαστροκώστα  ως  φοιτήτρια  ΤΕΦΑΑ στην Κομοτηνή  δεν έλεγε  πολλά

μιλάμε για πρόσφατα γεγονότα..έτσι ?

:woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
Χριστίνα ΚΩλέτσα!!!!! 1.000 φορές τουλάχιστον καλύτερη απ ότι στις φωτος και στην TV ! ! ! !

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
    Πέγκυ Τρικαλιώτη

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Και μία φάση καλή εδώ και 15 χρόνια περίπου.
Είμαστε με παρέα σε μεγάλο μαγαζί της παραλιακής,και το μαγαζί είναι πίτα.Ο ένας από την παρέα με καταγωγή απ'το Βόλο πατριώτης και γνωστός του μαγαζάτορα μας βόλεψε σε καλό τραπέζι.
Σκάει μύτη ο μετρ κάποια στιγμή πανικόβλητος και μας λέει ότι έχει έρθει η κυρία Αδαμοπούλου από την Αμερική ( :think: εντελώς άγνωστη σ'εμάς),και δεν έχει που να καθήσει και αν θα μπορούσε να καθήσει στο τρπέζι μας που είχε κένές θέσεις. Δε γαμιέτααι λέμε εμείς 5 εμείς 7 οι κενές θέσεις,μήπως απ'το πιάτο μας θα φάει? :grin:
Σκάει μύτη η κυρία με τους παρατρεχάμενους (όλοι άγνωστοι σ'εμάς),και μετά αρχίζει η παρέλαση. Όλες οι γνωστές μοντέλες της εποχής,Τσιντικίδου,Κουλιανού,Πούπου,Σουλιώτη,Μπαλατσινού,και ένα βαπόρι ακόμη που δεν τις θυμάμαι σκάνε μύτη στο τραπέζι μας για να χαιρετήσουν!!!!

Εμείς μείναμε μαλάκες και όλη τη νύχτα με ανοιχτό το στόμα.

Το καλύτερο είναι ότι χαιρετούσαν κι εμάς δια σταυροφιλήματος γιατί νόμιζαν ότι είμαστε στην παρέα της εν λόγω κυρίας! ;)

Ποια Αδαμοπούλου ρε Nacho?

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Τσιντικιδου, θεά, γυρω στο 1994 και στα Πελοποννησιακα Καλλιστεια οπου ηταν κριτης, τσεπωσα κ φιλακι (στο μαγουλο ρε, μη τρελενεστε) μια και της πηγα τα τσιγαρα που τα ειχε ξεχασει στον τοτε γκομενο της. Θυμαστε ποιος μπορει να ηταν;  :grin: 

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
Φιλιπα Μαθιους!!Απιστευτη γυναικαρα!!!!

Stories