oxi_o_nwntas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
την ειδα και γω πολυ προσφαταTην Βίκυ Κουλιανού στα τέλη των 90ς σε ένα κλαμπ. Εντυπωσιακή και πανέμορφη γυναίκα...
πολυ γουαιλντ θινγκ να πουμε
την ειδα και γω πολυ προσφαταTην Βίκυ Κουλιανού στα τέλη των 90ς σε ένα κλαμπ. Εντυπωσιακή και πανέμορφη γυναίκα...
μαριλιτα λαμπροπουλλου,χαμουρευοτανε μεσα στα φλοκα.ελεος.
πιο παλια αυτο.πριν τρια τεσσερα χρονια.
πριν καμια βδομαδα ηταν μ ενα μεγαλουτσικο χερακι χερακι.εξω απο αττικα.
δικιο εχεις,αλλα οι βυζαρες στη θεση τους.Και εγώ την έχω πετύχει αυτήν στο εκλογικό κέντρο που ψήφιζε.
Καλή από κοντά, αλλά πολύ πολύ αδύνατη.
θεα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αν κι έχω δει αρκετές (κι αρκετούς λόγω δουλειάς, εκείνη που μου έκανε εντύπωση -μετά την Κουλιανού- ήταν η Βερόνικα Αργιέντζη. Πρόκειται για μια ηθοποιό που έπαιζε (για όσους τη θυμούνται) την αστυνομικό στη σειρά Τμήμα Ηθών. Ήταν τέλος Αυγούστου, πριν αρκετά χρόνια βέβαια, και ήταν μαυρισμένη κι αμακιγιάριστη. Θυμάμαι ότι με ρώτησε κάτι κι εγώ θα πρέπει να της απάντησα μετά από μισό λεπτό, αφού κυριολεκτικά τα είχα χάσει. Δυστυχώς χάθηκε από το τηλεοπτικό στερέωμα.
Αν κι έχω δει αρκετές (κι αρκετούς λόγω δουλειάς, εκείνη που μου έκανε εντύπωση -μετά την Κουλιανού- ήταν η Βερόνικα Αργιέντζη. Πρόκειται για μια ηθοποιό που έπαιζε (για όσους τη θυμούνται) την αστυνομικό στη σειρά Τμήμα Ηθών. Ήταν τέλος Αυγούστου, πριν αρκετά χρόνια βέβαια, και ήταν μαυρισμένη κι αμακιγιάριστη. Θυμάμαι ότι με ρώτησε κάτι κι εγώ θα πρέπει να της απάντησα μετά από μισό λεπτό, αφού κυριολεκτικά τα είχα χάσει. Δυστυχώς χάθηκε από το τηλεοπτικό στερέωμα.
Αντζελα Γκερεκου δυο φορες την μια προεκλογικα με χαιρετισε και μου μιλησε.Μεχρι και η γυναικα μου παραδεχτηκε οτι ειναι πολυ μουναρα αν και 50αρα απο οτι λενε.
Η Άντζελα Γερέκου δεν παίζεται .
Αλλά αυτή που ήταν το κάτι άλλο ήταν η Καρυοφιλιά Καραμπέτη μικρούλα .
Αντιθέτως η Γωγώ Μαστροκώστα ως φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ στην Κομοτηνή δεν έλεγε πολλά
Και μία φάση καλή εδώ και 15 χρόνια περίπου.
Είμαστε με παρέα σε μεγάλο μαγαζί της παραλιακής,και το μαγαζί είναι πίτα.Ο ένας από την παρέα με καταγωγή απ'το Βόλο πατριώτης και γνωστός του μαγαζάτορα μας βόλεψε σε καλό τραπέζι.
Σκάει μύτη ο μετρ κάποια στιγμή πανικόβλητος και μας λέει ότι έχει έρθει η κυρία Αδαμοπούλου από την Αμερική ( εντελώς άγνωστη σ'εμάς),και δεν έχει που να καθήσει και αν θα μπορούσε να καθήσει στο τρπέζι μας που είχε κένές θέσεις. Δε γαμιέτααι λέμε εμείς 5 εμείς 7 οι κενές θέσεις,μήπως απ'το πιάτο μας θα φάει?
Σκάει μύτη η κυρία με τους παρατρεχάμενους (όλοι άγνωστοι σ'εμάς),και μετά αρχίζει η παρέλαση. Όλες οι γνωστές μοντέλες της εποχής,Τσιντικίδου,Κουλιανού,Πούπου,Σουλιώτη,Μπαλατσινού,και ένα βαπόρι ακόμη που δεν τις θυμάμαι σκάνε μύτη στο τραπέζι μας για να χαιρετήσουν!!!!
Εμείς μείναμε μαλάκες και όλη τη νύχτα με ανοιχτό το στόμα.
Το καλύτερο είναι ότι χαιρετούσαν κι εμάς δια σταυροφιλήματος γιατί νόμιζαν ότι είμαστε στην παρέα της εν λόγω κυρίας! ;)
Φιλιπα Μαθιους!!1993...Απιστευτη γυναικαρα!!!!