Νέα

Ποιές Ελληνίδες ή ξένες έχετε δει από κοντά και εντυπωσιαστήκατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_o_nwntas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 516
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.766
Πόντοι
3.715
έχω δεί τις:

Ανθή, τυλίγει ιδρωμένη σε σουβλατζίδικο γωνιακό και όταν καλοκαιριάζει πετάει έξω το κατά δύναμιν γιατί λιώνει μπροστά στο γύρο και τα καλαμάκια.

Ευγενία, πουλάει κοτόπουλα σε κρεοπωλείο νοτίων προαστείων, τυλίγει και τα μπιφτέκια, ξανθιά που η τύχη την είχε για σαλόνι, πιανίστρια, αλλά τα τριπλάρε λίγο πιο πολύ από όσο έπρεπε τα δάχτυλα και πλέον ανεβοκατεβαίνει οκτάβες του κιμά.

Αλεξάνδρα, ταμίας σε τράπεζα Eurobank κέντρο, private banking, φοράει το πιο σέξυ σύνολο χαμηλοκάβαλου (πάάάάάντα) με μαύρο στρινγκ κομψά εκτεθειμένο (αυτό που αν δεν το χαζέψεις είσαι μαλάκας κι αν το χαζέψεις μένεις μαλάκας), φαίνεται και δεν ενδείκνυται για καρδιακούς.

δεν κολλάω στις διάσημες αγοραστές συγκινήσεις (τέλη στην ΕΡΤ), προτιμάω κάτι γυναικάκια που τους δίνεις τη φωτιά κι αυτές τη δένουν κόμπο.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Τσιντικιδου, θεά, γυρω στο 1994 και στα Πελοποννησιακα Καλλιστεια οπου ηταν κριτης, τσεπωσα κ φιλακι (στο μαγουλο ρε, μη τρελενεστε) μια και της πηγα τα τσιγαρα που τα ειχε ξεχασει στον τοτε γκομενο της. Θυμαστε ποιος μπορει να ηταν;  :grin: 

Ο Μαστοράκης. :2funny:

SODOM3

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
16
Κατερινα Γιατζογλου σε σινεμα στην Φιλοθεη

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
Κατερινα Γιατζογλου σε σινεμα στην Φιλοθεη

Μ' αρέσει πάντως που σ' αυτό το thread έχουν σκάσει μύτη & ορισμένοι παλιοί & ποστάρουν κάτι ονόματα που έχουν χαθεί απ' τη showbiz δεκαετία & βάλε...

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
βικυ χατζηβασιλειου,τρωγαμε στο ιδιο εστιατοριο(με τον αντρα τις ητανε και 2 ακομα ζευγαρια)και καθομασταν σε διπλανα τραπεζια.η γυναικα ειναι
ΑΡΧΟΝΤΟΜΟΥΝΑΡΟΣ.

σασα μπαστα την ειδα ξημερωματα στο αεροδρομιο,πρεπει να γυρνουσε απο καποια αρπαχτη στην επαρχια.ΠΑΡΤΑΛΙ εντελως.

ευα καιλη σε beach bar στην χαλκιδικη με μαγιο,η γυναικα εχει τεραστιες βυζαρες,αλλα απο την μεση και κατω ειναι χαλι.

ελενα παπαβασιλειου(alpha) μεναμε στο ιδιο ξενοδοχειο περυσι το καλοκαιρι,και την πετυχα ενα μεσημερι να κανει μπανιο στην πισινα του ξενοδοχειου με μια φιλη τις και ενα πουστρονι.η γυναικα ειναι ΜΟΥΝΑΡΑ και για πολλα γαμησια.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.000
Πόντοι
5.015
βικυ χατζηβασιλειου,τρωγαμε στο ιδιο εστιατοριο(με τον αντρα τις ητανε και 2 ακομα ζευγαρια)και καθομασταν σε διπλανα τραπεζια.η γυναικα ειναι
ΑΡΧΟΝΤΟΜΟΥΝΑΡΟΣ.

σασα μπαστα την ειδα ξημερωματα στο αεροδρομιο,πρεπει να γυρνουσε απο καποια αρπαχτη στην επαρχια.ΠΑΡΤΑΛΙ εντελως.

ευα καιλη σε beach bar στην χαλκιδικη με μαγιο,η γυναικα εχει τεραστιες βυζαρες,αλλα απο την μεση και κατω ειναι χαλι.

ελενα παπαβασιλειου(alpha) μεναμε στο ιδιο ξενοδοχειο περυσι το καλοκαιρι,και την πετυχα ενα μεσημερι να κανει μπανιο στην πισινα του ξενοδοχειου με μια φιλη τις και ενα πουστρονι.η γυναικα ειναι ΜΟΥΝΑΡΑ και για πολλα γαμησια.

Φίλε φωτιές μας άναψες βραδιάτικα... Η Βικάρα είναι ΜΙΛΦΑΡΑ του κερατά για πολλά γαμήσια. Όσο για Έλενα Παπαβασιλείου μπορεί να είναι λίγο ξενερουά αλλά παίζει να είναι το μεγαλύτερο ΤΟΥΜΠΑΝΟ που έχω δει ποτέ στη showbiz. Και σχετικά με Καϊλή όσων από εμάς το ματάκι μας "παίζει" το έχουμε καταλάβει ότι έχει βυζάρες παρά τα ξενερουά ταγεράκια που φοράει αλλά αυτό το ότι είναι χάλι απ' τη μέση & κάτω το έχω ακούσει & από άλλους άρα το πιστεύω...

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
Λοιπόν...
Παπαρίζου,διακοσμημένο μπάζο,με κυτταρίτιδες κ γενικά πολύ μέτρια
Βικτώρια Χαλκίτη (αυτή που έλεγε το τέλεια τέλεια αν θυμάστε), πολύ όμορφη κ προσγειωμένη κοπέλα
Έλλη Κοκκίνου,κάπως ατσούμπαλη κ άχαρη,δεν ήταν αυτό που περίμενα
Βανδή, κρατιέται καλά,ωραία γυναίκα,αν κ με 3-4 παραπάνω κιλά θα ήταν καλύτερη
Θέλξη,ατελείωτη γυναικάρα,πολύ όμορφη.

Κατα κανόνα πάντως, οι διάσημες είναι σαφώς πιο μέτριες εμφανισιακά απο κοντά...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ειδα την Αντζελινα Τζολι στην σαντορινη και ειχα παθει πλακα.πολυ πιο ομορφη απο κοντα.βεβαια καμια δεκαρια σωματοφυλακες γυρω γυρω,δεν σε αφηναν να πλησιασεις ουτε καν για αυτογραφο.εγω καταφερα και βγηκα φωτο μαζι της και μου την εσβησε μια πρωην  :headbang: :headbang:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ειδα την Αντζελινα Τζολι στην σαντορινη και ειχα παθει πλακα.πολυ πιο ομορφη απο κοντα.βεβαια καμια δεκαρια σωματοφυλακες γυρω γυρω,δεν σε αφηναν να πλησιασεις ουτε καν για αυτογραφο.εγω καταφερα και βγηκα φωτο μαζι της και μου την εσβησε μια πρωην  :headbang: :headbang:
λυσσα το εκανες....

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
μπραβο εισαι καταπληκτικος :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Πηνελοπη κρουζ απο κοντα ουτε σημασια της δινεις,αντρεα μπανικα ρουμανα ποπ σταρ παρα την ηλικια της μουναρα,εχω και φωτο μαζι της... :grin:

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Την Γωγω Μαστροκώστα το 1997 νομιζω, σαμιαμίδι. Τοτε. Την βαλαμε με τον φιλο μου να σκασει φιλακι σε χαρτοπετσέτα αντι για αυτόγραφο.  Δεν εντυπωσιαστηκα.  Οποτε ακυρο το σποτ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
μπραβο εισαι καταπληκτικος :2funny:
τι μαλακες εισαστε λες και ειπα οτι την γαμησα.για οσους δεν γνωριζουν,η Τζολι εχει γυρισει σκηνες απο καποια ταινια της στην Σαντορινη,ειχε μεινει εκει για κανα μηνα.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
τι μαλακες εισαστε λες και ειπα οτι την γαμησα.για οσους δεν γνωριζουν,η Τζολι εχει γυρισει σκηνες απο καποια ταινια της στην Σαντορινη,ειχε μεινει εκει για κανα μηνα.
στη σαντορινη οταν ειχε γυρισει καποιες σκηνες για το τομπ ραιντερ τα κινητα δεν ειχαν καμερες :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
στη σαντορινη οταν ειχε γυρισει καποιες σκηνες για το τομπ ραιντερ τα κινητα δεν ειχαν καμερες :2funny:
ρε εισαι παπαρας; ειπα καπου για κινητο εγω;εσυ οταν πας διακοπες δεν παιρνεις καμερα μαζι σου,το κινητο παιρνεις;

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
ρε εισαι παπαρας; ειπα καπου για κινητο εγω;εσυ οταν πας διακοπες δεν παιρνεις καμερα μαζι σου,το κινητο παιρνεις;
ειδα την Αντζελινα Τζολι στην σαντορινη και ειχα παθει πλακα.πολυ πιο ομορφη απο κοντα.βεβαια καμια δεκαρια σωματοφυλακες γυρω γυρω,δεν σε αφηναν να πλησιασεις ουτε καν για αυτογραφο.εγω καταφερα και βγηκα φωτο μαζι της και μου την εσβησε μια πρωην

απο που σου την εσβησε απο τον πιναρα που κανεις αριθμητικη

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ειδα την Αντζελινα Τζολι στην σαντορινη και ειχα παθει πλακα.πολυ πιο ομορφη απο κοντα.βεβαια καμια δεκαρια σωματοφυλακες γυρω γυρω,δεν σε αφηναν να πλησιασεις ουτε καν για αυτογραφο.εγω καταφερα και βγηκα φωτο μαζι της και μου την εσβησε μια πρωην

απο που σου την εσβησε απο τον πιναρα που κανεις αριθμητικη
α καταλαβα τυπε η μονη φωτογραφικη μηχανη που εχεις δει στην ζωη σου ειναι η μιας χρησεως  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
α καταλαβα τυπε η μονη φωτογραφικη μηχανη που εχεις δει στην ζωη σου ειναι η μιας χρησεως  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ενω εσυ πριν δεκα χροννια ειχες ψηφιακη.που τα πουλας ρε καραγκιοζη αυτα.πουλας και πνευμα για να το σωσεις.πες οτι μας λες παπριες να τελειωνουμε.ασε που δε μα ς ειπες αν στη σαντορινη ειχες παει με τη μαμα σου

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ενω εσυ πριν δεκα χροννια ειχες ψηφιακη.που τα πουλας ρε καραγκιοζη αυτα.πουλας και πνευμα για να το σωσεις.πες οτι μας λες παπριες να τελειωνουμε.ασε που δε μα ς ειπες αν στη σαντορινη ειχες παει με τη μαμα σου
πρωτον ειμαι πιο μεγαλος απο εσενα.δευτερον ναι πριν 8 χρονια ειχα ψηφιακη,εσυ μαλον τοτε δεν ειχες καν εγχρωμη τηλεοραση.τι παπαριες μωρε μαλακα ο μονος ημουν νομιζεις που την ειδε στην σαντορινη;για ποιο λογο να πω παπαρια να εντυπωσιασω εσενα τον μαλακα;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ωραίο προφίλ η Ατζελίνα...ε?

Stories