Σιγα τις "σελεμπριτις " που δεν παιζει να πετυχουν εξω οι κοινοι θνητοιόλες αυτές τις είδες από κοντά η απο την τηλεόραση????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιές Ελληνίδες ή ξένες έχετε δει από κοντά και εντυπωσιαστήκατε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_o_nwntas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 516
- Εμφανίσεις 61K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
όλες αυτές τις είδες από κοντά η απο την τηλεόραση????
υποθέτω ότι δουλεύει προς κολωνάκι μεριά
Ναι το χρυσό μου
Ειναι αλόγα η άτιμη αλλά γκαντέμα
Επισκέπτης
η λιτσα πατερα και η ελενη λουκα
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Την Κατερινα Βλαντη στην τραπεζα , την Βασια Τριφυλλη στο σουπερ μαρκετ και την Γκαβογιαννη στην γειτονια μου
Όπα... Ποια Κατερίνα Βλαντή, την Παναγιώτα Βλαντή μάλλον εννοείς... Επίσης το thread αναφέρεται σε celebrities που είδαμε & εντυπωσιαστήκαμε, την Τριφύλλη τί την ανέφερες;;;
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Την Κουντουρά (πρώην?) βουλευτίνα της ΝΔ στη Βουκουρεστίου μεσημεριάτικα. Δίμετρος μου..ρος!!!
Πριν καμιά δεκαπενταετία μάλλον εννοείς γιατί τώρα... Πάντως αυτήν τη γυναίκα τη σιχαίνομαι λόγω των πολιτικών της πεποιθήσεων, δεξιά παλαιάς κοπής, ο πατέρας της ήταν πρόεδρος των φίλων του βασιλιά εν Ελλάδι, κάτι τέτοιο...
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
και τώρα πολύ καλή είναιΠριν καμιά δεκαπενταετία μάλλον εννοείς γιατί τώρα... Πάντως αυτήν τη γυναίκα τη σιχαίνομαι λόγω των πολιτικών της πεποιθήσεων, δεξιά παλαιάς κοπής, ο πατέρας της ήταν πρόεδρος των φίλων του βασιλιά εν Ελλάδι, κάτι τέτοιο...
ποτέ δεν εντυπωσιάστηκα από επώνυμη
monkey_for_nothing
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2009
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
περυσι ειδα στο μπρικι τη γκομενα που τραγουδουσε το τραγουδι του λουφα και παραλλαγη, καλουτσικη ηταν απο κοντα ενω απο την τηλεοραση δε μου γεμιζε το ματι, τη γκομενα του μανθου την 'εγγλεζα' στο κων/νου και ελενης πριν δυο χρονια, τη τζουλια(εμενα ακομα καυλα μου φαινεται) πριν κανα μηνα με εναν μεσηλικα κακομοιρη Α και στο λας βεγκας ετρωγε διπλα μου ο σεξοβομβας ο tom jones
Εχω δεί πολλές κατα καιρούς, με άλλες έπαθα πλάκα, άλλες ήταν όπως τις βλέπεις στην tv και άλλες το χάλι τους.
Με αυτην που έπαθα πλάκα τελευταία ήταν με την ζωζώκα την Σαπουντζάκη !!!
Όχι δεν την πήδαγα, αλλα είναι πραγματικά απίστευτο οτι αυτή η γυναίκα είναι 70 φεύγα... λάμπει ολόκληρη!!!
Όχι δεν την πήδαγα, αλλα είναι πραγματικά απίστευτο οτι αυτή η γυναίκα είναι 70 φεύγα... λάμπει ολόκληρη!!!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
περυσι ειδα στο μπρικι τη γκομενα που τραγουδουσε το τραγουδι του λουφα και παραλλαγη, καλουτσικη ηταν απο κοντα ενω απο την τηλεοραση δε μου γεμιζε το ματι, τη γκομενα του μανθου την 'εγγλεζα' στο κων/νου και ελενης πριν δυο χρονια, τη τζουλια(εμενα ακομα καυλα μου φαινεται) πριν κανα μηνα με εναν μεσηλικα κακομοιρη Α και στο λας βεγκας ετρωγε διπλα μου ο σεξοβομβας ο tom jones
Μας δουλεύεις ρε;;; Απλά καλούτσικη η θεογκόμενα η Βανέσσα Αδαμοπούλου;;;
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Όχι δεν την πήδαγα, αλλα είναι πραγματικά απίστευτο οτι αυτή η γυναίκα είναι 70 φεύγα... Λάμπει ολόκληρη!!!
Είναι απ' τους πολλούς πούτσους που έχει φάει στη ζωή της, της έχουν προσδώσει μόνιμη λάμψη.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Είναι τυχαίο νομίζεις που όλες οι αγάμητες και κακογαμημένες σπάνε καρύδια?Είναι απ' τους πολλούς πούτσους που έχει φάει στη ζωή της, της έχουν προσδώσει μόνιμη λάμψη.
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
τη γυναικα τη σπανε οι πολλες πουτσες ;)
ασχετο αλλα η νικολετα ηταν συμφοιτητρια μου στη φιλοσοφικη, καλο κοριτσακιΝικολεττα Καρρα η γυμναστρια γκομενα του Μπουλα στο 50-50 την ειδα στο coral χαζεψα ακομα πιο ωραια απο κοντα και πολυ φιλικη σαν ατομο και ομιλιτικη, στο Κουκου στο Βιαμιλ παρεα την Καρτσωνα ΘΕΑ και την Λιλη αβαφη μεγαλη μπαζαρα
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Και σπάει αρχίδια όταν βλέπει πούτσα μόνο σε βαφτίσια από αγοράκια.τη γυναικα τη σπανε οι πολλες πουτσες ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 120
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις