Νέα

Ποιές Ελληνίδες ή ξένες έχετε δει από κοντά και εντυπωσιαστήκατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_o_nwntas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 516
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
έχω δει την ξανθιά χοντρέλω που έπαιζε στις παλιές ελληνικές ταινίες και κυνηγούσε τον Ψάλτη και τον Κωνσταντίνου για να τους βιάσει.
Φοβερό αέρα....... σήκωσε έτσι όπως πέρασε γρήγορα από μπροστά μου

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Την Κατερινα Βλαντη στην τραπεζα , την Βασια Τριφυλλη στο σουπερ μαρκετ και την Γκαβογιαννη στην γειτονια μου

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Την Κατερινα Βλαντη στην τραπεζα , την Βασια Τριφυλλη στο σουπερ μαρκετ και την Γκαβογιαννη στην γειτονια μου

Όπα... Ποια Κατερίνα Βλαντή, την Παναγιώτα Βλαντή μάλλον εννοείς... Επίσης το thread αναφέρεται σε celebrities που είδαμε & εντυπωσιαστήκαμε, την Τριφύλλη τί την ανέφερες;;;

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Την Κουντουρά (πρώην?) βουλευτίνα της ΝΔ στη Βουκουρεστίου μεσημεριάτικα. Δίμετρος μου..ρος!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Την Κουντουρά (πρώην?) βουλευτίνα της ΝΔ στη Βουκουρεστίου μεσημεριάτικα. Δίμετρος μου..ρος!!!

Πριν καμιά δεκαπενταετία μάλλον εννοείς γιατί τώρα... Πάντως αυτήν τη γυναίκα τη σιχαίνομαι λόγω των πολιτικών της πεποιθήσεων, δεξιά παλαιάς κοπής, ο πατέρας της ήταν πρόεδρος των φίλων του βασιλιά εν Ελλάδι, κάτι τέτοιο...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Πριν καμιά δεκαπενταετία μάλλον εννοείς γιατί τώρα... Πάντως αυτήν τη γυναίκα τη σιχαίνομαι λόγω των πολιτικών της πεποιθήσεων, δεξιά παλαιάς κοπής, ο πατέρας της ήταν πρόεδρος των φίλων του βασιλιά εν Ελλάδι, κάτι τέτοιο...
και τώρα πολύ καλή είναι
ποτέ δεν εντυπωσιάστηκα από επώνυμη

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Την Μακρυπούλια πριν καμιά 10αριά χρόνια στο Κολωνάκι (ακόμη πιπίνι ήταν τότε) και την Δήμητρα Ματσούκα πρόσφατα στα μπουζούκια αν και φιαγμένη και πολύ κλαμένη (είχε τσακωθεί με τον μαλάκα τον γκόμενο...)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
την μαντονα στο φισκαρδο πριν 8 χρονια,μαπα τελειως....και τον τιτανοτεραστιο μικ τζαγκερ στο αργοστολι ασχετο....  :2funny:

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
περυσι ειδα στο μπρικι τη γκομενα που τραγουδουσε το τραγουδι του λουφα και παραλλαγη, καλουτσικη ηταν απο κοντα ενω απο την τηλεοραση δε μου γεμιζε το ματι, τη γκομενα του μανθου την 'εγγλεζα' στο κων/νου και ελενης πριν δυο χρονια, τη τζουλια(εμενα ακομα καυλα μου φαινεται) πριν κανα μηνα με εναν μεσηλικα κακομοιρη Α και στο λας βεγκας ετρωγε διπλα μου ο σεξοβομβας ο tom jones :rockon:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Εχω δεί πολλές κατα καιρούς, με άλλες έπαθα πλάκα, άλλες ήταν όπως τις βλέπεις στην tv και άλλες το χάλι τους.

Με αυτην που έπαθα πλάκα τελευταία ήταν με την ζωζώκα την Σαπουντζάκη !!!
Όχι δεν την πήδαγα, αλλα είναι πραγματικά απίστευτο οτι αυτή η γυναίκα είναι 70 φεύγα... λάμπει ολόκληρη!!!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
περυσι ειδα στο μπρικι τη γκομενα που τραγουδουσε το τραγουδι του λουφα και παραλλαγη, καλουτσικη ηταν απο κοντα ενω απο την τηλεοραση δε μου γεμιζε το ματι, τη γκομενα του μανθου την 'εγγλεζα' στο κων/νου και ελενης πριν δυο χρονια, τη τζουλια(εμενα ακομα καυλα μου φαινεται) πριν κανα μηνα με εναν μεσηλικα κακομοιρη Α και στο λας βεγκας ετρωγε διπλα μου ο σεξοβομβας ο tom jones :rockon:

Μας δουλεύεις ρε;;; Απλά καλούτσικη η θεογκόμενα η Βανέσσα Αδαμοπούλου;;;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Με αυτην που έπαθα πλάκα τελευταία ήταν με την ζωζώκα την Σαπουντζάκη !!!
Όχι δεν την πήδαγα, αλλα είναι πραγματικά απίστευτο οτι αυτή η γυναίκα είναι 70 φεύγα... Λάμπει ολόκληρη!!!

Είναι απ' τους πολλούς πούτσους που έχει φάει στη ζωή της, της έχουν προσδώσει μόνιμη λάμψη.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Είναι απ' τους πολλούς πούτσους που έχει φάει στη ζωή της, της έχουν προσδώσει μόνιμη λάμψη.
Είναι τυχαίο νομίζεις που όλες οι αγάμητες και κακογαμημένες σπάνε καρύδια?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
τη γυναικα τη σπανε οι πολλες πουτσες ;)

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Νικολεττα Καρρα η γυμναστρια γκομενα του Μπουλα στο 50-50 την ειδα στο coral χαζεψα ακομα πιο ωραια απο κοντα και πολυ φιλικη σαν ατομο και ομιλιτικη, στο Κουκου στο Βιαμιλ παρεα την Καρτσωνα ΘΕΑ και την Λιλη αβαφη μεγαλη μπαζαρα
ασχετο αλλα η νικολετα ηταν συμφοιτητρια μου στη φιλοσοφικη, καλο κοριτσακι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom