πριν 2-3 χρονια δεν θυμαμαι ειχε ερθει η μπελουτσι καλεσμενη ενος ππεριοδικου, ετυχε ενεκα ενος θειου μου νομικου συμβουλου του περιοδικου να ειμαι σε ενα παρτυ, πιο ομορφη γυναικα δεν εχω ξαναδει στη ζωη μου, απο κοντα πιο ομορφη
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιές Ελληνίδες ή ξένες έχετε δει από κοντά και εντυπωσιαστήκατε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_o_nwntas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 516
- Εμφανίσεις 61K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Είναι τυχαίο νομίζεις που όλες οι αγάμητες και κακογαμημένες σπάνε καρύδια?
Όχι βέβαια... Αυτό που είπα το είπα με απόλυτη σοβαρότητα!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
τη γυναικα τη σπανε οι πολλες πουτσες ;)
Οι πολλές πούτσες την αναζωογονούν φίλε
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Την Αθηνά Οικονομάκου πριν μήνες σε εστιατόριο. Πολύ πιο όμορφη από κοντά!!!
Καλά αυτή ειδικά με αυτό το έκφυλο μαύρο μαλλί που παίζει τώρα στο σίριαλ είναι για βρώμικο γαμήσι στα όρθια στο εστιατόριο που αναφέρεσαι & την ώρα που γαμάς να πέφτουν οι σαλάτες & οι σάλτσες...
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
Καλά αυτή ειδικά με αυτό το έκφυλο μαύρο μαλλί που παίζει τώρα στο σίριαλ είναι για βρώμικο γαμήσι στα όρθια στο εστιατόριο που αναφέρεσαι & την ώρα που γαμάς να πέφτουν οι σαλάτες & οι σάλτσες...
Φοβερό σκηνικό!!! Σαν να το βλέπω μπροστά μου!!!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
Φοβερό σκηνικό!!! Σαν να το βλέπω μπροστά μου!!!
Χα χα! Ρε φίλε την παρακολουθεί η μάνα μου τη σειρά που πρωταγωνιστεί & κάθομαι & τη βλέπω κι εγώ μία στις τόσες για να παίρνω μάτι κάτι ωραία γκομενάκια που παίζουν. Η Αθηνά παρ' ότι δεν είναι ο τύπος μου οφείλω να ομολογήσω πως έχει φοβερό σώμα & πρόσωπο & αυτό το μαύρο μαλλί - περούκα που φοράει στη σειρά την κάνει πολύ έκφυλη... Άσε που ο ρόλος της κάριας που παίζει είναι πολύ kinky από μόνος του... Αν δεν ήταν τόσο χάλια σειρά αυτή θα την έβλεπα πιο συχνά
Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
Χα χα! Ρε φίλε την παρακολουθεί η μάνα μου τη σειρά που πρωταγωνιστεί & κάθομαι & τη βλέπω κι εγώ μία στις τόσες για να παίρνω μάτι κάτι ωραία γκομενάκια που παίζουν. Η Αθηνά παρ' ότι δεν είναι ο τύπος μου οφείλω να ομολογήσω πως έχει φοβερό σώμα & πρόσωπο & αυτό το μαύρο μαλλί - περούκα που φοράει στη σειρά την κάνει πολύ έκφυλη... Άσε που ο ρόλος της κάριας που παίζει είναι πολύ kinky από μόνος του... Αν δεν ήταν τόσο χάλια σειρά αυτή θα την έβλεπα πιο συχνά
Πρέπει να ομολογήσω ότι έκανα το ίδιο για το Δεληγιάννειο που εκεί ήταν ξανθιά (την προτιμώ σαφέστατα έτσι).
Αλλά εκεί που έδωσα ρέστα ήταν στο trailer για τα...50000 χρόνια του MEGA, που τραγουδούσε μέσα στο ασανσέρ το "Όταν σε είχα πρωτοδεί"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ενώ δεν μου άρεσε ιδιαίτερα αυτό το τραγούδι, μετά απ' το trailer κόλλησα και το τραγουδούσα όοοοοολη μέρα για πολλούς μήνες!!!!!!!!!
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.014
- Πόντοι
- 5.015
σημερα ειδα την μιλενα αποστολακη,κοντοπουτανο ειναι,αλλα καλο κοντοπουτανο ομως.
Πού να δεις πώς "έτρεξε" τον άντρα της με το διαζύγιο... Όλα του τα έφαγε...
spider-man
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Κακιασμενη,ανεραστη,κομπλεξικη!!!!!!!Πού να δεις πώς "έτρεξε" τον άντρα της με το διαζύγιο... Όλα του τα έφαγε...
Arizala 74
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πριν κάτι μέρες είδα στον Love Radio από κοντά την Δούκισσα Νομικού όλα τα λεφτά, βγήκαμε και φωτογραφία!!! Θα μου μείνει αξέχαστη εμπειρία!!!!
stargateph
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Like
- 14
- Πόντοι
- 1
fantaros25
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
jessica alba στο λονδινο... τελος...
Arizala 74
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
http://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/files/Image/fashion/2010/JULY/FASHIONNEWS/ENTOLESSEXY/1511305.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αχ αχ αχ αχ αχ τι μας κάνεις!!!!
sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
Την Νανα Ταλατα στην Λουτσα.
Βγηκαμε φωτο και την εχω στο Facebook.
Σκαστε τωρα απο τη ζηλεια...
Βγηκαμε φωτο και την εχω στο Facebook.
Σκαστε τωρα απο τη ζηλεια...
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Την Μελέτη σε ένα γάμο...Πολύ αισθησιακή και καυλωτική αλλά δεν την λες και κλασσική καλλονή (όχι ότι με χαλάει, κάθε άλλο, έχει και κάτι στήθη για πολλά κρας τεστ)
Την Καγιά στο δρόμο... Εκπληκτικό πρόσωπο αλλά στα όρια της ανορεξίας...
Την Καγιά στο δρόμο... Εκπληκτικό πρόσωπο αλλά στα όρια της ανορεξίας...
Εχω δει τη Χρουσαλα στο Village του Ρεντη.Με μετριο βαψιμο,τζινακι,ασπρη μπλουζα. Πολυ συνηθισμενη κοπελα-αντιθετα με αυτο που βγαινει στο γυαλι...Και δεν ηταν και αφτιαχτη-απλα ηπια ντυμενη
Τελοσπαντων,μου ειναι και αντιπαθεστατη οποτε ισως να μην ειμαι και αντικειμενικος
Ευτυχως που βρηκε αυτο τον φλωρο- καραγκιοζακο και τη φορτωθηκε τη γαμιολα για μια ζωη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 120
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις