Νέα

Ποιές Ελληνίδες ή ξένες έχετε δει από κοντά και εντυπωσιαστήκατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_o_nwntas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 516
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης

URL]]

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
νικολα δεν πας μεχρι τον αβραμη μια βολτα που σε θελει....να εξασκησεις και το νικ σου; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βαρια κουβεντα λες.. (ο αβραμης ειναι σωσιβια λεμβος σε περιπτωση στριμωγματος  :2funny:) εσυ το δηλωσες και σε πειραξε οτι το χαριεντιζω?  :idiot:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
176
Πόντοι
2.945
σεπτεμβρη του 91 γυρνωντας απο μυκονο Φιλιπα Μαθιους!!!!ενα καραβι ολοκληρο την χαζευε μ ανοικτο στομα!!αντρες γυναικες!!!δεν θα το ξεχασω ποτε.... :o

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

σώπα ρε  :o :o

δεν είχα την τιμή...  :cheesy:

ftyman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Στο φεστβάλ κινηματογράφου πέτυχα τη τύπισσα που κάνει τη γκόμενα του Τσιμιτσέλη στη πολυκατοικία...Τρελλοοοοοοο!!!!

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
503
Πόντοι
26
με Καίτη Γαμπή,γιορτές μαζί... Σχοινάς παιδί,δικοι μου κ.τ.λ ..πολύ καλή γυναίκα...
με Πέγκυ Ζίνα καλοκαίρι μαζί,τα σκάφη δίπλα-δίπλα,κουβεντούλα και καφεδάκια... φοβερή και αυτή και ο Λύρας...
με Νατάσσα Θεοδωρήδου διακοπές (μετά Φουστανο εποχή,με τον καινούριο γκόμενο) και με παιδάκι. μόνο που τραγουδούσε στα μαγαζιά ακαπέλα και μαζευόντουσαν όλοι φτάνει !!!
με Χρηστήνα Δελλή καφεδάκια... γαμώ τους ανθρώπους..
με Δημητρα ρουμπέση καφεδάκια... και τα παπούτσια μέσα !!!
με κάτια Ζηγούλη(+σάκη) καφεδάκια... 2 ήσυχα παιδιά..
ΟΤΑΝ ΛΕΩ καφεδάκια,δέν έχω πάει μόνος μου,με τους δικούς μου ήμουν(προς αποφυγή παρεξηγήσεως),με πολλές άλλες διάσημες έχουμε πάει..αλλα τους παραπάνω τους γνώρησα λίγο καλήτερα...  :)

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
Στο φεστβάλ κινηματογράφου πέτυχα τη τύπισσα που κάνει τη γκόμενα του Τσιμιτσέλη στη πολυκατοικία...Τρελλοοοοοοο!!!!
τωρα που μου το θυμισες την ειχα δει το καλοκαιρι με τον τσιμιτσελη στο παρισι.δεν μου αρεσε καθολου.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Καίτη Γαμπή,γιορτές μαζί... Σχοινάς παιδί,δικοι μου κ.τ.λ ..πολύ καλή γυναίκα...
με Πέγκυ Ζίνα καλοκαίρι μαζί,τα σκάφη δίπλα-δίπλα,κουβεντούλα και καφεδάκια... φοβερή και αυτή και ο Λύρας...
με Νατάσσα Θεοδωρήδου διακοπές (μετά Φουστανο εποχή,με τον καινούριο γκόμενο) και με παιδάκι. μόνο που τραγουδούσε στα μαγαζιά ακαπέλα και μαζευόντουσαν όλοι φτάνει !!!
με Χρηστήνα Δελλή καφεδάκια... γαμώ τους ανθρώπους..
με Δημητρα ρουμπέση καφεδάκια... και τα παπούτσια μέσα !!!
με κάτια Ζηγούλη(+σάκη) καφεδάκια... 2 ήσυχα παιδιά..
ΟΤΑΝ ΛΕΩ καφεδάκια,δέν έχω πάει μόνος μου,με τους δικούς μου ήμουν(προς αποφυγή παρεξηγήσεως),με πολλές άλλες διάσημες έχουμε πάει..αλλα τους παραπάνω τους γνώρησα λίγο καλήτερα...  :)
τοσα καφεδακια ουτε ενα :pipa2: :pipa2:???? :grin: :grin:
Υ.Γ. γαι τη ρουμπεση συμφωνω.. :fuck1:

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
προτεινω νικολας_ΤΑ φτυνω   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σιγα μη τα φτυνω ρε μαλακα.  :cheesy: εσυ τα φτυνεις? μετρα οριο βολης να ξερουμε που θα δωσουμε το βραβειο εκτοξευσης οταν καποιος σε ξεπερασει γιατι καταγραφεται η καθε χλεπα :rockon:

Επισκέπτης
να φανταστω οτι της φερνεις λιγο ή θα αναγκαστει να βαλει καμια 30αρια κιλα για να μπει στο ρολο???

[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]
[move] :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:[/move]
χαχαχαχα! οι χορτοφαγοι ειμαστε γαματοι  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ααα η φιλιπα μαθιους που ειπατε, τι ωραιιιια που ειναι  :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom