Επισκέπτης
Τσίπηδε κοιτάω ποτέ τη κυριούλα στις τουαλέτες επειδή είμαι τσιγκούνης και δεν αφήνω ψιλά
Τσίπηδε κοιτάω ποτέ τη κυριούλα στις τουαλέτες επειδή είμαι τσιγκούνης και δεν αφήνω ψιλά
να φανταστω οτι της φερνεις λιγο ή θα αναγκαστει να βαλει καμια 30αρια κιλα για να μπει στο ρολο???ααααα αυτη εχω διαλεξει να παιξει την αυτοβιογραφια μου (σε λιγο θα της στειλω το sms )
και ειναι και νεα vegan
τι???????? :S :S :SAντζελλα Δημητριου, σαν κακομοιρα, γριετζω που θελει να το παιξει πιπινα (αισχος)
Στελλα Μπεζεντακου, την κοιτας για πανω απο 5 δευτερολεπτα αλλα αποστρεφεται το βλεμμα
Μαρια Λεκακη ( η Πεγκυ απο το Κωνσταντινου & ελενης ) το κοριτσι της διπλανης πορτας
[glow=red,2,300]Ζετα Μακρυπουλια, κοντη[/glow] με λαμψη και υπεροχη επιδερμιδα
Σασα Μπαστα, κοντοπούτανο που δεν αρθρωνει λεξη ελληνικη σωστα
..και πολλες αλλες που ως επι τω πλειστω δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα
Ναι, καλά.....
Ότι πεις φίλε........
επίσης ο 50 cent είναι εντυπωσιακά ΙΔΙΟΣ με το πώς φαίνεται σε φωτογραφίες, αφίσες, βίντεο κλιπ, τιβί κτλ κτλ κτλ :o :o :o :o
αν και κοντόοοοςς ουυυ
δεν είναι ακριβώς διάσημη αλλά ε, αυτόν έχω δει τι να κάνουμε χαχαχχ
δεν ειπα οτι δεν εχει μουνι....
τι???????? :S :S :S
δεν μου αρεσει το υφος της απαντησης σου....και επειδη πυθια δεν ειμαι εξηγησε μου τι θες να πεις με δυο λογακια αν δεν σου κανει κοπο....επισης πες μου και που κολλαει σε αυτο το θρεντ....μπορει εγω να ειμαι βλακας ή γερος για τα δεδομενα του σαιτ...Είπαμε....., ότι πεις........
(καλά ρε φίλε πιστεύεις δηλαδή ότι θα έβαζα έτσι γενικώς, μία διάσημη ;;;; )
χμμ...Δηλαδή τον πατριώτη σου που μας άφησε νωρίς δεν τον έχεις δει?
δεν μου αρεσει το υφος της απαντησης σου....και επειδη πυθια δεν ειμαι εξηγησε μου τι θες να πεις με δυο λογακια αν δεν σου κανει κοπο....επισης πες μου και που κολλαει σε αυτο το θρεντ....μπορει εγω να ειμαι βλακας ή γερος για τα δεδομενα του σαιτ...
νικολα δεν πας μεχρι τον αβραμη μια βολτα που σε θελει....να εξασκησεις και το νικ σου;μπορει (αν και μαλλον οχι) και τα δυο