Καλά ρε εμένα κανείς δεν με αναγνώρισε ακόμα???
εσύ παιδί μου είσαι εκτός συναγωνισμού....
θα σε αναγνωρίσω παντού από την πίσω όψη....
αυτη και απο μακρια ετσι οπως εκανε το μαλλι ενα ματσο χαλια ειναι....το παιζει και αγορακι και με αηδιαζει...καμια θηλυκοτητα....
Αρκούντως κοντά:
http://[URL unfurl="true"]www.leninimports.com/jamie_lee_curtis_gallery_30.jpg[/img[/URL]]
[/quote]αυτη φιλε για οσους δεν το γνωριζουν γεννηθηκε με μια μορφη ψευδοερμαφροδιτισμου και εγινε θηλυκο με επεμβασεις αποκαταστασης φυλου....
και???καλή?Αρκούντως κοντά:
αλλαξες κωλο-αβαταρ;Καλά ρε εμένα κανείς δεν με αναγνώρισε ακόμα???
αυτη φιλε για οσους δεν το γνωριζουν γεννηθηκε με μια μορφη ψευδοερμαφροδιτισμου και εγινε θηλυκο με επεμβασεις αποκαταστασης φυλου....
και πριν το ίδιο ήτανε...κοντοράπανο χοντρομπούτα. Θέλει ένα τζιν τη βδομάδα έτσι όπως τρίβονται στο περπάτημα
χελ γεαααααη πορτμαν ειναι στο αβατααααρ σου??
Σωστη η boombτσολιάς νομίζω σημαίνει ψηλή και ευθυτενής? Λυγερόκορμη? κάτι τέτοιο..
ααααα αυτη εχω διαλεξει να παιξει την αυτοβιογραφια μου (σε λιγο θα της στειλω το sms )χελ γεααααα
δηλαδή?αυτη φιλε για οσους δεν το γνωριζουν γεννηθηκε με μια μορφη ψευδοερμαφροδιτισμου και εγινε θηλυκο με επεμβασεις αποκαταστασης φυλου....
δε κοιτάω ποτέ τη κυριούλα στις τουαλέτες επειδή είμαι τσιγκούνης και δεν αφήνω ψιλά
ισως ειχε ορχεις στην κοιλια της και με εγχειρηση της αφαιρεθηκαν..δηλαδή?
αυτη φιλε για οσους δεν το γνωριζουν γεννηθηκε με μια μορφη ψευδοερμαφροδιτισμου και εγινε θηλυκο με επεμβασεις αποκαταστασης φυλου....
ναι κατι τετοιο νομιζω.... δεν θυμαμαι ακριβως....ισως ειχε ορχεις στην κοιλια της και με εγχειρηση της αφαιρεθηκαν..
(απο τις πιο συνηθισμενες περιπτωσεις ερμαφροδιτων)