mounelanos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 236
Τι αρωμα φορανε οι κυριοι gl?
που να ξερω;δεν ειμαι κυριος......φοραω κατι ντολτσε και γκαμπανα κι εγω του συρμου.....εχω και κανα δυο μοσκινοΤι αρωμα φορανε οι κυριοι gl?
Εγω στηριζω τον κυριο...μια που καταγεται απο το διπλα χωριο απο το δικο μουΤι αρωμα φορανε οι κυριοι gl?
[size=2pt]μπορουμε και να τραβηξουμε ολοι μια μαλακια ομαδικη να περασει η ωρα[/size]Παω να κοιμηθω με τα τραγια να παρω τραγιλα αλλα μετα μην παραπονεθει κανεις οτι του πηρα τις κοπελες
Σοβαρο ερωτημα .....
Λετε να φοραω τσιγκινο σωβρακο ?
[size=2pt]Αμα δεν πουμε και καμια μαλακια πως θα περασει η ωρα ?[/size]
ρε πούστη ένα μόνο άρωμα με έχει συγκλονίσει, έπλεα σε πελάγη ευωδιών, ο έρμος προσπαθούσε να πιάσει κουβέντα αλλά εγώ ήμουν εντελώς λαχανικό, μύριζα και δε με ένοιαζε τίποτα, έεεεεεετρεχαν τα σάλια στο πάτωμα.
τελικά παράτησε την κουβέντα, πηδηχτήκαμε και έκανα μια βδομάδα να πλύνω τα ρούχα μου για να μυρίζω το άρωμά του (δεν τα φορούσα, βλάχοι).
ακόμα το θυμάμαι αυτό το άρωμα, ήταν καταπληκτικό
αν ήξερα και τι ήταν καλά θα ήτανε
που να ξερω;δεν ειμαι κυριος......φοραω κατι ντολτσε και γκαμπανα κι εγω του συρμου.....εχω και κανα δυο μοσκινο
Δεν κανω τετοια πραγματα.....[size=2pt]μπορουμε και να τραβηξουμε ολοι μια μαλακια ομαδικη να περασει η ωρα[/size]
ειναι της γενιας μαςτο απολυτο 70ς αφτερ σειβ!
ειναι της γενιας μας
αδερφαρα! τα μοσκινο ειναι κ γ τους παθητικους.που να ξερω;δεν ειμαι κυριος......φοραω κατι ντολτσε και γκαμπανα κι εγω του συρμου.....εχω και κανα δυο μοσκινο
ωραιο αμαξι δεν ειχα;γαμουσε και εδερνε τοτε το μιραφιοριγαμα τα, τωρα μας πιασαν! να πουμε και για φιατ 124 καμπριο, να βαλει φωτο ο μπακαλης?
αδερφαρα! τα μοσκινο ειναι κ γ τους παθητικους.
και λιγα λες.....κραγμενη λεμε..... ;)αδερφαρα! τα μοσκινο ειναι κ γ τους παθητικους.
Ρε γλου εσυ που εχεις την στανη πρεπει να βρεις μια παντεντα να φτιαχνεις αρωμα απο την βαρβατιλα που μυριζουν τα τραγια το καλοκαιρι....και να το μοσχοπουλας....και ασε τα μοσκινο....και λιγα λες.....κραγμενη λεμε..... ;)