Νέα

Ποιέs αντρικέs κολόνιεs καυλώνουν τιs γυναίκεs?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petran21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 318
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
δλδ απο ολο τον κοσμο της μοδας μονο ο οικος ντολτσε ειναι για πουστηδες?
Στην ιταλια ναι συμφωνα με τους ιταλους...αυτοι βγαζουν πιο εξιδικευμενα προιοντα για αδελφες.....κατε εσε μπορει να βγαζουν και αλλοι...Τωρα αν σου θειξαμε τον αγαπημενο μοδιστρο..τι να σου πω...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
καλά τα λέει ο σίνερμαν, κολώνια για τον άντρα είναι η τραγίλα  :rockon:

άντε κάνα κούρος όταν βάζει τα καλά του και πάει στο καζίνο  :rockon:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
καλά τα λέει ο σίνερμαν, κολώνια για τον άντρα είναι η τραγίλα  :rockon:

άντε κάνα κούρος όταν βάζει τα καλά του και πάει στο καζίνο  :rockon:
Ελα μωρε με το καθε πιτσιρικη που του παιρνει ντολτσε καμπανα στα γενεθλια του η γκομενιτσα και μαθανε και απο αρωματα....

Επισκέπτης
Στην ιταλια ναι συμφωνα με τους ιταλους...αυτοι βγαζουν πιο εξιδικευμενα προιοντα για αδελφες.....κατε εσε μπορει να βγαζουν και αλλοι...Τωρα αν σου θειξαμε τον αγαπημενο μοδιστρο..τι να σου πω...
γιατι εισαι τοσο επιθετικος???
Εγω απλα σου λεω οτι η μοδα φτιαχνεται απο πουστηδες για πουστηδες. Τωρα καποια απο αυτα μας αρεσουν και τα αγοραζουμε καποια αλλα οχι, πες μου οτι ο γκοτιε και ο βερσατσε οταν φταχνουν αρωματα εχουν στο μιαλο τους οικοδομους και εναερητες :jerking: :jerking: :jerking:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
μεγαλυτεροs μαλακαs απο σενα δε νομιζω οτι υπαρχει εδω μεσα και κομπλεξακι ενα ενα τα βγαζειs
ΕΙπαμε υπαρχει ...ο αρχιμαλακας εισαι εσυ...Εγω τι βγαζω?θελεις να ειρωνευτεις...θα σε λεω αρχιμαλακα...fair?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ελα μωρε με το καθε πιτσιρικη που του παιρνει ντολτσε καμπανα στα γενεθλια του η γκομενιτσα και μαθανε και απο αρωματα....

πού να ξέρουν αυτοί παιδί μου, τραγίλα και τυρίλα, ο ντε φγομάζ και τα μυαλά στα κάγκελα  :rockon:

OP
OP
petran21

petran21

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
6
ΕΙπαμε υπαρχει ...ο αρχιμαλακας εισαι εσυ...Εγω τι βγαζω?θελεις να ειρωνευτεις...θα σε λεω αρχιμαλακα...fair?
μαλλον εχειs σεξουαλικο προβλημα ετσι σε κοβω και αγαμητοs καιρο ωποτε ειναι λογικο να γραφειs ολο μαλακιεs  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
μαλλον εχειs σεξουαλικο προβλημα ετσι σε κοβω και αγαμητοs καιρο ωποτε ειναι λογικο να γραφειs ολο μαλακιεs  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Lαθος το κοβεις....Μην ανοιξουμε κουβεντα για το πως σε κοβω εγω...σαλτα και γα για την ωρα και βλεπουμε...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
6624321_melissa-ria_dt-pic.jpg
:offtopic: :offtopic: :d-spam: