Επισκέπτης
δλδ απο ολο τον κοσμο της μοδας μονο ο οικος ντολτσε ειναι για πουστηδες?Ναι ρε....γιατι ειναι κομπλεξικια .....στο μουνι της για τον αρμανι και τον βερσατσε...
δλδ απο ολο τον κοσμο της μοδας μονο ο οικος ντολτσε ειναι για πουστηδες?Ναι ρε....γιατι ειναι κομπλεξικια .....στο μουνι της για τον αρμανι και τον βερσατσε...
τι χιουμορ....Δεν αντεχω αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Η κοιλια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Ναι ρε ..εκεινη ειναι βλαχα και εσυ εισαι ο μπον βιβερ της κολοπετινιτσας....ναι ρε χαζε για κεινη λεω την βλαχα
oοσα δε φτανει η αλεπου....
ελα ρε βλαχουλη μην τα περνειs στραβαΝαι ρε ..εκεινη ειναι βλαχα και εσυ εισαι ο μπον βιβερ της κολοπετινιτσας....
τι χιουμορ....
Στην ιταλια ναι συμφωνα με τους ιταλους...αυτοι βγαζουν πιο εξιδικευμενα προιοντα για αδελφες.....κατε εσε μπορει να βγαζουν και αλλοι...Τωρα αν σου θειξαμε τον αγαπημενο μοδιστρο..τι να σου πω...δλδ απο ολο τον κοσμο της μοδας μονο ο οικος ντολτσε ειναι για πουστηδες?
Οτι γραφεις σου απαντω...μηπως τα παιρνεις εσυ στραβα ποιημενα?ελα ρε βλαχουλη μην τα περνειs στραβα
μαλλον θα εισαι σαν την φιλη σου ετσι κι αλλιωs απο το ιδιο χωριο τη να περιμενει κανειs?Οτι γραφεις σου απαντω...μηπως τα παιρνεις εσυ στραβα ποιημενα?
Ελα μωρε με το καθε πιτσιρικη που του παιρνει ντολτσε καμπανα στα γενεθλια του η γκομενιτσα και μαθανε και απο αρωματα....καλά τα λέει ο σίνερμαν, κολώνια για τον άντρα είναι η τραγίλα
άντε κάνα κούρος όταν βάζει τα καλά του και πάει στο καζίνο
Και εσυ μαλον πρεπει να εισαι κλασικη περιπτωση μαλακα...μαλλον θα εισαι σαν την φιλη σου ετσι κι αλλιωs απο το ιδιο χωριο τη να περιμενει κανειs?
γιατι εισαι τοσο επιθετικος???Στην ιταλια ναι συμφωνα με τους ιταλους...αυτοι βγαζουν πιο εξιδικευμενα προιοντα για αδελφες.....κατε εσε μπορει να βγαζουν και αλλοι...Τωρα αν σου θειξαμε τον αγαπημενο μοδιστρο..τι να σου πω...
μεγαλυτεροs μαλακαs απο σενα δε νομιζω οτι υπαρχει εδω μεσα και κομπλεξακι ενα ενα τα βγαζειsΚαι εσυ μαλον πρεπει να εισαι κλασικη περιπτωση μαλακα...
ΕΙπαμε υπαρχει ...ο αρχιμαλακας εισαι εσυ...Εγω τι βγαζω?θελεις να ειρωνευτεις...θα σε λεω αρχιμαλακα...fair?μεγαλυτεροs μαλακαs απο σενα δε νομιζω οτι υπαρχει εδω μεσα και κομπλεξακι ενα ενα τα βγαζειs
Ελα μωρε με το καθε πιτσιρικη που του παιρνει ντολτσε καμπανα στα γενεθλια του η γκομενιτσα και μαθανε και απο αρωματα....
πού να ξέρουν αυτοί παιδί μου, τραγίλα και τυρίλα, ο ντε φγομάζ και τα μυαλά στα κάγκελα
μαλλον εχειs σεξουαλικο προβλημα ετσι σε κοβω και αγαμητοs καιρο ωποτε ειναι λογικο να γραφειs ολο μαλακιεsΕΙπαμε υπαρχει ...ο αρχιμαλακας εισαι εσυ...Εγω τι βγαζω?θελεις να ειρωνευτεις...θα σε λεω αρχιμαλακα...fair?
Lαθος το κοβεις....Μην ανοιξουμε κουβεντα για το πως σε κοβω εγω...σαλτα και γα για την ωρα και βλεπουμε...μαλλον εχειs σεξουαλικο προβλημα ετσι σε κοβω και αγαμητοs καιρο ωποτε ειναι λογικο να γραφειs ολο μαλακιεs