Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ τυπε βαρα 3 μαλακιες και μην αλλαξεις σωβρακο
εκει να δεις τραγιλα....
ή μεινε αγαμητος 3 μηνες !!!!!!!!!!!!!
ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ τυπε βαρα 3 μαλακιες και μην αλλαξεις σωβρακο
εκει να δεις τραγιλα....
ή μεινε αγαμητος 3 μηνες !!!!!!!!!!!!!
Εχω ακουσει οτι οι καπωs μεγαλυτερεs ....γεροντοκορεs=μουνια στην αλμημεγαλοκοπελεs , αντεχουν πασηs φυσεωs μυρωδια....Αληθευει?????
εδώ ρε βρωμάνε ακόμα και οι καλοκαιρινές μου σαγιονάρες οι mitsuko που είναι ανοιχτές....
και επειδη βγαζει και ωραια αρωματα πρπει να εισαι πουστηs για να τα φοραs? ασε που νομιζω οτι αν ειναι ετσι οπωs τα λεει η φιλη σου τοτε οι γκομενεs που με ρωτανε και μου λενε ποσο ωραιο αρωμα φοραs πρπει να ειναι ανωμαλεsTυποι οτι βγαζουν οι ντολτσε καμπανα...απευθηνονται αποκλειστικα πουστηδες...Μου το εχει πει μια φιλη ιταλιδα....στην ιταλια οταν θελουν να αναφερθουν σε πουστη λενε....ηταν ενας τυπος ντολτσε καμπανα σταιλ...εννοουν ηταν ενας τυπος αδελφη...
τιποτα δεν συγκρινεται με την μαγευτικη μυρωδια του φωτιστικου οινοπνευματος τυποι μου
http://[URL unfurl="true"]www.keratiotis.gr/images/utils/fotistiko/Fotistiko.jpg[/img[/URL]]
για τον αντρα που δεν χρειαζεται να προσπαθησει πολυ...
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Α θα λεs για τον αντρα φλαμπε......Ξερω ξερω...Μ ενα σπιρτο και.....
]Περιμενω να απαντησει καμια γυναικα του σαιτ...
εγω παντως εχω δει οτι το μουνι οσο μεγαλωνει τοσο βολικοτερο γινεται! ξεκιναει ξυνο, ακριβο κι ολο απαιτησεις και καταληγει να σου κανει ολα τα χατηρια και να μην ζηταει τιποτα!
Δεν αντεχω αλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοτυπε οταν το κανεις αυτο δεν θαχε φαση να παιρνει τηλ και καμια γκομενα
για τηλε-φονικο κλασιμο φλαμπε?
Ναι γιατι λες οτι ξερουν......ειχανε και στο χωριο τους αρωματα....Περα αυτου...βαλε και στριγκακη δολτσε καμπανα...δε μου πεφτει λογος...εγω οτι μου ειπε μια συμπατριωτισα του ντολτσε και του καμπανα ειπα....και επειδη βγαζει και ωραια αρωματα πρπει να εισαι πουστηs για να τα φοραs? ασε που νομιζω οτι αν ειναι ετσι οπωs τα λεει η φιλη σου τοτε οι γκομενεs που με ρωτανε και μου λενε ποσο ωραιο αρωμα φοραs πρπει να ειναι ανωμαλεs
βρωμυλοι οι ιταλοι;Tυποι οτι βγαζουν οι ντολτσε καμπανα...απευθηνονται αποκλειστικα πουστηδες...Μου το εχει πει μια φιλη ιταλιδα....στην ιταλια οταν θελουν να αναφερθουν σε πουστη λενε....ηταν ενας τυπος ντολτσε καμπανα σταιλ...εννοουν ηταν ενας τυπος αδελφη...
Ναι γιατι λες οτι ξερουν......ειχανε και στο χωριο τους αρωματα....Περα αυτου...βαλε και στριγκακη δολτσε καμπανα...δε μου πεφτει λογος...εγω οτι μου ειπε μια συμπατριωτισα του ντολτσε και του καμπανα ειπα....
Καμια σχεση...βρωμυλοι οι ιταλοι;
Ποιος εγω?ελα ρε που ξερουν, σε λιγο θα πεις οτι ο εσπρεσσο πινεται σε μικρο φλυτζανι στρετο
πες στη φιλη σου οτι στη χωρα του αρμανι και του βερσατσε δεν μιλανε για σχοινιTυποι οτι βγαζουν οι ντολτσε καμπανα...απευθηνονται αποκλειστικα πουστηδες...Μου το εχει πει μια φιλη ιταλιδα....στην ιταλια οταν θελουν να αναφερθουν σε πουστη λενε....ηταν ενας τυπος ντολτσε καμπανα σταιλ...εννοουν ηταν ενας τυπος αδελφη...
Ναι ρε....γιατι ειναι κομπλεξικια .....στο μουνι της για τον αρμανι και τον βερσατσε...πες στη φιλη σου οτι στη χωρα του αρμανι και του βερσατσε δεν μιλανε για σχοινι
ναι ρε χαζε για κεινη λεω την βλαχαΝαι γιατι λες οτι ξερουν......ειχανε και στο χωριο τους αρωματα....Περα αυτου...βαλε και στριγκακη δολτσε καμπανα...δε μου πεφτει λογος...εγω οτι μου ειπε μια συμπατριωτισα του ντολτσε και του καμπανα ειπα....
Tυποι οτι βγαζουν οι ντολτσε καμπανα...απευθηνονται αποκλειστικα πουστηδες...Μου το εχει πει μια φιλη ιταλιδα....στην ιταλια οταν θελουν να αναφερθουν σε πουστη λενε....ηταν ενας τυπος ντολτσε καμπανα σταιλ...εννοουν ηταν ενας τυπος αδελφη...