Επισκέπτης
Μπανακι μ΄ενα καλο αφρολουτρο ειναι οτι καλυτερο. Αντε κι ενα καλο aftersave για μετα το ξυρισμα. Παντως οσοι επιμενετε στις κολονιες και δεν σας περισευουν λεφτα για επωνυμα ακριβα αρωματα, υπαρχουν απομιμισεις στις λαικες με 5 ευρω.
Μπανακι μ΄ενα καλο αφρολουτρο ειναι οτι καλυτερο. Αντε κι ενα καλο aftersave για μετα το ξυρισμα. Παντως οσοι επιμενετε στις κολονιες και δεν σας περισευουν λεφτα για επωνυμα ακριβα αρωματα, υπαρχουν απομιμισεις στις λαικες με 5 ευρω.
η καλυτερη κολονια ειναι το θρασος τυποι
marine την βαζω εδω και 12 χρονια!marine , africa , passion κτλπ
Μαλακια θρεντ......Η μονη κολονια που μπορει να κανει θραυση και να σε κυνηγουν οι γυναικες θα ειναι αυτη που θα φτιαχτει..απο την οσμη που βγαζουν τα τραγια το καλοκαιρι και ειναι πολυ εντονη η λεγομενη βαρβατιλα.........ειδες τι κανει το σωστο μαρκετινγκ? δωσε διαφημιση στο λαο....
Μαλακια θρεντ......Η μονη κολονια που μπορει να κανει θραυση και να σε κυνηγουν οι γυναικες θα ειναι αυτη που θα φτιαχτει..απο την οσμη που βγαζουν τα τραγια το καλοκαιρι και ειναι πολυ εντονη η λεγομενη βαρβατιλα.........
ειδες πως φαινεται ο τελειος αντρας,ο αντρας ο σωστος...Μαλακια θρεντ......Η μονη κολονια που μπορει να κανει θραυση και να σε κυνηγουν οι γυναικες θα ειναι αυτη που θα φτιαχτει..απο την οσμη που βγαζουν τα τραγια το καλοκαιρι και ειναι πολυ εντονη η λεγομενη βαρβατιλα.........
ΧΑΧΧΑΧΑΧΑ τυπε βαρα 3 μαλακιες και μην αλλαξεις σωβρακο
εκει να δεις τραγιλα....
ή μεινε αγαμητος 3 μηνες !!!!!!!!!!!!!
Μαλακια θρεντ......Η μονη κολονια που μπορει να κανει θραυση και να σε κυνηγουν για να πας γρηγορα για μπανιο οι γυναικες θα ειναι αυτη που θα φτιαχτει..απο την οσμη που βγαζουν τα τραγια το καλοκαιρι και ειναι πολυ εντονη η λεγομενη βαρβατιλα.........
βαλε οτι αρωμα θες αγορακι μου....ασε που δεν υπαρχει τιποτα καλυτερο απο να μυριζει ο αντρας αντριλα ;)
;)ειδες πως φαινεται ο τελειος αντρας,ο αντρας ο σωστος...
ασε με να παιξω λιγο...μαρτυριαρηΑφού δεν ψάχνεσαι..... γιατί κάνεις τέτοια post καρδιά μου? :-*
Εξακριβωμενο?Αφού δεν ψάχνεσαι..... γιατί κάνεις τέτοια post καρδιά μου? :-*
κι εσυ βρουτε?Εξακριβωμενο?
κι εσυ βρουτε?
Ναι και εγω βρουτ....κι εσυ βρουτε?
που τη θυμηθηκες αυτη?ρε σιν μαρτυραμε την ηλικια μαςΝαι και εγω βρουτ....