Νέα

Ποιά ομάδα προτιμάτε ως αντίπαλο του Ολυμπιακού στους 16;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ass_Intruder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
οταν βγηκα χτες και ειπα οτι ειναι δυο διαφορετικα πραγματα το τσουλου με το ουεφα ο αλλος τιστωσε...αυτη ειναι η διαφορα λεβεντες...οτι ο Θρυλος ειχε υποψηφιους αντιπαλους οπως μπαρτσα μιλαν μαν γιουναιτεντ τσελσι κτλ κι οι αλλοι δυο ειχαν χεταφε ρειντζερς κτλ....
τι συγκρινετε τωρα?το παστο με το παστιτσιο?
Καμια σχεση ανωτερο το παστιτσιο. :2funny:
εγω παλι επειδη ειμαι οπαδος & μαλιστα αρρωστος,δεν μπορω να ευχηθω σε κανεναν αλλοθρησκο καλη επιτυχια γιατι ετσι θα κοροιδευα τον εαυτο μου πανω απ' ολα..
Και εγω μια απο τα ιδια και το εχω ξαναπει.
Ο Ολυμπιακος να κερδιζει και ολοι οι αλλοι...  :rolleyes:
Αλλα αντικημενικα για Αεκ και Παο ειναι ομαδες στα μετρα τους.
Αν καταφερουν να αποκλειστουν μαγκια τους. :2funny:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
τέκνον μου πότε είναι το δεύτερο σας παιχνίδι με την Τσέλση?
5 μαρτιου...γιατι ρωτας?θες να ρθεις παρεα μας μπας και δεις λιγο μπαλα και νιωσεις λιγο τι ειναι το τσ.λιγκ????
μπουχαχαχαχαχααχ

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
για να δω πότε πέφτει μετά από 40 ημέρες το μνημόσυνο σας ξέρω ένα καλό μαγαζί να παραγγείλεται τα κόλλυβα σας τέκνον μου.
αααααααααααα γι αυτο.....?πριν τις πεντε μαρτιου εχει κυπελο....κοιτα μην συμπεσει η 5 μαρτιου με τα δικα σας 40 απ τα ματς κυπελου...

makakas

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
αααααααααααα γι αυτο.....?πριν τις πεντε μαρτιου εχει κυπελο....κοιτα μην συμπεσει η 5 μαρτιου με τα δικα σας 40 απ τα ματς κυπελου...
έχει μεριμνήσει για όλα ο Άγιος Πέτρος τέκνον μου.

Επισκέπτης
ρε μην ασχολειστε με τα γνωστα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ λεμε..τα ατομα ειναι για ψυχιατρειο..μολις κανουν εγγραφη στο site αρχιζουν τις προκλησεις & τα μπινελικια..δεν εχετε παρει ακομη χαμπαρι οτι ειναι τα ιδια & τα ιδια ατομα???ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ..

makakas

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ρε μην ασχολειστε με τα γνωστα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ λεμε..τα ατομα ειναι για ψυχιατρειο..μολις κανουν εγγραφη στο site αρχιζουν τις προκλησεις & τα μπινελικια..δεν εχετε παρει ακομη χαμπαρι οτι ειναι τα ιδια & τα ιδια ατομα???ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ..
πάτερ άφθες αυτούς τας αμαρτίας ου ξέρουν τι ποιούσε ι.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
λες δηλαδη να ειναι και φουστης εκτος απο μακακας?
χαχαχαχαχααχχααχχαχα

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
[move] :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: Και επι γής ειρήνη μέρες που είναι Αντίχριστοι  :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:[/move]

Οι πρώτες δηλώσεις
Μεγάλη η πρόκληση για τον Πέτρο Κόκκαλη και οι προβλέψεις Στολτίδη
Προηγούμενο άρθρο: Η Τσέλσι στο δρόμο του Ολυμπιακού στους «16» του Champions League(21/12/2007 12:54) 
Αθήνα
«Μεγάλη πρόκληση» χαρακτήρισε την κλήρωση που έφερε αντιμέτωπο του Ολυμπιακού στη φάση των «16» του Champions League την Τσέλσι ο διευθύνων σύμβουλος της πειραϊκής ΠΑΕ, Πέτρος Κόκκαλης.

«Η πρόκληση είναι μεγάλη. Βρισκόμαστε εδώ ύστερα από μια μεγάλη προσπάθεια των παικτών και του προπονητικού επιτελείου. Δεν είχε μεγάλη σημασία με ποιον θα κληρωθούμε» είπε ο κ. Κόκκαλης και συνέχισε:

«Για μας, είναι ένα μεγάλο παιχνίδι αυτό με την Τσέλσι. Δεν νομίζω ότι κάναμε την υπέρβαση φέτος. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε να φτιάξει μια νέα ομάδα και αυτή η ομάδα έχει όλο το μέλλον μπροστά της. Συν τω χρόνω θα γίνεται καλύτερη. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ένα προς ένα».

Πιο λακωνικός ο Ιεροκλής Στολτίδης, αρκέστηκε να υπερθεματίσει επί των απόψεων του προπονητή του: «Όλες οι ομάδες είναι πάρα πολύ δύσκολες στην παρούσα φάση. Είναι σημαντικό σε τι κατάσταση θα βρεθούν οι ομάδες τότε. Είναι πάντως καιρός να σπάσει η παράδοση για τον Ολυμπιακό. Περισσότερο σημαντικό από κάθε άλλη χρονιά να πάρουμε το πρωτάθλημα αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Σε πιθανότητες, ξεκάθαρο φαβορί είναι η Τσέλσι σε ένα ποσοστό 60%-40%».

Newsroom ΔΟΛ  με πληροφορίες: ΑΠΕ

makakas

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μα απο πισω σου πρεπει να με για να γινεις και φουστης.. :)
πρόσεχε μην σου στραβώσει και δεν χωράς στο καζάνι της σούπας βελουτέ που σε προορίζουμε αντί για ψαρόσουπα στο μνημόσυνο του θρύλου και μείνουν νηστικοί οι παρευρισκόμενοι.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
απο το επομενο ασχετο ποστ διαγραφονται.

και προσοχη στους κλωνους..

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Ποσο καραγκιοζης ειναι αυτος που δεν αντιλαμβανεται οτι το και καλα μειλιχιο πλην εμπρηστικο υφος δεν περναει αλλα και δεν εχει την στοιχειωδη αξιοπρεπεια ν ασχοληθει και με τιποτα αλλο στην μιζερη ζωη του?

Συνημμένα

• media_779_m.jpg
    media_779_m.jpg
    16,8 KB · Εμφανίσεις: 19

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
«Τουλάχιστον οι μισές ομάδες έχουν βλέψεις. Η Τσέλσι είναι ομάδα υψηλού επιπέδου και στόχος της είναι να διακριθει στη διοργάνωση», ήταν οι πρώτες λέξεις του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος ανέφερε πως: «Ο Μουρίνιο είχε βγάλει από την ομάδα τον αγγλικό τρόπο σκέψης. Τώρα, θα προσπαθήσουμε να κοιτάξουμε στα μάτια την Τσέλσι και θα προετοιμαστούμε όσον το δυνατόν καλύτερα».

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι «δεν χρειάζεται να αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα. Μας περιμένει πάρα πολλή δουλειά, κάτι που είναι απολύτως φυσικό», και αποκάλυψε ότι το μυστικό της ομάδας του είναι ότι «οι παίκτες εμφανίζονται διατεθειμένοι να προσφέρουν».

Παρόλα αυτά, δεν ξέχασε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τους "μπλε": «Η Τσέλσι έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιον. Είναι προσηλωμένοι στην τακτική. Θα παρακολουθήσουμε αρκετά παιχνίδια της, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι…», τόνισε ο Λεμονής, ο οποίος δίνει «προτεραιότητα στο επόμενο ματς (με τη Λάρισα) και τα υπόλοιπα έπονται…».

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έγινε η κλήρωση μεγάλε... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories