polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
τέκνον μου πότε είναι το δεύτερο σας παιχνίδι με την Τσέλση?
:-) 4 ή 5 Μαρτίου, γιατί?
τέκνον μου πότε είναι το δεύτερο σας παιχνίδι με την Τσέλση?
Καμια σχεση ανωτερο το παστιτσιο.οταν βγηκα χτες και ειπα οτι ειναι δυο διαφορετικα πραγματα το τσουλου με το ουεφα ο αλλος τιστωσε...αυτη ειναι η διαφορα λεβεντες...οτι ο Θρυλος ειχε υποψηφιους αντιπαλους οπως μπαρτσα μιλαν μαν γιουναιτεντ τσελσι κτλ κι οι αλλοι δυο ειχαν χεταφε ρειντζερς κτλ....
τι συγκρινετε τωρα?το παστο με το παστιτσιο?
Και εγω μια απο τα ιδια και το εχω ξαναπει.εγω παλι επειδη ειμαι οπαδος & μαλιστα αρρωστος,δεν μπορω να ευχηθω σε κανεναν αλλοθρησκο καλη επιτυχια γιατι ετσι θα κοροιδευα τον εαυτο μου πανω απ' ολα..
5 μαρτιου...γιατι ρωτας?θες να ρθεις παρεα μας μπας και δεις λιγο μπαλα και νιωσεις λιγο τι ειναι το τσ.λιγκ????τέκνον μου πότε είναι το δεύτερο σας παιχνίδι με την Τσέλση?
για να δω πότε πέφτει μετά από 40 ημέρες το μνημόσυνο σας ξέρω ένα καλό μαγαζί να παραγγείλεται τα κόλλυβα σας τέκνον μου.:-) 4 ή 5 Μαρτίου, γιατί?
αααααααααααα γι αυτο.....?πριν τις πεντε μαρτιου εχει κυπελο....κοιτα μην συμπεσει η 5 μαρτιου με τα δικα σας 40 απ τα ματς κυπελου...για να δω πότε πέφτει μετά από 40 ημέρες το μνημόσυνο σας ξέρω ένα καλό μαγαζί να παραγγείλεται τα κόλλυβα σας τέκνον μου.
έχει μεριμνήσει για όλα ο Άγιος Πέτρος τέκνον μου.αααααααααααα γι αυτο.....?πριν τις πεντε μαρτιου εχει κυπελο....κοιτα μην συμπεσει η 5 μαρτιου με τα δικα σας 40 απ τα ματς κυπελου...
πάτερ άφθες αυτούς τας αμαρτίας ου ξέρουν τι ποιούσε ι.ρε μην ασχολειστε με τα γνωστα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ λεμε..τα ατομα ειναι για ψυχιατρειο..μολις κανουν εγγραφη στο site αρχιζουν τις προκλησεις & τα μπινελικια..δεν εχετε παρει ακομη χαμπαρι οτι ειναι τα ιδια & τα ιδια ατομα???ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ..
λες δηλαδη να ειναι και φουστης εκτος απο μακακας?ρε μην ασχολειστε με τα γνωστα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ λεμε..τα ατομα ειναι για ψυχιατρειο..μολις κανουν εγγραφη στο site αρχιζουν τις προκλησεις & τα μπινελικια..δεν εχετε παρει ακομη χαμπαρι οτι ειναι τα ιδια & τα ιδια ατομα???ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ..
συ ειπας..λες δηλαδη να ειναι και φουστης εκτος απο μακακας?
χαχαχαχαχααχχααχχαχα
βλάσφημε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ώ φύγε από πίσω μου σατανά.λες δηλαδη να ειναι και φουστης εκτος απο μακακας?
χαχαχαχαχααχχααχχαχα
μα απο πισω σου πρεπει να με για να γινεις και φουστης..βλάσφημε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ώ φύγε από πίσω μου σατανά.
πρόσεχε μην σου στραβώσει και δεν χωράς στο καζάνι της σούπας βελουτέ που σε προορίζουμε αντί για ψαρόσουπα στο μνημόσυνο του θρύλου και μείνουν νηστικοί οι παρευρισκόμενοι.μα απο πισω σου πρεπει να με για να γινεις και φουστης..