Νέα

Champions Leaugue 2009-10

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα το σηκωσει?

• Ίντερ

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Μπάγερν

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Όσκαρ Γουάιλντ? Η γνωστή Εγγλέζα λούγκρα? :boobies:
O Ψινάκης της εποχής. :2funny: :2funny: :2funny:
Δε με νοιάζει τι έκανε, με νοιάζει οτι έγραψε το καλύτερο βιβλίο που γράφτηκε ποτέ.

Δε νομίζω ότι ο Περσόνας θα με έβριζε συνεχόμενα άνευ λόγου. Είμαι το later ego του στα αθλητικά. :grin:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δε με νοιάζει τι έκανε, με νοιάζει οτι έγραψε το καλύτερο βιβλίο που γράφτηκε ποτέ.

Δε νομίζω ότι ο Περσόνας θα με έβριζε συνεχόμενα άνευ λόγου. Είμαι το later ego του στα αθλητικά. :grin:
1. Μη λες μαλακίες Μεγαλέφα - σε έχω για σοβαρό νέο. Το καλύτερο βιβλίο που γράφτηκε ποτέ είναι η Βίβλος. :rolleyes:

2. Όντως, εσείς οι δύο πάτε πακέτο. Όχι τίποτ' άλλο δηλ, αλλά είναι δύσκολο να μπούμε ανάμεσα κι εμείς οι λιγότερο γνώστες της στρογγυλής θεάς. :boobies:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Το παραλήρημα του κόμη μοντεκρίστο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σήμερα μάθαμε ότι το ch.l. η Ίντερ το πήρε χάρις στον Μοράτι (λες κι έγινε πρόεδρος πρόπερσι) κι ότι ο Μουρίνιο ήταν μάλλον αμέτοχος σ' αυτό

edmondDantes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1

σήμερα μάθαμε ότι το ch.l. η Ίντερ το πήρε χάρις στον Μοράτι (λες κι έγινε πρόεδρος πρόπερσι) κι ότι ο Μουρίνιο ήταν μάλλον αμέτοχος σ' αυτό

και το μουντιάλ του 06 ο ματεράτσι το πήρε....
αλλά όλοι τον ζιντάν θυμούνται.
ασχημο πράγμα το κόμπλεξ.
πολύ άσχημο.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

εσυ ποσων ετων εισαι ρε?  :crazy:
υ.γ.απο οπου μπορει ο καθενας...  :zfuck:

Συνημμένα

• s1.jpg
    s1.jpg
    45,7 KB · Εμφανίσεις: 27
  • ksapla_einai_kalutera.jpg
    ksapla_einai_kalutera.jpg
    47,1 KB · Εμφανίσεις: 25

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
και το μουντιάλ του 06 ο ματεράτσι το πήρε....
αλλά όλοι τον ζιντάν θυμούνται.
ασχημο πράγμα το κόμπλεξ.
πολύ άσχημο.

αντίστοιχα, το ch.l. του 2010 η ίντερ το πήρε, αλλά όλοι το Μουρίνιο θα θυμούνται.
όταν μια ομάδα αουτσάιντερ παίρνει τρόπαιο, πάντα έχεις κάτι να θυμάσαι: από τη Στεάουα τον Ντουκαντάμ, από την Αργεντινή του '86 τον Μαραντόνα, από την Ελλάδα τον Ρεχάγκελ και την κωλοφαρδία, από την Πόρτο και την Ίντερ τον...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μην το πειιιιιιις! :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:
θα αρχισει παλι τα χαλια ο εντμοντ_νταντες!

γι' αυτό δεν το είπα.
α, ξέχασα κι ένα άλλο χτυπητό παράδειγμα:
από την Μπανταλόνα τού '94 τον... δεν το λέω μην κλάψουν οι γαύροι  :2funny: :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Αν γίνεται αυτό με την πάρτη του σ' ένα ελληνικό site για πουτάνες, φαντάσου σε ισπανικά ποδοσφαιρικά boards τι θα γίνεται. :rolleyes: Καλή η κουβέντα της πλάκας που κάνουμε, αλλά στο CNN εγώ το ονοματάκι του άκουσα. ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Αν γίνεται αυτό με την πάρτη του σ' ένα ελληνικό site για πουτάνες, φαντάσου σε ισπανικά ποδοσφαιρικά boards τι θα γίνεται. :rolleyes: Καλή η κουβέντα της πλάκας που κάνουμε, αλλά στο CNN εγώ το ονοματάκι του άκουσα. ;)

και στην Τσέλσι ποιο νομίζεις ότι είναι το πρώτο θέμα συζήτησης εδώ και 3 χρόνια;

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Πάλι δικαιώνεται ο πρόεδρας...

[move]αμπαλοι ανεργοι τυποι[/move]

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Βάζω στοίχημα πως αν οι διαιτητάντζες έπαιζαν 50/50 τους ημιτελικούς ή έδιναν το πέναλτι του Μαϊκόν στο 0-0, οι ίδιοι ραγιαδοέλληνες που προσκυνάνε σήμερα τον Μουρίνιο, θα τον έβγαζαν άχρηστο. :jerking:
Αυτά συμβαίνουν όταν αντί να κοιτάς τι γίνεται στο γήπεδο εσύ κοιτάς μόνο τον πίνακα του σκορ. 

Υ.Γ. Άλλαξε νικ ρε Georgebest. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του μακαρίτη με τις μαλακίες που γράφεις.

ρε παπαρούλη, γιατί τα βάζεις με μένα; οι άλλοι γράφουν πιο υπερβολικά πράγματα. και γιατί από τα εμοτικονς (  :jerking: ) και τα επιφωνήματα (ουγκ) με τα οποία μου μιλούσες μέχρι πριν λίγο, μετά πέρασες και στον πραγματικό γραπτό λόγο; αν θες να απαντήσεις σοβαρά, καλώς. αν όχι, βαριέμαι να ζαλίζω τα αρχίδια μου μαζί σου

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Βάζω στοίχημα πως αν οι διαιτητάντζες έπαιζαν 50/50 τους ημιτελικούς ή έδιναν το πέναλτι του Μαϊκόν στο 0-0, οι ίδιοι ραγιαδοέλληνες που προσκυνάνε σήμερα τον Μουρίνιο, θα τον έβγαζαν άχρηστο. :jerking:
Αυτά συμβαίνουν όταν αντί να κοιτάς τι γίνεται στο γήπεδο εσύ κοιτάς μόνο τον πίνακα του σκορ. 

Υ.Γ. Άλλαξε νικ ρε Georgebest. Θα τρίζουν τα κόκκαλα του μακαρίτη με τις μαλακίες που γράφεις.

Εδώ οι ραγιαδοέλληνες προσκυνάτε τη Μπαρτσελόνα του 2009. Ρώτα και το Ντρογκμπά να σου πει για τα 3 πέναλτι. Τώρα δες το βίντεο του αγώνα γιατί την ώρα του ματς αγόραζες από το επίσημο σάιτ μπλουζάκια "mesque un club, un bordel"

Ρε τι βλάκες... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
αντίστοιχα, το ch.l. του 2010 η ίντερ το πήρε, αλλά όλοι το Μουρίνιο θα θυμούνται.
όταν μια ομάδα αουτσάιντερ παίρνει τρόπαιο, πάντα έχεις κάτι να θυμάσαι: από τη Στεάουα τον Ντουκαντάμ, από την Αργεντινή του '86 τον Μαραντόνα, από την Ελλάδα τον Ρεχάγκελ και την κωλοφαρδία, [size=12pt]από την Πόρτο και την Ίντερ τον...[/size]

...Ντερλέι, τον Μιλίτο και τον Σνάιντερ!!!

Γιατί όταν παίζεις τακτική αντεπιθέσεων, στις 2-3 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλές που θα σου κάτσουν πρέπει να μη χάσεις στεκιά!!!

2 στα 2 ο Ντιέγκο, θα πρέπει να θυμάμαι κάποιον άλλον;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
...Ντερλέι, τον Μιλίτο και τον Σνάιντερ!!!

Γιατί όταν παίζεις τακτική αντεπιθέσεων, στις 2-3 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλές που θα σου κάτσουν πρέπει να μη χάσεις στεκιά!!!

2 στα 2 ο Ντιέγκο, θα πρέπει να θυμάμαι κάποιον άλλον;

γίγαντά μου, καλά κάνεις και τους θυμάσαι αυτούς.
πολλά εκατομμύρια φιλάθλων όμως λένε ''η Πόρτο του Μουρίνιο'' κι όχι ''η Πόρτο του Ντερλέι'', επίσης ''οι Μπουλς του Τζόρνταν'' κι όχι ''οι Μπουλς του Φιλ Τζάκσον'' (παρόλο που ο Φιλ συνέχισε να παίρνει πρωταθλήματα και μετά), επίσης ''η Αργεντινή του Μαραντόνα'' κι όχι ''η Αργεντινή του Μπουρουτσάγα'' (αυτός με με μια στεκιά έδωσε το παγκόσμιο κύπελλο).
καλώς ή κακώς λοιπόν, τα ch.l του 2004 και του 2010 θα μείνουν στην ιστορία ως κατορθώματα του Μουρίνιο

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
γίγαντά μου, καλά κάνεις και τους θυμάσαι αυτούς.
πολλά εκατομμύρια φιλάθλων όμως λένε ''η Πόρτο του Μουρίνιο'' κι όχι ''η Πόρτο του Ντερλέι'', επίσης ''οι Μπουλς του Τζόρνταν'' κι όχι ''οι Μπουλς του Φιλ Τζάκσον'' (παρόλο που ο Φιλ συνέχισε να παίρνει πρωταθλήματα και μετά), επίσης ''η Αργεντινή του Μαραντόνα'' κι όχι ''η Αργεντινή του Μπουρουτσάγα'' (αυτός με με μια στεκιά έδωσε το παγκόσμιο κύπελλο).
καλώς ή κακώς λοιπόν, τα ch.l του 2004 και του 2010 θα μείνουν στην ιστορία ως κατορθώματα του Μουρίνιο

Ρε τύπε, ικανότατος είναι ο Μουρίνιο, και είμαι σίγουρος ότι γνωρίζει όλα τα σενάρια (δηλαδή συστήματα) που "παίζουν" στο ποδόσφαιρο, απλά ο άνθρωπος έκρινε ότι αυτό το σύστημα είναι πιο πιθανό να του χαρίσει αποτέλεσμα, από κάποιο άλλο (φουλ επίθεση ας πούμε)..
Κι αν ο Μουρίνιο έχει αποδείξει κάτι ως σήμερα, αυτό είναι η απόλυτη εμμονή του στο κυνήγι του αποτελέσματος, πράγμα που δεν είναι κατακριτέο αφού όλοι αυτό προσκυνούν...

Από εκεί και πέρα, θες και εργαλεία για να το καταφέρεις, γιατί αν αντί για το Μιλίτο έχεις κανά κριάρι που τις δύο φάσεις τις στείλει για βρούβες, το έργο γίνεται αντίο ζωή...
Βέβαια, θα μου πεις ότι ο Μουρίνιο ΞΕΡΕΙ πολύ καλά ποιούς έχει και τί μπορούν να κάνουν, οπότε ξέρει κι αν μπορεί να είναι αποτελεσματική η τακτική του..
Δικαιώθηκε, αλλά είχε και πολύ καλό υλικό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom