γίγαντά μου, καλά κάνεις και τους θυμάσαι αυτούς.
πολλά εκατομμύρια φιλάθλων όμως λένε ''η Πόρτο του Μουρίνιο'' κι όχι ''η Πόρτο του Ντερλέι'', επίσης ''οι Μπουλς του Τζόρνταν'' κι όχι ''οι Μπουλς του Φιλ Τζάκσον'' (παρόλο που ο Φιλ συνέχισε να παίρνει πρωταθλήματα και μετά), επίσης ''η Αργεντινή του Μαραντόνα'' κι όχι ''η Αργεντινή του Μπουρουτσάγα'' (αυτός με με μια στεκιά έδωσε το παγκόσμιο κύπελλο).
καλώς ή κακώς λοιπόν, τα ch.l του 2004 και του 2010 θα μείνουν στην ιστορία ως κατορθώματα του Μουρίνιο
Ρε τύπε, ικανότατος είναι ο Μουρίνιο, και είμαι σίγουρος ότι γνωρίζει όλα τα σενάρια (δηλαδή συστήματα) που "παίζουν" στο ποδόσφαιρο, απλά ο άνθρωπος έκρινε ότι αυτό το σύστημα είναι πιο πιθανό να του χαρίσει αποτέλεσμα, από κάποιο άλλο (φουλ επίθεση ας πούμε)..
Κι αν ο Μουρίνιο έχει αποδείξει κάτι ως σήμερα, αυτό είναι η απόλυτη εμμονή του στο κυνήγι του αποτελέσματος, πράγμα που δεν είναι κατακριτέο αφού όλοι αυτό προσκυνούν...
Από εκεί και πέρα, θες και εργαλεία για να το καταφέρεις, γιατί αν αντί για το Μιλίτο έχεις κανά κριάρι που τις δύο φάσεις τις στείλει για βρούβες, το έργο γίνεται αντίο ζωή...
Βέβαια, θα μου πεις ότι ο Μουρίνιο ΞΕΡΕΙ πολύ καλά ποιούς έχει και τί μπορούν να κάνουν, οπότε ξέρει κι αν μπορεί να είναι αποτελεσματική η τακτική του..
Δικαιώθηκε, αλλά είχε και πολύ καλό υλικό...