Νέα

Champions Leaugue 2009-10

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιος θα το σηκωσει?

• Ίντερ

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Μπάγερν

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Έχω βαρεθεί αυτή τη μαλακισμένη αντιπαράθεση για την αντιπαράθεση εδώ μέσα - γύρνα πίσω 2 σελίδες να δεις τι λέω.

Μπορεί να τον πει κανείς υπερόπτη, μαλάκα, ξιπασμένο - αλλά όχι όμως ότι δεν ξέρει μπάλα.

Αν διαφωνείς σ' αυτό, πάω πάσο. Κάτι τελευταίο -το '82 η Βραζιλία είχε την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών - και λοιπόν? Έχασε από την άμυνά της και την τακτική της Ιταλίας.

Πιτσιρικάκι τότε, δεν πίστευα ότι εκείνη η ομάδα έχασε από το Ρόσι, τον Ταρντέλι κλπ.

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Έχω βαρεθεί αυτή τη μαλακισμένη αντιπαράθεση για την αντιπαράθεση εδώ μέσα - γύρνα πίσω 2 σελίδες να δεις τι λέω.

Μπορεί να τον πει κανείς υπερόπτη, μαλάκα, ξιπασμένο - αλλά όχι όμως ότι δεν ξέρει μπάλα.

Αν διαφωνείς σ' αυτό, πάω πάσο. Κάτι τελευταίο -το '82 η Βραζιλία είχε την καλύτερη ομάδα όλων των εποχών - και λοιπόν? Έχασε από την άμυνά της και την τακτική της Ιταλίας.

Πιτσιρικάκι τότε, δεν πίστευα ότι εκείνη η ομάδα έχασε από το Ρόσι, τον Ταρντέλι κλπ.
πάντως ο πανυγηρισμός του Ταρντέλι στο γκολ που βάζει είναι τρομερός

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Μπράβο, την είπες τη μαλακία σου. Ανέβα τώρα πάλι στο δέντρο να φας τη μπανάνα σου. :jerking:

σε πρόσβαλλα εγώ ρε μαλακιστήρι; ανέβα εσύ στο κρεβάτι μου να φας το καυλί μου παπάρα.
απαντήσεις του κώλου που δίνεις, τις γράφω στα αρχίδια μου.
επί της ουσίας, ο Ρόσι έβαλε 3 γκολ στη μεγάλη Βραζιλία του '82 και θα τον θυμάται για πάντα όλος ο κόσμος, ό,τι μαλακία κι αν γράψει ο Μπαζίνας κι ο κάθε Μπαζίνας

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ας αρχησω και εγω την μαλακεια μου μιας και η σεζον τελειωσε και το θρεντ εχει ξεφυγει

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
668
Πόντοι
4.255
Οπιοος θελει να "κατεβασει"τον αγωνα..εδω ειναι τα links

A'Ημιχρονο

Β'Ημιχρονο και απονομη Κυπελλου

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Γιατί παθιάζεστε τόσο πολύ???

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ρε λακη ποιο συρικνωμενο δεν το βρηκες? Ολα αυτα τα part ποιος τα κατεβαζει

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Ουγκ!

Καλά κι'εσύ μαζόχας είσαι που θέλεις να το ξαναδείς το ματς; Δεν κάνα πλέι-οφ της Β' Εθνικής, περισσότερες φάσεις θα έχει.
Την απονομη θελω ρε! Καλα τοτε ! Λακη βρες κανα Ολυμπιακο βολου  :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πάντος οντως ποιο βαρετο τελικο δεν εχω ξαναδει! Κλασικα ολη  η ιντερ πισω ,και η μπαγερν σχεδον στο μεγαλητερο μερος του παιχνιδιου πιεζε και τα πηρε τα δυο  :zfuck: :zfuck:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Πάντος οντως ποιο βαρετο τελικο δεν εχω ξαναδει! Κλασικα ολη  η ιντερ πισω ,και η μπαγερν σχεδον στο μεγαλητερο μερος του παιχνιδιου πιεζε και τα πηρε τα δυο  :zfuck: :zfuck:

Το Μπάγερν - Βαλένθια δε θεωρείται με τεράστια διαφορά ο πιο βαρετός τελικός όλων των εποχών; :think:
Ας βάλουν οι ευρωπαίοι τον περσινό τελικό κυπέλλου οσφπ-αεκ να πάθουν πλάκα. :rockon:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Πάρτο κι αλλιώς όμως!Τον Ρεχάγκελ δεν τον αποκαλείς σπέσιαλ ουάν παρά το ότι έχει πετύχει πιο σπουδαία πράγματα με χειρότερες ομάδες!Αντίθετα τον περνάς γενναιές δεκατέσσερις και γίνεσαι απαιτητικός εκεί που είναι δυσκολότερο να δεις θεαματικό ποδόσφαιρο...κλαίγεσαι ότι πονάνε τα ματάκια σου , κοροιδεύεις ότι βάζει 11 αμυντικούς ,ότι παίζει απαρχαιωμένο ποδόσφαιρο, κλπ κλπ
Γαμημένα μίντια...
Θαύματα μπορούν να γίνουν μια φορά, αν έχει πάει 20 μέρες διακοπές ο Θεός.
Ο "Special One" πήρε ΟΥΕΦΑ, στο καπάκι CL και ομολογουμένως και πολύ άργησε να πάρει το 2ο.
Δε νομίζω να αμφιβάλλει κανείς ότι θα το πάρει και με 3η ομάδα.

Ο Ρεχάγκελ έπρεπε να φύγει βασιλιάς μετά το 2004. Εδώ και αρκετά χρόνια παίρνει τη συνταξάρα του και κακοποιεί το ποδόσφαιρο.
Είναι τσακωμένος με το αριστερό πόδι, κόντεψε να βαλσαμώσει Μπασινά-Γιαννακόπουλο-Δέλλα και πολλούς άλλους και βάζει "εξτρέμ" (όπως τα βαφτίζουν αρκετοί) 1,90!
Και παρουσιάζουμε ως μεγάλο κατόρθωμα την πρόκριση μέσω μπαράζ στον πιο γελοίο όμιλο προκριματικών που έγινε ποτε.

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο "Special One" πήρε ΟΥΕΦΑ, στο καπάκι CL και ομολογουμένως και πολύ άργησε να πάρει το 2ο.

Ο Ρεχάγκελ έπρεπε να φύγει βασιλιάς μετά το 2004. Εδώ και αρκετά χρόνια παίρνει τη συνταξάρα του και κακοποιεί το ποδόσφαιρο.
Είναι τσακωμένος με το αριστερό πόδι, κόντεψε να βαλσαμώσει Μπασινά-Γιαννακόπουλο-Δέλλα και πολλούς άλλους και βάζει "εξτρέμ" (όπως τα βαφτίζουν αρκετοί) 1,90!
Και παρουσιάζουμε ως μεγάλο κατόρθωμα την πρόκριση μέσω μπαράζ στον πιο γελοίο όμιλο προκριματικών που έγινε ποτε.
Απλά με δικαιώνεις με αυτά που λες...
Σου υπενθυμίζω επίσης ότι ο Ρεχάγκελ έχει πάρει πρωτάθλημα με νεοφώτιστη ομάδα!!!Αλλά δεν θα μπω στο τριπάκι να συγκρίνω προπονητές διαφορετικών εποχών!Εξάλλου τους θεωρώ και τους δύο πολύ καλούς προπονητές άσχετα αν μου αρέσει ή όχι το στυλ του ποδοσφαίρου που παίζουνε!Άλλες είναι οι ενστάσεις μου...
Θα ήθελα να σε άκουγα όμως ρε μπαγάσα αν έβαζε ο Ρεχάγκελ τον Ετό δεξί μπακ! :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το θεμα ειναι και με ποιες ομαδες το πηρε...με ομαδες μικορτερης εμβελειας,ομαδες καθαρα προπονητη..
οχι με τη μαντσεστερ του κριστιανο-ρουνει,οχι με τη μιλαν του κακα-νεστα-πιρλο-ζεντορφ,ουτε με την μπαρτσελονα των μεσι,ινιεστα,τσαβι κλπ...
προσωπικα αφου καταφερε τρεμπλ με την πιο λουζερ ομαδα της ευρωπης,τον εχω ικανο για ολα!
υ.γ.ετων 47 για να μην ξεχνιομαστε...
υ.γ.1.με ρεχακλιδες και λοιπα ανεκδοτα δεν ασχολουμαι...γιουρκας-βυντρα-μαρινος δεξια πλευρα και τελειωνει η συζητηση...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
μονο αυτη ειπε?
εδω ειχε πει οτι η ιντερ ηταν μεγαλη στην ευρωπη και ο μουρινιο την εκανε μικρη!!!!
τα'χει χασει ο γερος...
η κουβεντα γυρω απο το θεαμα εχει κουρασει...
για την πληροφοριση σας παντως και η αμυνα μερος του παιχνιδιου ειναι...
υ.γ.αναθεμα αν οι μισοι απο αυτους που επικαλουνται <<κατενατσιο>>  ηξεραν πως ΑΚΡΙΒΩΣ παιζεται σωστα το <<κατενατσιο>>...

μερικοί είναι χειρότεροι κι από τα αμερικανάκια. βγαίνει ένας ''πεφωτισμένος'' και γράφει τις μαλακίες του και μερικά ζώα παίρνουν τις ατάκες του και τις έχουν για Ευαγγέλιο

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
μερικοί είναι χειρότεροι κι από τα αμερικανάκια. βγαίνει ένας ''πεφωτισμένος'' και γράφει τις μαλακίες του και μερικά ζώα παίρνουν τις ατάκες του και τις έχουν για Ευαγγέλιο
Αυτό ακριβώς λέω κι εγώ! :sunglasses:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
το θεμα ειναι και με ποιες ομαδες το πηρε...με ομαδες μικορτερης εμβελειας,ομαδες καθαρα προπονητη..
οχι με τη μαντσεστερ του κριστιανο-ρουνει,οχι με τη μιλαν του κακα-νεστα-πιρλο-ζεντορφ,ουτε με την μπαρτσελονα των μεσι,ινιεστα,τσαβι κλπ...
[size=11pt]προσωπικα αφου καταφερε τρεμπλ με την πιο λουζερ ομαδα της ευρωπης,τον εχω ικανο για ολα![/size]
υ.γ.1.με ρεχακλιδες και λοιπα ανεκδοτα δεν ασχολουμαι...γιουρκας-βυντρα-μαρινος δεξια πλευρα και τελειωνει η συζητηση...

όταν πήγε ο Ετό, η πρώτη του δήλωση ήταν ''τώρα θέλω να πάρω το ch.l και με την Ίντερ''. είχαμε κατουρηθεί όλοι από τα γέλια με αυτήν τη δήλωση

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
όταν πήγε ο Ετό, η πρώτη του δήλωση ήταν ''τώρα θέλω να πάρω το ch.l και με την Ίντερ''. είχαμε κατουρηθεί όλοι από τα γέλια με αυτήν τη δήλωση
τωρα κανεις μας δε γελαει..καποιοι κλαινε μονο.. ;)

edmondDantes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
προσωπικα αφου καταφερε τρεμπλ με την πιο λουζερ ομαδα της ευρωπης,τον εχω ικανο για ολα!

δώσε μου και μένα την ΑΕΚ με πρόεδρο τον Λαυρεντιάδη,
δώσε μου τον ΠΑΟΚ με πρόεδρο τον Γιαννακόπουλο και τα λέμε σε 4 χρόνια.

το σύστημα της ποδοσφαιρικής χλίδας έχει θεοποιήσει έναν βοηθό σε θεό για να μην του αντιστέκεται.
Είναι πράγματι αστείο να μιλά κάποιος για προπονητική ιδιοφυία και πρόεδρο τον Αμπράμοβιτς, ή τον Μοράτι.....
Αρκεί κάποιος να δει τα μπάτζετ της Τσελσι και της Ιντερ με τον εσωτερικό ανταγωνισμό όταν ανέλαβε η προπονητική ιδιοφυία τις ομάδες.
Χαιβάνια στη ζωή δε μπορεί να αποτελούν εξαίρεση και να έχουν διαφορετική αντίληψη στο ποδόσφαιρο.......

Υ.Γ.
δώστε ρε ξανά τον Ολυμπιακό στον Μπάγιεβιτς.
Αλλά όχι με το μπάτζετ του 96. Και δε μιλώ μόνο για "αμιγώς" ποδοσφαιρικό μπάτζετ. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom