Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
δώκε μου και μένα την ΑΕΚ με πρόεδρο τον Λαυρεντιάδη,
δώκε μου τον ΠΑΟΚ με πρόεδρο τον Γιαννακόπουλο και τα λέμε σε 4 χρόνια.
τα σύστημα της ποδοσφαιρικής χλίδας έχει θεοποιήσει έναν βοηθό σε θεό για να μην του αντιστέκεται.
Είναι πράγματι αστείο να μιλά κάποιος για προπονητική ιδιοφυία και πρόεδρο τον Αμπράμοβιτς, ή τον Μοράτι...
Απλά τα πράγματα: Γιαννακόπουλοι/ Ομπράντοβιτς vs Αγγελόπουλων/Γιαννάκη. Ο Ολυμπιακός από πέρσι έχει μεγαλύτερο μπάτζετ, αλλά πέρσι έχασε όλους τους τίτλους και φέτος με προϋπολογισμό γύρω στο 1δις ευρώ (που λέει ο λόγος) με τους 2 ακριβότερους παίκτες στην Ευρώπη (Τσίλντρες-Κλέιζα) και τους 3 ακριβότερους Έλληνες(Μπουρούση-Παπαλουκά-Βασιλόπουλο) κατάφερε να μην έχει σωστό μεταγραφικό σχεδιασμό και να έχει χάλια περιφέρεια, με αποτέλεσμα να χάσει για πλάκα από την Μπαρτσελόνα. Και με τον Παναθηναϊκό, όλοι οι γαύροι στηριζόμαστε στο να κλατάρουν οι παίκτες τους από τα συνεχόμενα ντέρμπι.
Και μη νομίζεις ότι μπορεί ο καθένας να κουμαντάρει τον γαλαξία αστέρων αυτών των ομάδων. Ο Πελεγκρίνι αποδείχτηκε απλά λίγος, ο "Special One" Μαραντόνα δε χρήζει σχολιασμού κλπ...Ο Μουρίνιο είχε σούζα τον Ιμπραϊμοβιτς, τον Ετό, ε ο Μπαλοτέλι είναι παθολογικά μαλάκας, πρέπει να φάει μερικές μάπες για να βάλει μυαλό. Για τον Αμπράμοβιτς είχε πει ο Μουρίνιο: "Αν έκανε ο Αμπράμοβιτς κουμάντο στην ομάδα, θα είχαμε υποβιβαστεί. Αν έκανα εγώ κουμάντο στις επιχειρήσεις του, θα είχαμε χρεωκοπήσει."