Νέα

Champions Leaugue 2009-10

• Μέλος που άνοιξε το νήμα gatto
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος θα το σηκωσει?

• Ίντερ

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Μπάγερν

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ρε τύπε, ικανότατος είναι ο Μουρίνιο, και είμαι σίγουρος ότι γνωρίζει όλα τα σενάρια (δηλαδή συστήματα) που "παίζουν" στο ποδόσφαιρο, απλά ο άνθρωπος έκρινε ότι αυτό το σύστημα είναι πιο πιθανό να του χαρίσει αποτέλεσμα, από κάποιο άλλο (φουλ επίθεση ας πούμε)..
Κι αν ο Μουρίνιο έχει αποδείξει κάτι ως σήμερα, αυτό είναι η απόλυτη εμμονή του στο κυνήγι του αποτελέσματος, πράγμα που δεν είναι κατακριτέο αφού όλοι αυτό προσκυνούν...

Από εκεί και πέρα, θες και εργαλεία για να το καταφέρεις, γιατί αν αντί για το Μιλίτο έχεις κανά κριάρι που τις δύο φάσεις τις στείλει για βρούβες, το έργο γίνεται αντίο ζωή...
Βέβαια, θα μου πεις ότι ο Μουρίνιο ΞΕΡΕΙ πολύ καλά ποιούς έχει και τί μπορούν να κάνουν, οπότε ξέρει κι αν μπορεί να είναι αποτελεσματική η τακτική του..
Δικαιώθηκε, [size=12pt]αλλά είχε και πολύ καλό υλικό...[/size]
γίγαντα, όπως τα λες είναι. στο υπογραμμισμένο συμφωνώ 100%, στο έντονο 80%. γιατί υπάρχουν ομάδες με καλύτερο υλικό.

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αντέ γαμήσου ρε κλωνάρι της κακιάς ώρας που μιλάς και για ποδόσφαιρο. Πήγαινε βάλε το κεφάλι σου σε κάνα κουβά με παγωμένο νερό μπας και συνέλθεις, λούγκρα.

Μίλα μας ρε Αλέφαντε της κακιάς ώρας για το πέναλτι του Μαικόν. :thefinge: :thefinge: :thefinge: :thefinge:

Μπαρτσελονίτσαααα, ΚΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
γι' αυτό δεν το είπα.
α, ξέχασα κι ένα άλλο χτυπητό παράδειγμα:
από την Μπανταλόνα τού '94 τον... δεν το λέω μην κλάψουν οι γαύροι  :2funny: :2funny:
Τις χαμένες βολές θυμόμαστε ακόμα. :'( :'(

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Βάζω στοίχημα πως αν οι διαιτητάντζες έπαιζαν 50/50 τους ημιτελικούς ή έδιναν το πέναλτι του Μαϊκόν στο 0-0, οι ίδιοι ραγιαδοέλληνες που προσκυνάνε σήμερα τον Μουρίνιο, θα τον έβγαζαν άχρηστο. :jerking:
Αυτά συμβαίνουν όταν αντί να κοιτάς τι γίνεται στο γήπεδο εσύ κοιτάς μόνο τον πίνακα του σκορ. 

Τη βουτιά του Πουγιόλ για να ακυρωθεί το γκολ της Μίλαν τη θυμάσαι; :rolleyes:

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0

O Personas/dantes γιατί εξαφανίστηκε  μετά το ξεμπρόστιασμα; Πήγε για πλύση;  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
γίγαντα, όπως τα λες είναι. στο υπογραμμισμένο συμφωνώ 100%, στο έντονο 80%. γιατί υπάρχουν ομάδες με καλύτερο υλικό.

Φυσικά, και γνωρίζουμε τουλάχιστον ΜΙΑ  :2funny:
Αλλά,  στο ποδόσφαιρο χωράνε πολλές διαφορετικές προσεγγίσεις κι αυτή είναι η μαγεία του (κι όχι το ότι "δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος"  :2funny:  )

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Για τα ημιτελικα του 2006 λετε?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Αυτόν δεν μπορείς να τον αποκαλύψεις ρουφιανάκο? :P
ΧΟΥ ΡΕ ΝΤΕΜΑΚΙ...
ψακε στο αεκακι για ρουφιάνους...

Υ.Γ.πουστροκλωνάκια υπάρχουν πολλά και δύσκολα τα ξεχωρίζεις...περσόνας όμως μόνο ένας!!! :birdman:

Άντε ρε χωριάτη στη στάνη σου να βγάλεις τυρί, ξεκωλιάρα Ηπειρώτισσα με το κεφάλι νταμιτζάνα  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
Θύμησε μου πότε σε γάμησα και έχεις δει το πουτσοκέφαλό μου...

gamisterix

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΧΟΥ ΡΕ ΝΤΕΜΑΚΙ...

Υ.Γ.πουστροκλωνάκια υπάρχουν πολλά και δύσκολα τα ξεχωρίζεις...περσόνας όμως μόνο ένας!!! :birdman:
Θύμησε μου πότε σε γάμησα και έχεις δει το πουτσοκέφαλό μου...

Ου μωρή Ηπρώτισα', σιακεί στη σταν' μόνου πρόβατα γαμάτ', τι μλογάς;  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

OP
OP
gatto

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ΧΟΥ ΡΕ ΝΤΕΜΑΚΙ...

κρυφογαυρε το παιρνεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom