gamisterix
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έκλασε κανείς;
Πήγαινε στο Τραβέλια με προσόντα, που είναι το στοιχείο σου. Βar$a
Έκλασε κανείς;
γίγαντα, όπως τα λες είναι. στο υπογραμμισμένο συμφωνώ 100%, στο έντονο 80%. γιατί υπάρχουν ομάδες με καλύτερο υλικό.Ρε τύπε, ικανότατος είναι ο Μουρίνιο, και είμαι σίγουρος ότι γνωρίζει όλα τα σενάρια (δηλαδή συστήματα) που "παίζουν" στο ποδόσφαιρο, απλά ο άνθρωπος έκρινε ότι αυτό το σύστημα είναι πιο πιθανό να του χαρίσει αποτέλεσμα, από κάποιο άλλο (φουλ επίθεση ας πούμε)..
Κι αν ο Μουρίνιο έχει αποδείξει κάτι ως σήμερα, αυτό είναι η απόλυτη εμμονή του στο κυνήγι του αποτελέσματος, πράγμα που δεν είναι κατακριτέο αφού όλοι αυτό προσκυνούν...
Από εκεί και πέρα, θες και εργαλεία για να το καταφέρεις, γιατί αν αντί για το Μιλίτο έχεις κανά κριάρι που τις δύο φάσεις τις στείλει για βρούβες, το έργο γίνεται αντίο ζωή...
Βέβαια, θα μου πεις ότι ο Μουρίνιο ΞΕΡΕΙ πολύ καλά ποιούς έχει και τί μπορούν να κάνουν, οπότε ξέρει κι αν μπορεί να είναι αποτελεσματική η τακτική του..
Δικαιώθηκε, [size=12pt]αλλά είχε και πολύ καλό υλικό...[/size]
Αντέ γαμήσου ρε κλωνάρι της κακιάς ώρας που μιλάς και για ποδόσφαιρο. Πήγαινε βάλε το κεφάλι σου σε κάνα κουβά με παγωμένο νερό μπας και συνέλθεις, λούγκρα.
Τις χαμένες βολές θυμόμαστε ακόμα. :'( :'(γι' αυτό δεν το είπα.
α, ξέχασα κι ένα άλλο χτυπητό παράδειγμα:
από την Μπανταλόνα τού '94 τον... δεν το λέω μην κλάψουν οι γαύροι
Βάζω στοίχημα πως αν οι διαιτητάντζες έπαιζαν 50/50 τους ημιτελικούς ή έδιναν το πέναλτι του Μαϊκόν στο 0-0, οι ίδιοι ραγιαδοέλληνες που προσκυνάνε σήμερα τον Μουρίνιο, θα τον έβγαζαν άχρηστο.
Αυτά συμβαίνουν όταν αντί να κοιτάς τι γίνεται στο γήπεδο εσύ κοιτάς μόνο τον πίνακα του σκορ.
γίγαντα, όπως τα λες είναι. στο υπογραμμισμένο συμφωνώ 100%, στο έντονο 80%. γιατί υπάρχουν ομάδες με καλύτερο υλικό.
Τις χαμένες βολές θυμόμαστε ακόμα. :'( :'(
ο σεβα τη θυμαται σιγουρα παντως!Τη βουτιά του Πουγιόλ για να ακυρωθεί το γκολ της Μίλαν τη θυμάσαι;
Εσύ ποιανού κλωνάρι είσαι ρε βλακέντιε???O Personas/dantes γιατί εξαφανίστηκε μετά το ξεμπρόστιασμα; Πήγε για πλύση;
Αυτόν δεν μπορείς να τον αποκαλύψεις ρουφιανάκο?Εσύ ποιανού κλωνάρι είσαι ρε βλακέντιε???
Εσύ ποιανού κλωνάρι είσαι ρε βλακέντιε???
ΧΟΥ ΡΕ ΝΤΕΜΑΚΙ...Αυτόν δεν μπορείς να τον αποκαλύψεις ρουφιανάκο?
Θύμησε μου πότε σε γάμησα και έχεις δει το πουτσοκέφαλό μου...Άντε ρε χωριάτη στη στάνη σου να βγάλεις τυρί, ξεκωλιάρα Ηπειρώτισσα με το κεφάλι νταμιτζάνα
Για τα ημιτελικα του 2006 λετε?
ΧΟΥ ΡΕ ΝΤΕΜΑΚΙ...
ψακε στο αεκακι για ρουφιάνους...
Υ.Γ.πουστροκλωνάκια υπάρχουν πολλά και δύσκολα τα ξεχωρίζεις...περσόνας όμως μόνο ένας!!!
Θύμησε μου πότε σε γάμησα και έχεις δει το πουτσοκέφαλό μου...
κρυφογαυρε το παιρνειςΧΟΥ ΡΕ ΝΤΕΜΑΚΙ...
ψακε στο αεκακι για ρουφιάνους...
Υ.Γ.πουστροκλωνάκια υπάρχουν πολλά και δύσκολα τα ξεχωρίζεις...περσόνας όμως μόνο ένας!!!
παρεΜΠΟντο μωρή Ντόλλυ...Ου μωρή Ηπρώτισα', σιακεί στη σταν' μόνου πρόβατα γαμάτ', τι μλογάς;
Φιλάρα, νομίζω στο wanking πρέπει να έχεις κάνει διδακτορικό.Ας αρχησω το χειρογλυκανο