podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Ευχαριστούμε βρε.....άντε και το διηπειρωτικό.
Ευχαριστούμε βρε.....άντε και το διηπειρωτικό.
ξου ξου ξου ξου....Περιμένω την [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ιδεολοπολιτικοαθλητικοθρησκευτική[/size][/size][/size][/size] άποψη ενός συγκεκριμένου μέλους του site....φυσικά δεν πειράζει που άλλη είναι η ερώτηση και η απάντηση θα είναι άλλα των άλλων.....
Θέλω να την ακούσω...κακό είναι????ξου ξου ξου ξου....
ναι ψηφισα....αλλα γεματος συναισθημα ;)Θέλω να την ακούσω...κακό είναι????
ΥΓ--->Ψήφισες????
Τι αβαταρ είναι αυτό ρεεεεεεεεεεεεεναι ψηφισα....αλλα γεματος συναισθημα ;)
το αν ειναι κακο θα το διαπιστωσεις οταν ερθει μπουχαχαχαχαχα
γαμαει ε??????
Τί έφτιαξες ρε συ???Είσαι απίστευτος.....ναι ψηφισα....αλλα γεματος συναισθημα ;)
το αν ειναι κακο θα το διαπιστωσεις οταν ερθει μπουχαχαχαχαχα
απο χθες το χα ετοιμο αλλα επειδη δεν ημουν εδω δεν το εβαλα για να δω αντδρασεις...που ειναι?Τί έφτιαξες ρε συ???Είσαι απίστευτος.....
Απλά έχω...λιώσει!!!!!!!!
απο χθες το χα ετοιμο αλλα επειδη δεν ημουν εδω δεν το εβαλα για να δω αντδρασεις...που ειναι?
ειδα...ποσταρα ακριβως απο κατω...κατσε να δουμε τι θα γινει...μπουχαχαχαχαχααπλακωνετε με τους αναρχοκουμουνοφασιστες
Δες πμ και απάντα με πμ.....ψηφισα για γουρι ;)
Σε αυτή την περίπτωση ...να το πάρει η Μάντσεστερ...για εμένα είναι το πρώτο φαβορί αν δεν πάθει το περσινό μπλακ άουτ μακριά από το νησί!εγω θελω να δω εναν τελικο μαντσεστερ-ιντερ και ας το παρει οποιος θελει.
μεχρι τα ημιτελικα θα παει σιγουρα.εκει κολλαει τα τελευταια χρονια.Σε αυτή την περίπτωση ...να το πάρει η Μάντσεστερ...για εμένα είναι το πρώτο φαβορί αν δεν πάθει το περσινό μπλακ άουτ μακριά από το νησί!
Για την Λίβερπουλ το θεωρώ χλωμό...νομίζω ότι θα την αποκλείσει η Ίντερ!6 ειναι οι υποψηφιες ομαδες....οι 4 αγγλικες και οι 2 ισπανικες.....αν το παρει ειτε η μιλαν ξανα ειτε η ιντερ θα αποτελεσει για μενα τεραστια εκπληξη...