Νέα

Ποιά ομάδα προτιμάτε ως αντίπαλο του Ολυμπιακού στους 16;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ass_Intruder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
τριφερε αγορι μου θες να νιωσεις εγγλεζος? :dancing:

ULTRAS GATE 13

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αρε παιδια μην τρελενεστε μπορει να ειναι ΟΜΑΔΑΡΑ η Τσελσι αλλα αν δεν ειναι ο Μουρινιο εκει και ολα γινονται,εγω πιστευω ασχετα οτι ειναι πολυ δυσκολο να περασεις στην επομενη φαση...μπορεις ομως να κανεις 2 καλα παιχνιδια και να τα ευχαριστηθεις!!εκει ειναι το μυστικο...αν και πιστευω πως καλητερα που ετυχε η Τσελσι παρα καμοια Πορτο που θα εισουν πιο χαλαρως!αυτα απο εμενα και πιστευω να δουμε καλα παιχνιδια πανω απο ολα!!!καλη τυχη απο μενα αν και ειναι δυσκολο αλλα Ελληνες ειμαστε και δεν μασαμε..  ;) ;) ;)

ULTRAS GATE 13

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Αντε και μια Βερντερ εμας και ειναι ολα καλα  ;)

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
:grin: Είχα πει προφητικά σε παλαιότερο ποστ ότι ο Γεωργίου θα αυτοκτονήσει κόβοντας με τα δόντια του τις φλέβες του όταν ο Τάκαρος θα γίνει ο καινούργιος προπονητής στην Τσέλσι.

Ο καιρός γαρ εγγύς.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Λυον- Μαντζεστερ
Αρσεναλ- Μιλαν
Λιβερουλ- Ιντερ
Ολυμπιακος- Τσελσι
Μαντζεστερ,Αρσεναλ και Λιβερπουλ περνανε ε να μην μεινει και μια Αγγλικη εξω.
:dancing:

Επισκέπτης
ελα ολοι λονδινο....ακονιστε τις πουτσες για αγγλιδες...ποιοι ειναι μεσα; :rockon:
μεσα εγω,αλλα στο κυριλε..3ημερο & πανω..δεν αντεχω την ταλαιπωρεια..ασε που θελω να "περπατησω" το λονδινο γιατι ολες τις προηγουμενες φορες που ειχα παει,ημουν με την πρωην γυναικα μου..

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
η αεκ η κολοφαρδη με χεταφε...ρε τι κολαρα μια ζωη πραβο του;!

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
μεσα εγω,αλλα στο κυριλε..3ημερο & πανω..δεν αντεχω την ταλαιπωρεια..ασε που θελω να "περπατησω" το λονδινο γιατι ολες τις προηγουμενες φορες που ειχα παει,ημουν με την πρωην γυναικα μου..
Και εγω μεσα ειμαι αλλα λογο δουλειας με βλεπω για μονοημερη.
Αντε να βρεθουμε εκει.

aims

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
Liverpool,UNITED,Chealsea δεν περνάνε.Περνάει μόνο η Άρσεναλ

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
κολοφαρδη γενικα οχι στις κληρωσεις :)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
[move]Μέσα θείο  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
οταν βγηκα χτες και ειπα οτι ειναι δυο διαφορετικα πραγματα το τσουλου με το ουεφα ο αλλος τιστωσε...αυτη ειναι η διαφορα λεβεντες...οτι ο Θρυλος ειχε υποψηφιους αντιπαλους οπως μπαρτσα μιλαν μαν γιουναιτεντ τσελσι κτλ κι οι αλλοι δυο ειχαν χεταφε ρειντζερς κτλ....
τι συγκρινετε τωρα?το παστο με το παστιτσιο?

Επισκέπτης
+1000000 ενοητε φιλε μου ενοητε....μαστωρα σου ευχομαι καλη επιτυχια στην ομαδα σου................. :2funny: :2funny: :2funny:
εγω παλι επειδη ειμαι οπαδος & μαλιστα αρρωστος,δεν μπορω να ευχηθω σε κανεναν αλλοθρησκο καλη επιτυχια γιατι ετσι θα κοροιδευα τον εαυτο μου πανω απ' ολα..

makakas

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
οταν βγηκα χτες και ειπα οτι ειναι δυο διαφορετικα πραγματα το τσουλου με το ουεφα ο αλλος τιστωσε...αυτη ειναι η διαφορα λεβεντες...οτι ο Θρυλος ειχε υποψηφιους αντιπαλους οπως μπαρτσα μιλαν μαν γιουναιτεντ τσελσι κτλ κι οι αλλοι δυο ειχαν χεταφε ρειντζερς κτλ....
τι συγκρινετε τωρα?το παστο με το παστιτσιο?
τέκνον μου πότε είναι το δεύτερο σας παιχνίδι με την Τσέλση?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom