You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιά ομάδα προτιμάτε ως αντίπαλο του Ολυμπιακού στους 16;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ass_Intruder
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 183
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ULTRAS GATE 13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αρε παιδια μην τρελενεστε μπορει να ειναι ΟΜΑΔΑΡΑ η Τσελσι αλλα αν δεν ειναι ο Μουρινιο εκει και ολα γινονται,εγω πιστευω ασχετα οτι ειναι πολυ δυσκολο να περασεις στην επομενη φαση...μπορεις ομως να κανεις 2 καλα παιχνιδια και να τα ευχαριστηθεις!!εκει ειναι το μυστικο...αν και πιστευω πως καλητερα που ετυχε η Τσελσι παρα καμοια Πορτο που θα εισουν πιο χαλαρως!αυτα απο εμενα και πιστευω να δουμε καλα παιχνιδια πανω απο ολα!!!καλη τυχη απο μενα αν και ειναι δυσκολο αλλα Ελληνες ειμαστε και δεν μασαμε.. ;) ;) ;)
ULTRAS GATE 13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αντε και μια Βερντερ εμας και ειναι ολα καλα ;)
polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Είχα πει προφητικά σε παλαιότερο ποστ ότι ο Γεωργίου θα αυτοκτονήσει κόβοντας με τα δόντια του τις φλέβες του όταν ο Τάκαρος θα γίνει ο καινούργιος προπονητής στην Τσέλσι.
Ο καιρός γαρ εγγύς.
Ο καιρός γαρ εγγύς.
Επισκέπτης
μεσα εγω,αλλα στο κυριλε..3ημερο & πανω..δεν αντεχω την ταλαιπωρεια..ασε που θελω να "περπατησω" το λονδινο γιατι ολες τις προηγουμενες φορες που ειχα παει,ημουν με την πρωην γυναικα μου..ελα ολοι λονδινο....ακονιστε τις πουτσες για αγγλιδες...ποιοι ειναι μεσα;
Και εγω μεσα ειμαι αλλα λογο δουλειας με βλεπω για μονοημερη.μεσα εγω,αλλα στο κυριλε..3ημερο & πανω..δεν αντεχω την ταλαιπωρεια..ασε που θελω να "περπατησω" το λονδινο γιατι ολες τις προηγουμενες φορες που ειχα παει,ημουν με την πρωην γυναικα μου..
Αντε να βρεθουμε εκει.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μια ζωή κωλόφαρδη η ΑΕΚ στις κληρώσεις???Για ξανασκέψου το καλύτερα!η αεκ η κολοφαρδη με χεταφε...ρε τι κολαρα μια ζωη πραβο του;!
ULTRAS GATE 13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ρειτζερς-παναθηναικος καλα ειναι
[move]Μέσα θείο [/move]μεσα εγω,αλλα στο κυριλε..3ημερο & πανω..δεν αντεχω την ταλαιπωρεια..ασε που θελω να "περπατησω" το λονδινο γιατι ολες τις προηγουμενες φορες που ειχα παει,ημουν με την πρωην γυναικα μου..
Αρκετα καλα, την εχετε αρκει να παιξεται μπαλα.ρειτζερς-παναθηναικος καλα ειναι
Επισκέπτης
σε ποιο εργο???Αρκετα καλα, την εχετε αρκει να παιξεται μπαλα.
Αφου λεω αμα παιξουν μπαλα.σε ποιο εργο???
ULTRAS GATE 13
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
+1000000 ενοητε φιλε μου ενοητε....Αρκετα καλα, την εχετε αρκει να παιξεται μπαλα.
μαστωρα σου ευχομαι καλη επιτυχια στην ομαδα σου.................σε ποιο εργο???
οταν βγηκα χτες και ειπα οτι ειναι δυο διαφορετικα πραγματα το τσουλου με το ουεφα ο αλλος τιστωσε...αυτη ειναι η διαφορα λεβεντες...οτι ο Θρυλος ειχε υποψηφιους αντιπαλους οπως μπαρτσα μιλαν μαν γιουναιτεντ τσελσι κτλ κι οι αλλοι δυο ειχαν χεταφε ρειντζερς κτλ....
τι συγκρινετε τωρα?το παστο με το παστιτσιο?
Επισκέπτης
εγω παλι επειδη ειμαι οπαδος & μαλιστα αρρωστος,δεν μπορω να ευχηθω σε κανεναν αλλοθρησκο καλη επιτυχια γιατι ετσι θα κοροιδευα τον εαυτο μου πανω απ' ολα..+1000000 ενοητε φιλε μου ενοητε....μαστωρα σου ευχομαι καλη επιτυχια στην ομαδα σου.................
τέκνον μου πότε είναι το δεύτερο σας παιχνίδι με την Τσέλση?οταν βγηκα χτες και ειπα οτι ειναι δυο διαφορετικα πραγματα το τσουλου με το ουεφα ο αλλος τιστωσε...αυτη ειναι η διαφορα λεβεντες...οτι ο Θρυλος ειχε υποψηφιους αντιπαλους οπως μπαρτσα μιλαν μαν γιουναιτεντ τσελσι κτλ κι οι αλλοι δυο ειχαν χεταφε ρειντζερς κτλ....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 52K
- Απαντήσεις
- 40
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις