Νέα

Ποιά ομάδα προτιμάτε ως αντίπαλο του Ολυμπιακού στους 16;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ass_Intruder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κατσάδα στους Νούνιες, Αρτσούμπι, Μπράβο, Ντομί και Σέζαρ,που καθυστέρησαν να προσέλθουν στην προπόνηση της Τετάρτης,από τον 47χρονο τεχνικό,
ρε τι κατσαδα & μαλακιες???τα δυο πρωτα μαλακιστηρια πρεπει να τα ξεκωλιασει..τον μπραβο που το παιζει τραυματιας συνεχεια (ο κωλοαγαπουλης)ενω εχει τον υψηλοτερο μισθο,πρεπει να του ριξει ΧΟΝΤΡΟ προστιμο..τον ντομι να τον στειλει δανεικο σε καμμια β εθνικης..οσο για τον σεζαρ επειδη ηδη του εχει ριξει προστιμο γι' αυτο τον λογο καλα θα κανουν να τον στειλουν απο εκει που ηρθε τον ασοβαρο ψυχακια..

makakas

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ο cretan φταιει φαγωθηκες να πας Λονδινο.
Απο τα θηρια παντως θα προτιμουσα Ιταλους.
Απο Αγγλια θα μπορουσε να ηταν και χειροτερα,  Μαντζεστερ η Αρσεναλ.
Δυο παιχνιδια ειναι καλη μπαλα και οτι βγει.
άντε και του χρόνου

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
ρε τι κατσαδα & μαλακιες???τα δυο πρωτα μαλακιστηρια πρεπει να τα ξεκωλιασει..τον μπραβο που το παιζει τραυματιας συνεχεια (ο κωλοαγαπουλης)ενω εχει τον υψηλοτερο μισθο,πρεπει να του ριξει ΧΟΝΤΡΟ προστιμο..τον ντομι να τον στειλει δανεικο σε καμμια β εθνικης..οσο για τον σεζαρ επειδη ηδη του εχει ριξει προστιμο γι' αυτο τον λογο καλα θα κανουν να τον στειλουν απο εκει που ηρθε τον ασοβαρο ψυχακια..
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Θείο, εγώ γιατί τα ακούω?
Παράθεση έκανα, δεν είμαι ο αρθρογράφος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Φίλε Βρασίδα Μάντσεστερ ήθελα να ξαναπάω αλλά και στο Λόντον..........

[move] :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Φέρτε μου μια  Cafreys!!!!!!!!!!!  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:[/move]

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
κριμα η chelsea σταματαει στα 4 δυστυχως...ασε που φετος παραπαιει και κερδιζει δυσκολα...!!

συνολο goal και στα 2 ματς προβλεπω 1-6

Επισκέπτης
Παράθεση έκανα, δεν είμαι ο αρθρογράφος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[move] :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: Φέρτε μου μια  Cafreys!!!!!!!!!!!  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:[/move]
εσυ θα τα ακους απο εδω & περα αφου εσυ ηθελες να πας στο κωλονησο.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16

Αντε κανονιστε το προγραμα σας να την κανουμε για Λονδινο.
Δεν εχω παει Αγγλια. :dancing:

aims

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
σεβίλη ειπα,τσελσι ηρθε.καλες και οι δυο ομαδες.παμε για 8

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ελπιζω να τραυματιστει παλι ο ντρογμπα που ηδη ειναι εξω...αντα να σπασει και κανα ποδι ο σεφτσενκο κτλ κτλ κτλ...

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Φλεβάρη δεν είναι?
Ω ρε ένα πουστόκρυο (οχι πουτσόκρυο) που θα έχει.

Πάντως boys αν ψαχτείτε για ταξιδάκι μέσα.

[move]Να ξαναπιώ και μια  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: Cafreys  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:[/move]

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
κριμα η chelsea σταματαει στα 4 δυστυχως...ασε που φετος παραπαιει και κερδιζει δυσκολα...!!

συνολο goal και στα 2 ματς προβλεπω 1-6
εσυ μην κουρντιζεσαι πολυ μη σκασει καμια βερντερ σε κανα μισαωρο...κι αυτη δεν σταματαει στα 4 αλλα ριχνει παραπανω καμια φορα οπως θα θυμασαι :)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Ακομα ελπιζω να μην εχουμε τιποτα τραυματισμους εμεις απ τα πολλα ματς που ερχονται..κανας νταρκο....σκατα στο στωμα μου!!!

Επισκέπτης
Ακομα ελπιζω να μην εχουμε τιποτα τραυματισμους εμεις απ τα πολλα ματς που ερχονται..κανας νταρκο....σκατα στο στωμα μου!!!
ρεεεεεεεεεεεεεεεε..ουτε για πλακα..αντε να μην φωναξω τον παππου παλι & στα χωνει απο το πρωι μεχρι το βραδυ..εισαι καλα???

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
ελα ολοι λονδινο....ακονιστε τις πουτσες για αγγλιδες...ποιοι ειναι μεσα; :rockon:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Πρωτα ο θεος μακαρι να μπορεσω να παω στο γαμονησι...δεν εχω παει ποτε..και να γυρισουμε με κανα απιστευτω εισητηριο για τους 8...βαλε το χερι σου παναγια μου!!!

ρεεεεεεεεεεεεεεεε..ουτε για πλακα..αντε να μην φωναξω τον παππου παλι & στα χωνει απο το πρωι μεχρι το βραδυ..εισαι καλα???
του παππου του το ραψανε... :2funny: :2funny: :2funny:
η παναγια μαζι μας μαν....

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Με όποιον και να παίξει ο Θρύλος θα του πάρει τα σώβρακα................................................... ΘΡΥΛΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ....!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom