Νέα

Ποια η γνωμη σας για τις τιμες στον αγοραιο ερωτα.........

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Θα  ηθελα  να  κανει  ο  καθενας  μας  την  κριτικη  του  για  τις  τιμες  που 

παιζουν  και  τις  υπηρεσιες  που  παρεχονται.

Ειναι  η  τιμη  αναλογη των  υπηρεσιων ;

Εγω  νομιζω  πως  οχι...........

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Θα  ηθελα  να  κανει  ο  καθενας  μας  την  κριτικη  του  για  τις  τιμες  που 

παιζουν  και  τις  υπηρεσιες  που  παρεχονται.

Ειναι  η  τιμη  αναλογη των  υπηρεσιων ;

Εγω  νομιζω  πως  οχι...........
εγω νομιζω πως ναι! με 20 ευρω περνας μια χαρα  :)

mihalis13

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Για μένα θα έπρεπε να είναι τα μπουρδελα 10-15 ευρω και τα στούντιο 30, αλλα βέβαια και τώρα μια χαρα τα σκαμε οπότε γιατι να κατεβασουνε τις τιμές;;;

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Για μένα θα έπρεπε να είναι τα μπουρδελα 10-15 ευρω και τα στούντιο 30, αλλα βέβαια και τώρα μια χαρα τα σκαμε οπότε γιατι να κατεβασουνε τις τιμές;;;
μιχαλη στο μεταξι σιτι 10 ευρα ειναι η τιμη αλλα οι υπηρεσιες ειναι χαλια πολλες φορες! γιατι αν η πουτανα απ τον καθε πελατη περνει 2 ευρω θελει να τους ξεπεταξει για να βγαλει μεροκαματο

στα στουνια πρεπεν να πεσει η τιμη κανα 10 ευρω αλλα στα μπουρδελα το 20ρικο μια χαρα ειναι.

τωρα για τις βιζιτες κι εκει πρεπει να ριξουν λιγο τιμες γιατι το χουν ξεφτιλισει οσον αφορα τη χωρα μας.μας βρηκαν μαλακες!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
μιχαλη στο μεταξι σιτι 10 ευρα ειναι η τιμη αλλα οι υπηρεσιες ειναι χαλια πολλες φορες! γιατι αν η πουτανα απ τον καθε πελατη περνει 2 ευρω θελει να τους ξεπεταξει για να βγαλει μεροκαματο

στα στουνια πρεπεν να πεσει η τιμη κανα 10 ευρω αλλα στα μπουρδελα το 20ρικο μια χαρα ειναι.

τωρα για τις βιζιτες κι εκει πρεπει να ριξουν λιγο τιμες γιατι το χουν ξεφτιλισει οσον αφορα τη χωρα μας.μας βρηκαν μαλακες!

Το καλύτερο vfm για μένα είναι το δίωρο με δυο εκτονωσούλες στα 60 - 80 ευρουλάκια συν χοτελι.

Χοντρά χοντρά ένα εκατόμπαλο συνολο για δυο ωρες χωρίς εξτρά. Όλες οι υπηρεσίες μέσα.

Τα μπουρδέλα των 10 και 20 ευρώ .... ευχαριστώ δεν θα πάρω. Καλύτερα να τον παίξω.

20 ευρώ για 5 λεπτά; Ούτε με σφαίρες...

Χρονομετρήστε πόση ώρα κάθεται η πουτάνα στο δωμάτιο. Στα 8 λεπτά έχει φύγει. Χυσεις δεν χύσεις...

Διαταγές ανωθεν...

mihalis13

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1

Καλα μετάξι πλέον ούτε για τσάρκα.Τωρα για βίζιτες όπως και για μασατζίδικα δεν έχω ιδέα μιας και δεν εχει τύχει να πάω εώς τώρα.Επισης στα στριπτηζάδικα νομίζω πρέπει να ανεβεί ο χρόνος τουλάχιστον(εκτός αν έχουν αλλάξει τα δεδομένα μιας και έχω να πάω 1,5 χρόνο σχεδόν)

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Το καλύτερο vfm για μένα είναι το δίωρο με δυο εκτονωσούλες στα 60 - 80 ευρουλάκια συν χοτελι.

Χοντρά χοντρά ένα εκατόμπαλο συνολο για δυο ωρες χωρίς εξτρά. Όλες οι υπηρεσίες μέσα.

Τα μπουρδέλα των 10 και 20 ευρώ .... ευχαριστώ δεν θα πάρω. Καλύτερα να τον παίξω.

20 ευρώ για 5 λεπτά; Ούτε με σφαίρες...

Χρονομετρήστε πόση ώρα κάθεται η πουτάνα στο δωμάτιο. Στα 8 λεπτά έχει φύγει. Χυσεις δεν χύσεις...

Διαταγές ανωθεν...

οτι πληρωνεις παιρνεις
με 5-20 ευρω συμφωνω
στουντιο ειναι απλα καλλιτερο το αμπαλαζ
ελευθερας βοσκης αναλογα αν σε δει για μονιμο η περιπτωσιακα
ολα ειναι θεμα τσεπης.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16

βρε παπαρα μην μιλας για κατι που δεν ξερεις
στην ΓΑΛΛΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ-ΙΤΑΛΙΑ-ΟΛΑΝΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ποδολαγνε...στη φυλης σχεδον ποτε δε μου εχουν χτυπησει πορτα(μονο 1 φορα πριν χροοονια γιατι αργουσαμε) και γενικως ο χρονος γυρω στο 10 λεπτο ειναι γιατι πολυ απλα πας να ξεκαβλωσσεις  :)

αν θες να γαμησεις κανα διωρο παιρνεις μια βιζιτα οπως λες με κανα 100ευρω συνολο και εισαι οκ αν και παιζει να φας αρκετες φολες μεχρι να βρεις τις σωστες περιπτωσεις...

γενικα ομως στο μπουρδελο δεν πας να κατσεις μιση ωρα...πας να ξεκαβλωσεις κι αν πετυχεις καλη περιπτωση καθεσαι και λιιιιγο παραπανω οπως εχει τυχει σε πολλους φανταζομαι...αρα το 20ρικο ειναι μια χαρα για το σκοπο του.

μιχαλη...τα στριπ ειναι για μενα μεγιστη μαλακια...να δινεις 100ρικα ετσι απλα για να χουφτωνεις η να βλεπεις ποτε δε με συγκινουσε...πρσωπικες αποψεις ειναι αυτα βεβαια...μασατζιδικα επισης δεν παω γιατι στην ουσια για γαμησι πας(απλως σου κανει ενα ψευτομασαζ και συνηθως δουλευουν φολες με λιγες δυστυχως εξαιρεσεις  :cheesy: ) που το πληρωνεις κανα 80ρι...

mihalis13

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
μιχαλη...τα στριπ ειναι για μενα μεγιστη μαλακια...να δινεις 100ρικα ετσι απλα για να χουφτωνεις η να βλεπεις ποτε δε με συγκινουσε...πρσωπικες αποψεις ειναι αυτα βεβαια...μασατζιδικα επισης δεν παω γιατι στην ουσια για γαμησι πας(απλως σου κανει ενα ψευτομασαζ και συνηθως δουλευουν φολες με λιγες δυστυχως εξαιρεσεις  :cheesy: ) που το πληρωνεις κανα 80ρι...

Στριπτηζάδικα κάποτε ήταν τα αγαπημένα μου.Εννοειται οτι είναι κοροϊδία αλλα είναι και ωραίο βίτσιο και τα χρυσολήρωνα(και τώρα ξέρω αν τύχει και επισκεφθώ θα φύγω χωρις ευρω) οι μαλακίες και οι καυλες πληρώνονται..

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Στριπτηζάδικα κάποτε ήταν τα αγαπημένα μου.Εννοειται οτι είναι κοροϊδία αλλα είναι και ωραίο βίτσιο και τα χρυσολήρωνα(και τώρα ξέρω αν τύχει και επισκεφθώ θα φύγω χωρις ευρω) οι μαλακίες και οι καυλες πληρώνονται..
σημασια εχει να καταλαβαινεις νωρις τις μαλακιες σου (οχι εσυ προσωπικα,ολοι μας εννοειται) και να πραττεις αναλογως.

κι εγω μια εποχη χαλαγα πολλα λεφτα στα στουντιο μεχρι που καταλαβα οτι απλως πληρωνα 50 ευρω για 5 λεπτα παραπανω και τα εκοψα...αν δεν παθεις συνηθως δε μαθαινεις

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
μαλακακο η διακινηση ειναι ελευθερη
το παραμυθι δεν επιτρεπεται και δεν ανταλαζεις γνωμη τσιτατα στυλ
ΚΚΕ βγαζεις.
και γιαυτο τρως κραξιμο οι εσκορτς στην ελλαδα ξεκιναν με 150+ ευρω στην ευρωπη με 250+
αυτα για να ξερεις τι λες αν ξερεις??
ρε ΗΛΙΘΙΕ (που με εβγαλες και ΚΚΕ γαμω το ανυπαρκτο μυαλο σου) μιλαμε για ΕΛΛΑΔΑ και οχι για ΕΥΡΩΠΗ.

κοριτσια που στην ευρωπη εχουν 250+ οπως λες πολλες φορες εδω ξεκινανε απο 300 οποτε μη μιλας αλλο γιατι απλως ρεζιλευεσαι...

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
ρε ΗΛΙΘΙΕ (που με εβγαλες και ΚΚΕ γαμω το ανυπαρκτο μυαλο σου) μιλαμε για ΕΛΛΑΔΑ και οχι για ΕΥΡΩΠΗ.

κοριτσια που στην ευρωπη εχουν 250+ οπως λες πολλες φορες εδω ξεκινανε απο 300 οποτε μη μιλας αλλο γιατι απλως ρεζιλευεσαι...

εισαι απλως η επιτομη του ασχετου βλακα

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ποδολαγνε...στη φυλης σχεδον ποτε δε μου εχουν χτυπησει πορτα(μονο 1 φορα πριν χροοονια γιατι αργουσαμε) και γενικως ο χρονος γυρω στο 10 λεπτο ειναι γιατι πολυ απλα πας να ξεκαβλωσσεις  :)

αν θες να γαμησεις κανα διωρο παιρνεις μια βιζιτα οπως λες με κανα 100ευρω συνολο και εισαι οκ αν και παιζει να φας αρκετες φολες μεχρι να βρεις τις σωστες περιπτωσεις...

γενικα ομως στο μπουρδελο δεν πας να κατσεις μιση ωρα...πας να ξεκαβλωσεις κι αν πετυχεις καλη περιπτωση καθεσαι και λιιιιγο παραπανω οπως εχει τυχει σε πολλους φανταζομαι...αρα το 20ρικο ειναι μια χαρα για το σκοπο του.

Πρέπει να έχω τρελό πρόβλημα εκσπερμάτωσης.

Εμένα μου χτυπάγανε συνέχεια. Γι αυτό και τα σταμάτησα τα μπουρδέλα τελείως.

Όχι φίλε μου. 20 ευρώ είναι πολλά χρήματα για 5-10 λεπτά.

Όταν θέλω να πάω στις πουτάνες θέλω να πάω να κάνω σεξ. Όχι μια κατ ουσίαν " εκλεπτυσμένη μαλακία"...

Γιατί περί αυτού πρόκειται. Τα 20 ευρώ είναι μια εκλεπτυσμένη μαλακία.

JAMAIS!!!!

Οι περισσότεροι μετράνε τα λεφτά με το πόσες φορές θα χύσουν.

Για μένα μετράει περισσότερο ο χρόνος που περνάω μέ ένα θηλυκό. Ασχετα με το πόσες φορές θα τελειώσω.

Εχω πάρει πουτάνα που δεν δεχόταν με τίποτα να μη με τελειώσει 3 φορές.

" Που πας ρε κούκλα μου;" της λέω... γέρος άνθρωπος είμαι.... 2 με το ζόρι!

" Όχι! Μαζί μου θα τελειώσεις 3 φορές "

-Βρε θα μας πάρει το πρωί!

- Ας μας πάρει το πρωί!

Με ρωτησε τι γουστάριζα να κάνουμε. Δεν ήξερα κι εγώ .... συνηθως πάω για 2 φορές... με το ζόρι... είπαμε .... ειμαι γέρος άνθρωπος....

Μου στηθηκε ανάσκελα, μου ζήτησε να έρθω από πάνω της και να της κάνω face fucking

"όλοι τελειώνουν τρίτη φορά έτσι!" μου είπε στο τελος γελώντας...

Ειχα έναν απίστευτα δυνατό οργασμό.

Πόσα να δώσεις σε αυτό το πλάσμα και να μην τα αξίζει;

;)

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16

το βγαζω τσιτατα στο στυλ ΚΚΕ δεν σημαινει οτι εισαι ΚΚΕ μαλακακο
απλα σημαινει οτι θεωρεις την γνωμη σου υπερανω ολων γιατι οι 2 βολτες που κανεις στις
βρωμερες πιατσες νομιζεις οτι σου δινουν τετοια δικαιωματα
αι σιχτηρ βλακα.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
 Πρέπει να έχω τρελό πρόβλημα εκσπερμάτωσης.

Εμένα μου χτυπάγανε συνέχεια. Γι αυτό και τα σταμάτησα τα μπουρδέλα τελείως.

Όχι φίλε μου. 20 ευρώ είναι πολλά χρήματα για 5-10 λεπτά.

Όταν θέλω να πάω στις πουτάνες θέλω να πάω να κάνω σεξ. Όχι μια κατ ουσίαν " εκλεπτυσμένη μαλακία"...

Γιατί περί αυτού πρόκειται. Τα 20 ευρώ είναι μια εκλεπτυσμένη μαλακία.

JAMAIS!!!!

Οι περισσότεροι μετράνε τα λεφτά με το πόσες φορές θα χύσουν.

Για μένα μετράει περισσότερο ο χρόνος που περνάω μέ ένα θηλυκό. Ασχετα με το πόσες φορές θα τελειώσω.

Εχω πάρει πουτάνα που δεν δεχόταν με τίποτα να μη με τελειώσει 3 φορές.

" Που πας ρε κούκλα μου;" της λέω... γέρος άνθρωπος είμαι.... 2 με το ζόρι!

" Όχι! Μαζί μου θα τελειώσεις 3 φορές "

-Βρε θα μας πάρει το πρωί!

- Ας μας πάρει το πρωί!

Με ρωτησε τι γουστάριζα να κάνουμε. Δεν ήξερα κι εγώ .... συνηθως πάω για 2 φορές... με το ζόρι... είπαμε .... ειμαι γέρος άνθρωπος....

Μου στηθηκε ανάσκελα, μου ζήτησε να έρθω από πάνω της και να της κάνω face fucking

"όλοι τελειώνουν τρίτη φορά έτσι!" μου είπε στο τελος γελώντας...

Ειχα έναν απίστευτα δυνατό οργασμό.

Πόσα να δώσεις σε αυτό το πλάσμα και να μην τα αξίζει;

;)

φιλε εχεις πολλα χιλιομετρα στο κοντερ σου ακριβως οπως τα λες
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ποδολαγνε μιας και το ανεφερες ουτε εγω θεωρω κριτηριο το ποσες φορες θα χυσω.

προτιμω να κατσω μιση η μια ωρα και να τελειωσω μια φορα αλλα να περασω καλα παρα να κλεισω μια κοπελα για 2-3 ωρες και να κανω δοκιμασια αντοχης  :2funny:

στο μπουρδελο παω καθαρα και μονο για ξεκαβλωμα ΑΛΛΑ μου εχει τυχει αρκετες φορες να κατσω παραπανω απ το τυπικο 10 λεπτο γιατι απλως δεν ειχε κοσμο και η κοπελα δεν εφευγε...οποτε εκει στην ουσια δινεις 20 ευρω και περνας και καλα...

οποτε ειναι λιγο μοιρασμενα τα πραγματα...

ggg777

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
298
Πόντοι
26
50%εκπτωσεις σε ολα λογω κρισεις

scooby

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2007
Like
6
Πόντοι
6
ολα ειναι ακριβα.μονο το μεταξι παλευεται αλλα απο χωρους καθαριοτητα ειναι  :piss: :piss: :piss: :piss: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16

Μην ανησυχούμε,μακριά είναι...

Συνοδοί πολυτελείας στις Κάννες

Με αμοιβή που αγγίζει μέχρι και τα 4.000 ευρώ τη βραδιά καλλονές έχουν σπεύσει στις Κάννες, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους σε πελάτες.

Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter» συνοδοί πολυτελείας παρελαύνουν από τα πολυτελή γιοτ
και εξυπηρετούν εκατοντάδες πλούσιους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom