Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ναι και πηγαμε στο διάστημα γιατι δεν μας εκαιγαν πια όπως εκαναν για 1000 χρονιαΚαι μετα ξυπνησες
ναι και πηγαμε στο διάστημα γιατι δεν μας εκαιγαν πια όπως εκαναν για 1000 χρονιαΚαι μετα ξυπνησες
Γιατί έγινε η Αναγέννηση του Αρχαίου Πνεύματος, την ακολούθησε ο Διαφωτισμός, τη σκυτάλη πήρε η Γαλλική Επανάσταση κι απαγόρευσε στην Εκκλησία να καίει ανθρώπους, αφού τους έκοψε τα κεφάλια
Μα γιατι το λες αυτο ??? Εγω θα προτεινα να προσθεσουν το κομμα που ψηφιζουμε και την ομαδα που υποστηριζουμε !!!Σε έναν κόσμο αναρχικών , βεβαίως , είναι κατάπτυστο το να γνωρίζει το κρατος το θρήσκευμα του κάθε πολίτη.
Μα γιατι το λες αυτο ??? Εγω θα προτεινα να προσθεσουν το κομμα που ψηφιζουμε και την ομαδα που υποστηριζουμε !!!
Σε έναν κόσμο αναρχικών , βεβαίως , είναι κατάπτυστο το να γνωρίζει το κρατος το θρήσκευμα του κάθε πολίτη.
και πως θα σε σφαξει ρε φιλε?Εξήγησέ μου με (επιχειρήματα όμως) για ποιο λόγο θα πρέπει το κράτος να γνωρίζει σε ποιόν θεό πιστεύω.
Με την ίδια λογική θα πρέπει να γνωρίζει ποια ομάδα υποστηρίζω, ποιές γκόμενες μου αρέσουν και πάει λέγοντας.
Ο καθένας έχει τα δικά του πιστεύω ωστόσο οφείλουμε όλοι να σεβόμαστε τα πιστεύω των άλλων ανθρώπων . Όλος ο κόσμος πιστεύει σε κάτι η επιλογή του καθενός δεν σημαίνει ότι για τους υπόλοιπους δεν είναι σεβαστή.
Το να πιστευεις στο θεο, χωρις να πιστευεις σε θρησκειες, δεν παιζει;
Αντιλαμβάνομαι την ανάγκη σας να θέλετε να πιστεύετε σε κάτι, είτε για να μπορέσετε να αντιληφθείτε τον κόσμο είτε γιατί κάνει την ιδέα του θανάτου πιο ανεκτή, αλλά το να χαρακτηρίζετε συλλήβδην του άθεους σαν κακούς ανθρώπους δεν το έκανε ούτε η προγιαγιά μου η Μαριγώ στο Παλαιόκαστρο Σάμου που ήταν αμόρφωτη.
Εν ολίγοις εσείς είστε καλοί άνθρωποι, όχι γιατί έχετε έναν προσωπικό κώδικα ηθικής, αλλά γιατί φοβάστε την τιμωρία του θεού σας
Εγώ που δεν τον έχω ας πούμε υπολείπομαι σε ηθική ή σε κάτι άλλο λες?
Όχι δεν φοβόμαστε τίποτα όταν έχουμε τον Χριστό στη καρδιά μας.
τι λες ρε που δεν ασχολειστε,Και κανείς χριστιανός δεν ασχολείται με τους άθεους και τι πιστεύουν ή πράττουν. Μόνο το αντίστροφο συμβαίνει.