Νέα

Ποιά είναι η θρησκεία σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MATURELOVERR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 120K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια ειναι η θρησκεια σας?

• χριστιανισμος

Ψήφοι: 27 43,5%
  • μωαμεθανισμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • δωδεκαθεο

Ψήφοι: 9 14,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 3 4,8%
  • καμμια

Ψήφοι: 23 37,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    62

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
θα μπορουσα ανετα να βαλω τα κλαματα με αυτο.. αντ αυτου, αποχωρω απο το θρεντ και παιρνω και τον παπαζολ μαζι!

Μισό- μη φεύγετε! Σε λίγο θα σερβίρουμε την προβατίνα και τα ορτύκια! Μείνετε λίγο ακόμη! Θα έχει και πατσά στο τέλος για τη χώνεψη!

:2funny:  :2funny:  :2funny:
Αλήθεια,πότε πού;! :cheesy: :think:
:2funny: :2funny: :2funny:

Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται... :grin:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Kανίβαλε,τα καημένα τα ζωάκιααα!!! :'(
τα ζωάκια, σύμφωνα με την θρησκεία μας-την θρησκεία των ελλήνων:Χ.Ο. δεν έχουν ψυχή, και τα έπλασε ο θεούλης για να τα σφάζουμε και να τα τρώμε.
το δε δέρμα τους για να μας ζεσταίνει!

βέβαια, "μόδα" της εποχής είναι μέσα σ όλα τ άλλα και η "οικολογική ευαισθησία". Φούμαρα για να τρώνε οι αφελείς και να θησαυρίζουν κάποιοι εις βάρος τους. ;)

τα λέω σε σένα παπαζόλη μου, να μην πιστεύεις σε παπαριές!
θυμήσου τι είχαμε πει κάποτε: κάθε μεγάλη εταιρία-κολοσσός που ρυπαίνει το περιβάλλον, φτιάχνει και μια οικολογική οργάνωση που φωνάζει για όλους τους άλλους εκτός απ αυτήν! ;)

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Κακέ Ινδιάνε, λάθος κατάλαβες...
Δεν πιστεύω σε θεούς, πατέρες και παντοκράτορες...
Και εκτιμώ ότι σε περίεργες εποχές όπως η δική μας, η λύση δεν είναι η επιστροφή στο 500  πΧ ή σε δοξασίες που είχαν κάνει τον κύκλο τους...
Και δυστυχώς δεν είμαι αρκετά πολιτικά ορθός ώστε να μην νιώθω περιφρόνηση για κάποιον που αφήνει το παιδί του να πεθάνει από αιμοραγία ή πετσοκόβει την κόρη του στο όνομα των θρησκευτικών του πεποιθήσεων...
Ούτε θα κρατήσω το γέλιο μου αν δω κάποιον να χορεύει γυμνός στο δάσος στο όνομα της θεάς του εκεί ρυακιού ή κάνει έρπινγκ μέχρι την εκκλησία...
Πες με ασεβή, πες με υλιστή, καταλόγισέ μου έλλειψη "πνευματικότητας"...

Αλλά το να γυρίζει η ανθρωπότητα σε εποχές σκοταδισμού και ανορθολογισμού και μάλιστα της παλιότατης εκδοχής, με βρίσκει αντίθετο και θα το πολεμήσω όπως μπορώ.

Και όχι, δεν πιστευω στη θρησκευτική ελευθερία, από τη στιγμή που η θρησκεία πάευι να είναι ένα απλό ανώδυνο φοκλόρ...
Πουτάνα αντιγόνη, καλά σου έκανε ο Κρέοντας!
Δυστυχώς μια χαρά κατάλαβα.....
Το να γελάσεις το καταλαβαίνω και είναι και θεμιτό καθώς το γέλιο χαρίζει ζωή.
Εν προκειμένω δύο είναι οι μεγάλες θρησκείες που γυρίζουν την ανθρωπότητα σε εποχές σκοταδισμού, εκεί δηλαδή απ'όπου ξεκίνησαν και αυτές δεν βλέπω να τις πολεμάς. Τουναντίον συντάσσεσαι...Δεν υπολογίζω τους κιτρινομούρηδες είναι πολύ σοφτ.
Το κακό δε είναι πως, όπως και αυτές οι δύο θρησκείες, έτσι και εσύ ένα χλωμό πρόσωπο πιο ανοιχτόμυαλο από τα υπόλοιπα του σάιτ, δεν πιστεύεις στην θρησκευτική ελευθερία. Άσε τους ανθρώπους να κάνουν τις εσωτερικές τους αναζητήσεις ελεύθερα και να πιστέψουν όπου θέλουν, χωρίς καθοδήγηση. Και στην φιλοσοφία δηλαδή και στην πολιτική γιατί έχουμε ελευθερία??? Το αυτό ισχύει και στην Θρησκεία.

Επισκέπτης
τα ζωάκια, σύμφωνα με την θρησκεία μας-την θρησκεία των ελλήνων:Χ.Ο. δεν έχουν ψυχή, και τα έπλασε ο θεούλης για να τα σφάζουμε και να τα τρώμε.

βέβαια, "μόδα" της εποχής είναι μέσα σ όλα τ άλλα και η "οικολογική ευαισθησία". Φούμαρα για να τρώνε οι αφελείς και να θησαυρίζουν κάποιοι εις βάρος τους. ;)

θυμήσου τι είχαμε πει κάποτε: κάθε μεγάλη εταιρία-κολοσσός που ρυπαίνει το περιβάλλον, φτιάχνει και μια οικολογική οργάνωση που φωνάζει για όλους τους άλλους εκτός απ αυτήν! ;)
Καλά δεν είμαι και χορτοφάγος είπαμε!!! :grin:
Πάντως παντού να κρύβεται μία συνωμοσία ρε συ,τι κακό είναι αυτό!!! :S
Σε τί κόσμο θα φέρω τα παιδιά μου;! :think: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εν προκειμένω δύο είναι οι μεγάλες θρησκείες που γυρίζουν την ανθρωπότητα σε εποχές σκοταδισμού, εκεί δηλαδή απ'όπου ξεκίνησαν και αυτές δεν βλέπω να τις πολεμάς. Τουναντίον συντάσσεσαι...Δεν υπολογίζω τους κιτρινομούρηδες είναι πολύ σοφτ.
Το κακό δε είναι πως, όπως και αυτές οι δύο θρησκείες, έτσι και εσύ ένα χλωμό πρόσωπο πιο ανοιχτόμυαλο από τα υπόλοιπα του σάιτ, δεν πιστεύεις στην θρησκευτική ελευθερία. Άσε τους ανθρώπους να κάνουν τις εσωτερικές τους αναζητήσεις ελεύθερα και να πιστέψουν όπου θέλουν, χωρίς καθοδήγηση. Και στην φιλοσοφία δηλαδή και στην πολιτική γιατί έχουμε ελευθερία??? Το αυτό ισχύει και στην Θρησκεία.

εγινε μεγαλε ελευθερια μαζι σου αλλα αν σε τσακωσω να μαχαιρωνεις κανα πιτσιρικα εις το ονομα καποιυ θεου  και γιος σου να ειναι θα σε γαμησω επιτοπου :fuck1:
χωρις παρεξηγηση

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Καλά δεν είμαι και χορτοφάγος είπαμε!!! :grin:
Πάντως παντού να κρύβεται μία συνωμοσία ρε συ,τι κακό είναι αυτό!!! :S
Σε τί κόσμο θα φέρω τα παιδιά μου;! :think: :2funny: :2funny:
αυτό δεν είναι συνομωσία ρε φιλαράκι!

απλά μπίζνες είναι!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

έχω την εντύπωση πως αν ήταν όντως χωρίς καθοδήγηση οι θρησκείες, ο στρέιτ δε θα είχε πρόβλημα με την θρησκευτική ελευθερία...
δεν συμφωνώ μαζί του, αλλά από ό,τι βλέπω έχετε εντελώς διαφορετική οπτική, μπορεί να κάνω και λάθος.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
εγινε μεγαλε ελευθερια μαζι σου αλλα αν σε τσακωσω να μαχαιρωνεις κανα πιτσιρικα εις το ονομα καποιυ θεου  και γιος σου να ειναι θα σε γαμησω επιτοπου :fuck1:
χωρις παρεξηγηση
Κοίτα θα σου απαντήσω σοβαρα γιατί έχω μάθει να δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους....
Όταν είσαι ελεύθερος να κρίνεις, να διαλέξεις και να αποφανθεις τελικά, χωρίς να ασπάζεσαι με κλειστά τα μάτια ό,τι σου πλασάρουν ως Ιερό και Όσιο άρα και Ηθικό ή Νόμιμο μπορείς να αντιληφθείς το Σωστό και το Λάθος. Το Καλό και το Κακό. Το να σκοτώσεις έναν πιτσιρικά εν ονόματι μιας θρησκείας είναι παράλογο. Το να σκοτώσεις τον ίδιο πιτσιρικά για τα πολιτικά του φρονήματα ή εν ονόματι της επεκτατικής πολιτικής της χώρας σου δεν είναι παράλογο?? Ο δε φόνος εξετάζεται διαφορετικά σε κάθε περίπτωση.
Το ποιον θα γαμήσεις εσύ ή όχι γιατί το διαλέγεις ελεύθερα????
Χωρίς παρεξήγηση...

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
έχω την εντύπωση πως αν ήταν όντως χωρίς καθοδήγηση οι θρησκείες, ο στρέιτ δε θα είχε πρόβλημα με την θρησκευτική ελευθερία...
δεν συμφωνώ μαζί του, αλλά από ό,τι βλέπω έχετε εντελώς διαφορετική οπτική, μπορεί να κάνω και λάθος.
Οι γνωστές θρησκείες από τα παλιά χρόνια σαφώς και επιβίωσαν και ακόμα επιβιώνουν στην πλέον αισχρή τους μορφή μέσω της καθοδήγησης και των ανθρώπων που στρεβλώνουν και εκμεταλλεύονται...

Επισκέπτης

ειναι παντελως ασχετο με το θεμα, οποτε γραφω αυτο και τπτ αλλο. αυτο που λες ειναι ενα πολυυυ ισχυρο κινητρο για να μισω τη θρησκεια σας. δεν ξερω αν εχει ψυχη, κι αν παει καπου μετα (εδω δεν το πιστευω για ανθρωπους αλλα τεσπα), ξερω ομως οτι οταν το σφαζεις ποναει οσο θα ποναγες κι εσυ αν προσπαθουσα να σε σφαξω. δε με νοιαζει αν θησαυριζουν τα μαναβικα αντι για τα κρεοπωλεια, ξερω οτι ειναι τοσο μεγαλη υποκρισια να τα θεωρεις ολα μοδα και να βγαζεις παιδαριωδη λογυδρια.
παπαριες λοιπον λες εσυ και κρατα τες για σενα.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Οι γνωστές θρησκείες από τα παλιά χρόνια σαφώς και επιβίωσαν και ακόμα επιβιώνουν στην πλέον αισχρή τους μορφή μέσω της καθοδήγησης και των ανθρώπων που στρεβλώνουν και εκμεταλλεύονται...
τι στρεβλώνουν και πώς τους εκμεταλεύονται?

τι πιστεύεις εσύ και με ποιον τρόπο δεν σε εκμεταλεύονται εκεί?

Επισκέπτης
Κοίτα θα σου απαντήσω σοβαρα γιατί έχω μάθει να δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους....
Όταν είσαι ελεύθερος να κρίνεις, να διαλέξεις και να αποφανθεις τελικά, χωρίς να ασπάζεσαι με κλειστά τα μάτια ό,τι σου πλασάρουν ως Ιερό και Όσιο άρα και Ηθικό ή Νόμιμο μπορείς να αντιληφθείς το Σωστό και το Λάθος. Το Καλό και το Κακό. Το να σκοτώσεις έναν πιτσιρικά εν ονόματι μιας θρησκείας είναι παράλογο. Το να σκοτώσεις τον ίδιο πιτσιρικά για τα πολιτικά του φρονήματα ή εν ονόματι της επεκτατικής πολιτικής της χώρας σου δεν είναι παράλογο?? Ο δε φόνος εξετάζεται διαφορετικά σε κάθε περίπτωση.
Το ποιον θα γαμήσεις εσύ ή όχι γιατί το διαλέγεις ελεύθερα????
Χωρίς παρεξήγηση...

γιατι εγω ειμαι ελευθερος να κρινω και κατα τη δικη μου κριση να πρατω το καλο, οχι επειδη μου το επιβαλει καποιος αλλος.Υπαρχουν ανθρωποι που οσο παραλογο και αν σου φενεται σκοτονουν κανουν θυσιες  σιγουρα θα το ξερεις αυτο ε αυτοι ειναι που θελουν γαμησι και ξυλο και σκοτωμα γιατι εις το ονομα της ελευθεριας στερουν την ελευθερια σε καποιον αλλον.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ειναι παντελως ασχετο με το θεμα, οποτε γραφω αυτο και τπτ αλλο. αυτο που λες ειναι ενα πολυυυ ισχυρο κινητρο για να μισω τη θρησκεια σας. δεν ξερω αν εχει ψυχη, κι αν παει καπου μετα (εδω δεν το πιστευω για ανθρωπους αλλα τεσπα), ξερω ομως οτι οταν το σφαζεις ποναει οσο θα ποναγες κι εσυ αν προσπαθουσα να σε σφαξω. δε με νοιαζει αν θησαυριζουν τα μαναβικα αντι για τα κρεοπωλεια, ξερω οτι ειναι τοσο μεγαλη υποκρισια να τα θεωρεις ολα μοδα και να βγαζεις παιδαριωδη λογυδρια.
παπαριες λοιπον λες εσυ και κρατα τες για σενα.

εσένα δεν σου μίλησα ούτε και ποτέ παρέθεσα τις παπαριές που γράφεις.

αν θες να είσαι θύμα, δεκτόν.

με μένα όμως όχι πολλλές κουβέντες.

την "αγανάκτησή σου" κράτα την μέσα σου! όχι σε μένα!

Επισκέπτης
εσένα δεν σου μίλησα ούτε και ποτέ παρέθεσα τις παπαριές που γράφεις.

αν θες να είσαι θύμα, δεκτόν.

με μένα όμως όχι πολλλές κουβέντες.

την "αγανάκτησή σου" κράτα την μέσα σου! όχι σε μένα!
ΨΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΤ μαζεψου πουστρακο..
οτι γουσταρει θα γραφει..

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ΨΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΤ μαζεψου πουστρακο..
οτι γουσταρει θα γραφει..