gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
α γεια σου....οταν γινει στειλε μου πμ....Δέν είναι ίσοσκελης όμως ό σταυρός!!
α γεια σου....οταν γινει στειλε μου πμ....Δέν είναι ίσοσκελης όμως ό σταυρός!!
α γεια σου....οταν γινει στειλε μου πμ....
παντως δεν γινεται να πιστευεις και στα δυο(δωδεκαθεο και γαλανολευκη),εγω ετσι το βλεπω.
Και γιατί δε γίνεται, ρε παληκάρια, να αυτοχαρακτηρίζεται κάποιος Χριστιανός και Ελληνας ταυτόχρονα;
Φιλαράκι, εγώ μια ερώτηση σου έκανα σου έκανα σε ένα φόρουμ κι όχι σε ένα chat ώστε όταν μπεις να μου δώσεις μια απάντηση αλλά μάλλον επειδή είσαι μεγάλο γατόνι με χαρακτήρισες ήδη και ως γερό χριστιανό και πιθανότατα ως κορόιδο που τον έχουν πείσει και κάνεις και το χιούμορ σου με το "ερευνάτε τας γραφάς". Καλώς. Συνέχισε κι εσύ τις δικές σου "έρευνες" μιας και απ' ότι φαίνεται είσαι "ψαγμένος" κι όχι "κορόιδο" σαν τους άλλους.
λευκή χλαμύδα
;)Αφού σου αρέσουν οι λευκές ενδυμασίες ορίστε το δωράκι σου.
Λυπούμαστε δεν διαθέτει χλαμύδα η φετινή κολεξιόν.
(Δεν σε έχω χαρακτηρίσει χριστιανό, και με συγχωρείς άν ενοχλήθηκες από το χιούμορ μου.)
Ο Ελληνισμός αποτελεί την άρνηση τού Χριστιανισμού-Ιουδαισμού ή ισοδύναμα ο Χριστιανισμός-Ιουδαισμός αποτελεί τήν άρνηση τού Ελληνισμού.
Ο Χριστιανισμός αποτελεί κατασκευή τού Ιουδαικού Ιερατείου.Οι σχέση τών δύο εννοιών Ελληνας-Χριστιανός είναι σχέση απωστικού δίπολου.
Πολύ συνοπτικά καί σύντομα: λευκή χλαμύδα-μαύρο ράσο, σκέψη-πίστη, ελευθερία-ενοχικότητα,
συνείδηση-δόγμα, δημοκρατία-σκοταδισμός, λατρεία ομορφιάς-ου μοιχεύσεις,Αθηνά(σοφία)-μακάριοι οι πτωχοί τώ πνεύματι,ω ξείν αγγέλειν Λακεδαιμονίοις....-αν σε ραπίσουν στήν αριστερά παρειά....
Η ερώτησή σου αγαπητέ μου είναι πολύ ενδιαφέρουσα και η απάντηση άνετα γεμίζει ένα βιβλίο.
Ερρωσθε ορθοφρονούντες
Φίλε μου τάχεις μπερδέψει λίγο.
Η πίστη συνδέεται με μεσσιανικές-σωτηριακές θρησκείες όπως ο Χριστιανισμός-Ιουδαισμός.
Η θρησκεία τών Ελλήνων είναι προιόν τού Λόγου.
Αυτό πού σίγουρα δεν γίνεται είναι να αυτοχαρακτηρίζεται κάποιος Χριστιανός και Ελληνας ταυτόχρονα.Ψυχιατρικά, αυτό νομίζω λέγεται σχιζοειδής προσωπικότητα.
Και γιατί δε γίνεται, ρε παληκάρια, να αυτοχαρακτηρίζεται κάποιος Χριστιανός και Ελληνας ταυτόχρονα;
To λάθος που κάνεις εσύ και αρκετοί ομόδοξοί σου είναι ότι αντιλαμβανεστε χριστιανισμό και ελληνισμό στατικά...
Θα προτιμούσα να χρησιμοποιείς β ενικό.Βλέπεις οι "επάρατοι" Ελληνες είχαν την λέξη α-τομο. ;)Ό χριστιανισμός δεν είναι στατικός......εξελίσσεται! Να σού υπενθυμίσω ότι το 1982 χριστιανός ορθόδοξος καλόγερος με σφυρί κατέστρεψε άγαλμα τού Δία στον προθάλαμο τού Υπ. Παιδείας, σε αλλόφρονα κατάσταση θρησκευτικού παρογυσμού.Σού υπενθυμίζω επίσης ότι ακόμη και σήμερα πολλοί ορθόδοξοι παπάδες αρνούνται να βαφτίσουν παιδιά με ελληνικά ονόματα.
Περιττό να αναφέρω την επί 20 αιώνες συνεχιζόμενη λεηλασία ελληνικών μνημείων, όπου στοιχεία αρχαίων ναών ενσωματώνονται στην οικοδόμηση χριστιανικών εκκλησιών.
Έχετε κολλήσει στον ελληνισμό του 500 πΧ και τον Χριστιανισμό του 400 μΧ.
Κανείς δεν αντιλέγει ότι ο χριστιανισμός από αντιδραστική ιουδαίκή σέχτα έγινε μέσω οβιδιακών μεταμορφώσεων και πολλαπλών επεξεργασιών κοσμοπολίτικο διεθνιστικό ιδεολόγημα κατάλληλο για χρήση ενός της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας με τις άπειρες θρησκείες και εθνικές ομάδες και φυσικά συγκρούστηκε με κάθε τι που θύμιζε το παρελθόν...
Ακριβώς φίλε μου......"κοσμοπολίτικο διεθνιστικό ιδεολόγημα".....δεν μπορούσες να βρείς καταλληλότερη λέξη για την παγκοσμιοποίηση!Από παληά στο κουρμπέτι οι άνθρωποι!!!
Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι οι πρώτοι χριστιανοί ήταν οι ταλιμπαν της εποχής τους....
Ενώ πριν 10 χρόνια πού είπαν ότι θα αφορίζουν όποιον παντρεύεται με πολιτικό γάμο, έπαψαν να είναι μουτζαχεντίν!
Ωστόσο, όταν οι έλληνες εκχριστιανιστήκαμε, είμασταν ήδη 500 χρόνια υπό ρωμαϊκή κυριαρχία και όχι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, η δε αρχαία ελληνική θρησκεία είχε ήδη αλλοιωθεί σε εσχέση με το δωδεκάθεο των ομηρικών χρόνων και ο θρησκευτικός συγκρητισμός ήταν κάτι κοινό...
Ανιστόρητο.Για ψάξτο καλύτερα.
Ήδη από την εικονομαχία, όπου ουσιαστικά οδήγησε σε έναν εκπαγανισμένο χριστιανισμό, τα δυο αυτάμορφώματα (ελληνισμός και χριστιανισμός) είχαν αρχίζει να συγκλίνουν μέσω της διαρκούς ανταλλαγής στοιχείων και της αλληλεπίδρασης....
Από πότε ο Πυθαγόρας, ο Δημόκριτος,ο Ευκλείδης,οι Θερμοπύλες και ότι θέλεις βάλε υποβιβάστηκαν σε μόρφωμα, και από ποιόν;