Η επιστημη είναι καθε τι που για να γίνει αποδεκτο ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ.
Πιστεψα στα αεροπλανα για αποδειχτηκε ότι μπορουν να πεταξουν.
Να πιστεψω στον καλο γερακο ψηλα στον ουρανο χωρις να έχω την παραμικρή αποδειξη γιατι?
Ποτε δε μιλησα υπερ της "θρησκειας"... Οι δυτικες θρησκειες, κατα τη γνωμη μου, στηριγμενες πανω σε πραγματικα ή οχι γεγονοτα, εφευρεθηκαν για τον ελεγχο του κοσμου... Οι ανατολικες (ανατολικοτερα του μωαμεθανισμου) ειναι αλλο καπελο και συναρπαστικες
Απλα λεω οτι ο χαρακτηρισμος οποιουδηποτε πραγματος δεν εχεις διαβασει ή δεν εχει αποδειξει η επιστημη ως "μπουρδες" ειναι τουλαχιστον ηλιθιος... Ή ακομα πιο απλα, αν οτιδηποτε ελεγε η "επιστημη" οτι ειναι μπουρδες δε το εψαχνε κανενας δε θα ειχε "αποδειχθει" ποτε οτι κατι βαρυτερο απο τον αερα μπορει να πεταξει...
Και τελικα ξαναρωταω τι ειναι η "επιστημη"? Δε νομιζω οτι εχεις διαβασει, ακουσει ή εστω φανταστει ΟΛΑ τα πραγματα που παραδεχεται και εχει αποδειξει η σημερινη κοινα αποδεκτη επιστημη... Ακομα χειροτερα, σιγουρα η μεγαλυτερη γνωση μεσα στο χρονο εχει χαθει. Π.χ. η γνωση του πως, ποτε, απο ποιους και γιατι φτιαχτηκαν οι πυραμιδες, δεδομενου οτι οι αποψεις των "επιστημονων" (αραγε τι "χαρτι" ή ποια αναγνωριση πρεπει να εχεις για να χαρακτηριστεις "επιστημονας"?) σε μερικες απο τις παραπανω ερωτησεις διιστανται... Ειναι αποδεδειγμενο βεβαια οτι καποιος, καποτε, καπως και για καποιο λογο τις εφτιαξε...
Αν ερθει αυριο και σου πει καποιος "ξερεις χθες με απηγαγαν οι εξωγηινοι" αμεσως εσυ θα πεις οτι λεει μπουρδες... Γιατι ομως? Επειδη δεν σου εχει συμβει? Για καποιο λογο (περαν της εξαπατησης) θα το λεει αυτο... Ή αν θες για καποιο λογο θα το φανταστηκε. Απλα μου φαινεται εντελως σκοταδιστικος ο χαρακτηρισμος "μπουρδες"...
Μπουρδες ηταν και τα χομπιτ μεχρι που ανακαλυφθηκαν οι σκελετοι του Homo floresiensis... Οι ιθαγενεις που ζουν εκει ακομα λενε οτι τα νησια τους τα μοιραζονται με μικρους καλικατζαρους τους "Ebu Gogo". Μεχρι πριν 6-7 χρονια ηταν μπουρδες αυτα που λενε. Μετα την ανακαλυψη ειναι λιγο λιγοτερο μπουρδες... Οι αρχαιες αναφορες βριθουν απο "υπερφυσικες" αναφορες που εμεις απλα τις περναμε ετσι, "επειδη τοτε ηταν πρωτογονοι και δεν ξερανε"...
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι οπως πριν 110 χρονια ηταν "αντιεπιστημονικο" και "ουτοπικο" να πετας, αλλα καποιοι τα καταφεραν, ετσι και σημερα κατι που δεν εχει "αποδειχθει", δε σημαινει οτι δε συμβαινει ή οτι δεν υπαρχει ή οτι δε γινεται...