Σαββάτο 8 Σεπτεμβρίου 2007.
Αρχαιολογικός χώρος Πλαταιών 6 μ.μ
Ελευθέρια 2007
Όποιος θέλει πληροφορίες να στείλει πμ.
Θα τηρηθεί ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ
Καμμια παρτουζιτσα γινεται σε αυτα τα συμποσια?
Ρε λες να υπαρχει η θρησκεια μου και να μην το ξερω?
Σαββάτο 8 Σεπτεμβρίου 2007.
Ελευθέρια 2007
Καμμια παρτουζιτσα γινεται σε αυτα τα συμποσια?
Ρε λες να υπαρχει η θρησκεια μου και να μην το ξερω?
να ερθω και εγω??αλλα θα σκασω μυτη με μουσικη υποκρουση dio ή ac/dcΣαββάτο 8 Σεπτεμβρίου 2007.
Ελευθέρια 2007
μπαρμπουτσαλα !!οχι και μπαρμπας ο θειος γουορ !!ποια λινκ??αααα δεν μου τα λες καλαΈλα μπαρμπα War
Μόνο που υπάρχουν 2 προβλήματα.
Θα σταματήσεις την μουσική κατά την διάρκεια της τελετής
και μην κάνεις κανα λάθος και ανοίξεις τα λινκ με τα κείμενα
sos φασισμός
Πιστευω ενα καλο μιξαρισμα ορφικων υμνων και ac/dc θα δωσει ενα αλλο υφος, μη σου πω και ηθος, στις εκδηλωσεις.να ερθω και εγω??αλλα θα σκασω μυτη με μουσικη υποκρουση dio ή ac/dc
Πιστευω ενα καλο μιξαρισμα ορφικων υμνων και ac/dc θα δωσει ενα αλλο υφος, μη σου πω και ηθος, στις εκδηλωσεις.
ααααα δεν θελω τετοια !!!δεν ερχομαι ρε !!!θα πινω μπυρες ,θα καπνιζω και θα γαμαω γκομενες με τατουαζ !!μουσικη υποκρουση ροκιεςΣτην αρχή της σελίδας εννοώ. Ειδικά ένα που λέει για το άσυλο.
Θα με αφορίσεις διαπαντώς :'(
Τολμά ο κύριος Παρασκευαίδης, ο δούλος του γιού(Τζεσουά) του θεού (Ιεχωβά) των Ιουδαίων να αποδεχτεί τον διαχωρισμό του κράτους από την εκκλησία;; Τότε να δούμε πόσοι εθελόδουλοι θα μείνουν στο μαντρί...
Αυτό είναι το ονειρό σας; Να συκυβερνάτε; Η να κυβερνάτε; Αποφασιστε επιτέλους. Γιατί ήδη μου φαίνετε οτι συγκυβερνάτε. Και ποια ακριβώς περιουσιακά. Τα χαρισμένα απο τους αυτοκράτορες του Βυζαντίου ή απο τα Οθωμανικά φιρμάνια; Και απο που και ως που η Εκκλησία δεν λέει ότι θέλει όποτε θέλει; Περιοδικά, εφημερίδες, κανάλια ποιος την εμπόδισε δηλαδή; Και αν θέλετε να επιστρέφετε τους μισθούς σας να νοιώσετε λευτεροι.Σε αυτο ελπιζω κι εγω!!!
Μονο τοτε η Εκκλησια θα γινει ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ !!!
Οπως ειναι και στην Κυπρο και απο μια λεξη του Χρυσοστομου εξαρταται το 50% της οικονομιας του νησιου.(Αφου το κρατος δε μπορει να βαλει χερι στα περιουσιακα της)
Επιτελους, να μπορει να λεει οτι θελει και οποτε θελει , μη εξαρτομενη απο τον εργοδοτη ΚΡΑΤΟΣ!
Αυτό είναι το ονειρό σας; Να συκυβερνάτε; Η να κυβερνάτε; Αποφασιστε επιτέλους. Γιατί ήδη μου φαίνετε οτι συγκυβερνάτε. Και ποια ακριβώς περιουσιακά. Τα χαρισμένα απο τους αυτοκράτορες του Βυζαντίου ή απο τα Οθωμανικά φιρμάνια; Και απο που και ως που η Εκκλησία δεν λέει ότι θέλει όποτε θέλει; Περιοδικά, εφημερίδες, κανάλια ποιος την εμπόδισε δηλαδή; Και αν θέλετε να επιστρέφετε τους μισθούς σας να νοιώσετε λευτεροι.
Δημήτριε ψυχραιμία φίλε
tomito
Στοχασου. Η εκκλησια εχει αναγκη την περιουσια του κρατος ή το κρατος την περιουσια της εκκλησιας (Αφου ειναι ΝΠΔΔ)???
Απο το μηδεν να ξεκινησει ( οπως στη Ρωσια μετα τον Κομουνισμο ) , παλι ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ θα γινει για 2 λογους: Διοτι στηριζεται 1)απο το Θεο και
2)απο το λαο
και ποτε απο κυβερνησεις. Οι τελευταιες μοναδικο σκοπο εχουν να καρπωθουν οσα ο λαος εδωσε σε Αυτην και οχι σε αυτους( βλεπε νομο Τριτση )
Δεν νομιζω να θελει η Εκκλησια να κυβερνησει. Αυτο που ανεφερα στο προηγουμενο μηνυμα μου ηταν σχημα λογου.
Πιστευω ομως πως αρκειται στο να κυβερνουν αλλοι επ΄ονοματι της( κι ας μην ειναι σωστο ).
Δημήτριος,
Πάλι συναντιόμαστε!
Η Εκκλησία είναι μια ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Το ότι "στηρίζεται απ το θεό" άσ το, να μη το συζητήσουμε τώρα, υπάρχει και άλλη άποψη πάντως.
Η ομάδα αυτή ΜΠΟΡΕΙ να έχει περιουσία, και βέβαια κανείς δε μπορεί να της την πάρει.
Εγείρονται κάποια θέματα όμως, όπως θα εγειρόντουσαν για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ κατέχει περιουσία, δηλαδή πλούτο.
Τα λέω συνοπτικά, και θα τα αναλύσω παρακάτω:
1) Μήπως η περιουσία αυτή έχει αποκτηθεί με εγκληματική δραστηριότητα?
2) Ο κάτοχος της περιουσίας, δεν πρέπει να επιβαρύνεται με τον φόρο που όλοι οι κάτοχοι επιβαρύνονται?
Στο (1): Όταν κάποιος εκμεταλεύεται την ευπιστία, την αδυναμία, το φόβο και την ανωριμότητα κάποιου άλλου με στόχο να του αποσπάσει την περιουσία του (έστω και μετά θάνατο), αυτό δεν είναι ούτε δείγμα χρηστού ήθους, ούτε ηθικής, ούτε σύννομο. Υπάρχουν ποινικές διώξεις προς άτομα που κάνουν αυτή τη δουλειά (θυμήσου την "εταιρεία δολοφόνων", έβαζε τους γέρους να γράψουν τα περιουσιακά τους στοιχεία σε μέλη της, και μετά τους βοηθούσε να... απομακρυνθούν γρηγορότερα απο το μάταιο τούτο κόσμο. Ένα θύμα της ο εφοπλιστής Τυπάλδος (ένας εκ των 2 αδερφών), θύτης κάποιος "Παπαδόπουλος" αν θυμάμαι καλά, διατελέσας και Δήμαρχος Νέας Φιαλδέλφειας. Αποκαλύφθηκε η δουλειά, και τους χώσανε (ευτυχώς) για καμιά 10ρια αδικήματα).
ʼλλη περίπτωση η "Αγία Αθανασία του Αιγάλεω". Το ίδιο έκανε και αυτή, με άλλη μέθοδο όμως. Έφτασε στο εδώλιο, αλλά (πάλι αν θυμάμαι καλά) τελικά δε χώθηκε μέσα.
Πολλές άλλες περιπτώσεις φτάνουν στα αστικά δικαστήρια, απο συγγενείς που προσβάλουν διαχείρηση περιουσίας απο γέρους, αν ο γέρος έχει πέσει θύμα εξαπάτησης όπως την περιέγραψα πιό πάνω.
Όσο πιο "κοντά στο θείον" είοναι οι δράστες, τόσο μεγαλύτερη είναι η ατιμωρησία τους.
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΟΥΛΕΙΑ κάνει και η εκκλησία. Είτε υπό τη μορφή του ναού της γειτονιάς, είτε της μητρόπολης, είτε του μοναστηριού. ΕΤΣΙ έχει αποκτήσει η εκκλήσία την περιουσία της, και γι αυτό η περιουσία της είναι διάσπαρτη σε όλη τη χώρα, και έξω, και με ποσοστά συνιδιοκτησίας με άλλους ανθρώπους. (Ο ένας αδερφός (ο ψωνισμένος) >"τα αφήνει στη μητρόπολη", ό άλλος τα αφήνει στα παιδιά του, και βρίσκονται τα παιδιά εξ αδιαιρέτου συνιδιοκτήτες με τη μητρόπολη).
Δε λέω ότι κάνουν παράνομα αυτή τη δουλειά. Αυτό που λέω είναι ότι αν κάποιος καταγγείλει στη Δικαιοσύνη ένα μέντιουμ ότι έπεισε τον αφελή να... απαλλαγεί απο κάτι δικό του το μέντιουμ θα πάει μέσα, ενώ αν αυτή τη δουλειά (ακριβώς την ίδια) την κάνει ο παπάς ή ο μητροπολίτης, η ο ηγούμενος, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να διωχθεί.
Αυτό εγώ το θεωρώ ΜΗ ΣΩΣΤΟ, και θεωρώ ότι είναι κάτι που πρέπει να αλλάξει.
Απο κει και πέρα ο καθένας μπορεί να "πιστεύει" ότι θέλει, και να χαρίζει την περιουσία του όπου θέλει.
Στο (2): Περιουσία δεν έχει μόνο η εκκλησία και τα μοναστήρια. Περιουσία έχω και εγώ, και εσύ, και εταιρείες, και λέσχες, και σύλλογοι, και ξένοι, όλοι όσοι κατάφεραν να την αποκτήσουν.
Σχετικά με τη σχέση των διαφόρων αυτών κατόχων και του κράτους, υπάρχουν συγκεκριμένοι ΝΟΜΟΙ που εφαρμόζονται, και που προστατεύουν ή επιβαρύνουν τους κατόχους. Ή κυριότερη επιβάρυνση είναι η φορολογία της περιουσίας. Η περιουσία φορολογείται:
Α) Όταν αλλάζει χέρια (μεταβίβαση, δωρεά, κληρονομιά, γονική παροχή, κλπ).
Β) Όταν αποδίδει εισόδημα (ενοικίαση, παραχώρηση, κλπ).
Γ) Απλώς και μόνο επειδή υπάρχει (Φόρος Ακίνητης Περιουσίας - ΦΑΠ).
Δ) Απλώς και μόνο επειδή αποκτήθηκε (τεκμήριο - πόθεν έσχες).
Εδώ λοιπόν έχουμε το φαινόμενο Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ κάτοχος περιουσίας στη χώρα, ΝΑ ΜΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ κανενός είδους φόρο για αυτήν.
Αυτό, λέω ότι πρέπει να αλλάξει. Ο καθένας μπορεί να έχει περιουσία, και κανείς δε μπορεί να του την "πάρει". Αλλά η μεταχείριση απέναντι σε ΟΛΟΥΣ τους κατόχους περιουσίας πρέπει να είναι η ίδια απο το κράτος, διαφορετικά αυτοί που πληρώνουν (εγώ και σύ δηλαδή) ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ σε σχέση με αυτούς που ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.
Στοχάσου λοιπόν εσύ το εξής:
Όταν τα συμφέροντα είναι ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ (γιατί η περιουσία του παπαδαριού είναι τόσο μεγάλη), λες το παπαδαριό μα ΜΗΝ ΕΧΕΙ ενδιαφέρον ποιός θα κυβερνήσει? Έχει. Δεν είναι κόμμα, αλλά στο παρασκήνιο η εκκλησία (το παπαδαριό) ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ, και τον έχει!
Όλα για τα φράγκα γίνονται φίλε, και όταν εγώ βλέπω αυτό, τα υπόλοιπα (η σωτηρία της ψυχής, η μετα θάνατον ζωή, η δεύτερη κρίση/παρουσία, κλπ) τα βλέπω ως απλά μπαρμπούτσαλα, που χρησιμοποιούνται για να αποπροσανατολίζουν την κουβέντα απο το ζουμί, που είναι τα φράγκα. Και ό λόγος που πρέπει να γίνεται αυτό (ο αποπροσανατολισμός) είναι ότι ΚΑΜΙΑ κουβέντα περί των φράγκων δε θα άντεχε στην απλούστερη κριτική, αν τα μπαρμπούτσαλα έβγαιναν έξω απ την κουβέντα.
Αν δε θες να το δεις έτσι, καλύτερα να μη το ψάχνεις καθόλου...