Butts
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 75
- Like
- 1.686
- Πόντοι
- 3.137
Θα έβαζα πρόσφατη φωτό απ᾽το σπίτι μου μέσα αλλά δεν κάνω τέτοια.
Αχχχ ρε yorkie!!! Είναι κι αυτή ένα από τα απωθημένα μου
Βάλε βάλε....
Θα έβαζα πρόσφατη φωτό απ᾽το σπίτι μου μέσα αλλά δεν κάνω τέτοια.
;) Έχει 4 χρόνια που σταμάτησε τις τσόντες και δεν βιζιτάριζε ποτέ.
Αχχχ ρε yorkie!!! Είναι κι αυτή ένα από τα απωθημένα μου
Βάλε βάλε....
ρε παιδιά αυτη με το κοντο μαλλί στο female agent ξέρουμε πως λέγεται?
Για αυτήν ξέρει κανείς;
[youjizz]]
Celine Noiret ή Olivia Weston ή Olivia Plum.Αλλα πιο πολυ ειναι γνωστη με Olivia μονο.Τρελο μιλφονι και πολυ καυλιαραδεν είναι αυτή εντέλει. όποιος τη ξέρει την καύλα το γράφει...
Η μαυριδερή είναι η Kyra Black, μεγάλη αγάπηρε παιδιά αυτη με το κοντο μαλλί στο female agent ξέρουμε πως λέγεται?
Και γω δεν περίμενα να την συναντήσω,νόμιζα ήτανε ακόμα παντρεμένη.
Μια φίλη με έφτιαξε.
Ήρθε ἐκατσε για κάποιες μέρες εδώ πάνω στον Λευκό τον Πύργο
Οι φίλοι κ όσοι με γνωρίζουνε προσωπικά από᾽δω μέσα μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι λέω αλήθεια.
Respect!;) Έχει 4 χρόνια που σταμάτησε τις τσόντες και δεν βιζιτάριζε ποτέ.
Μια φίλη με έφτιαξε.
Οι φίλοι κ όσοι με γνωρίζουνε προσωπικά από᾽δω μέσα μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι λέω αλήθεια.
Φωτό δεν βάζω ούτε στέλνω τίποτα γιατί να φανταστείς για μια άλλη πάρα πολύ διάσημη που ήρθε επίσης κ αυτή σπίτι(αυτή δουλεύει κανονικά όμως) ένας κακοπροαίρετος από εδώ μέσα(από ζηλιάρηδες άλλο τίποτα) πήγε κ της είπε μαλακίες ότι ανέβασα ερασιτεχνική φωτογραφία της εδώ μέσα
Και μου στέλνει κ μου λέει κατέβασε την φωτογραφία μου από εκεί.
Της λέω ποιά φωτογραφία?Μου λέει,έτσι μου᾽πε ένας φίλος από Ελλάδα
Της λέω μπές πρώτα κ ψάξε ή ζήτα του να στην στείλει κ μετά να με κατηγορήσεις σε παρακαλώ γιατί δεν έχω κάνει ΠΟΤΕ' μου τέτοιο πράγμα και δεν γουστάρω να με κατηγορούνε άδικα.
ΟΚ ΟΚ χίλια συγγνώμη μου λέει κτλπ.
Γι᾽αυτό σου λέω από κακούς ανθρώπους άλλο τίποτα..
Μια φίλη με έφτιαξε.
Φωτό δεν βάζω ούτε στέλνω τίποτα γιατί να φανταστείς για μια άλλη πάρα πολύ διάσημη που ήρθε επίσης κ αυτή σπίτι(αυτή δουλεύει κανονικά όμως) ένας κακοπροαίρετος από εδώ μέσα(από ζηλιάρηδες άλλο τίποτα) πήγε κ της είπε μαλακίες ότι ανέβασα ερασιτεχνική φωτογραφία της εδώ μέσα
Και μου στέλνει κ μου λέει κατέβασε την φωτογραφία μου από εκεί.
Της λέω ποιά φωτογραφία?Μου λέει,έτσι μου᾽πε ένας φίλος από Ελλάδα
Της λέω μπές πρώτα κ ψάξε ή ζήτα του να στην στείλει κ μετά να με κατηγορήσεις σε παρακαλώ γιατί δεν έχω κάνει ΠΟΤΕ' μου τέτοιο πράγμα και δεν γουστάρω να με κατηγορούνε άδικα.
ΟΚ ΟΚ χίλια συγγνώμη μου λέει κτλπ.
Γι᾽αυτό σου λέω από κακούς ανθρώπους άλλο τίποτα..
Thx bro ;)Επιβεβαιώνω αν και δεν νομίζω ότι το έχεις ανάγκη.
Επίσης να πω ότι με τις πορνοστάρ δεν τα πάω καλά, δεν θυμάμαι ονόματα. Για αυτό έγραψα Ivana Sugar, γιατί θυμόμουν ότι είναι κάποια που έχεις πάρει αλλά τις μπέρδεψα
Julia Roca. Το λέει στην αρχή του βίντεο ο γλίτσας Woodman.
Ακόμα και να παραβλέψουμε το πόσο αποκρουστικός είναι να τον παρακολουθείς να συμμετέχει σε τσόντα, το γεγονός ότι είναι τεράστιος ψεύτης και κουτσομπόλης τον κάνει ακόμα πιό ελλεεινό.γιατί γλίτσας ο άνθρωπος;
Ας είναι καλά να γυρνάει κάστινγκ με εκκολαπτόμενα πουτανάκια...
Ακόμα και να παραβλέψουμε το πόσο αποκρουστικός είναι να τον παρακολουθείς να συμμετέχει σε τσόντα, το γεγονός ότι είναι τεράστιος ψεύτης και κουτσομπόλης τον κάνει ακόμα πιό ελλεεινό.
Καμία δεν τον χωνεύει..