jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
αιντε να βοηθησω...ok δεν ξέρω αν κάνω καλά που ρωτάω εδώ, απλώς ψάχνω να βρώ την συγκεκριμένη αλλα αυτό το video είναι κομμένο.ξέρετε που μπ[ορώ να το βρώ ολόκλιρο?
αιντε να βοηθησω...ok δεν ξέρω αν κάνω καλά που ρωτάω εδώ, απλώς ψάχνω να βρώ την συγκεκριμένη αλλα αυτό το video είναι κομμένο.ξέρετε που μπ[ορώ να το βρώ ολόκλιρο?
ok δεν ξέρω αν κάνω καλά που ρωτάω εδώ, απλώς ψάχνω να βρώ την συγκεκριμένη αλλα αυτό το video είναι κομμένο.ξέρετε που μπ[ορώ να το βρώ ολόκλιρο?
Η μια και μοναδικη tori black!!!!Γνωρίζει κανείς;
Ναι αυτη που ειχε δηλωσει οτι οσες πορν σταρ κανουν βιζιτες ειναι πουτανες!!Η μια και μοναδικη tori black!!!!
θεοςαριστερα Tangent δεξια Glauren
Γιατί ξέρεις εσύ ότι κάνει;Ναι αυτη που ειχε δηλωσει οτι οσες πορν σταρ κανουν βιζιτες ειναι πουτανες!!
Γιατί ξέρεις εσύ ότι κάνει;
Ειχε δηλωσει στο γιου τουμπ οτι δεν κανει γιατι θεωρει τον εαυτο της αρτιστρια και οχι πορνη!
Αν δεν κάνει βίζιτες που είναι το αστείο και περίεργο;Ειχε δηλωσει στο γιου τουμπ οτι δεν κανει γιατι θεωρει τον εαυτο της αρτιστρια και οχι πορνη!
Αν δεν κάνει βίζιτες που είναι το αστείο και περίεργο;
Σε ξαναρώτησα γιατί προσωπικά δε θεωρώ ότι όσες κάνουν πορνό ή βίζιτες είναι β' διαλογής άτομα, υπάρχουν πολύ αξιόλογες γυναίκες και φαντάζομαι κι εσύ θα έχεις γνωρίσει τέτοιες κι ας κάνουν βίζιτες ή πορνό.Δεν ειναι για την ιδια αλλα για τις δηλωσεις της οτι οσες πορν σταρς κανουνουν βιζιτες ειναι πουτανες.
συγνωμη δεν θελαμε να θιξουμε μια αρτιστα.Αν δεν κάνει βίζιτες που είναι το αστείο και περίεργο;
Ο καθένας με τις απόψεις του, τις δικές σου σ΄αυτό το θέμα τις βρίσκω πολύ συντηρητικές.συγνωμη δεν θελαμε να θιξουμε μια αρτιστα.
Βρε Λαβιε βλεπεις μεγαλη διαφορα απο ΠΣ σε βιζιτου?Ο καθένας με τις απόψεις του, τις δικές σου σ΄αυτό το θέμα τις βρίσκω πολύ συντηρητικές.
ναι μωρε ειναι 7η τεχνη το πορνο. οι ερμηνειες γεματες νοημα...βαθυ...ποια μερυλ στριπ και μαλακιες.αυτα ειναι για τους συντηρητικους.ρε το μπου ειναι μαγικο λεμε.Ο καθένας με τις απόψεις του, τις δικές σου σ΄αυτό το θέμα τις βρίσκω πολύ συντηρητικές.