Οι πιο καυλιάρες η Μελέτη και η Γερμανού όταν βρίσκονταν στον οίστρο τους δηλαδή πριν δέκα χρόνια (και βάλε για Ναταλία). Οι καινούργιες ντεκαυλέ οι πιο πολλές. Η Μπακοδήμου είναι σταθερή αξία.
Οπως τα λες συναγωνιστη DFSF515...επισης ρολο επαιζε και ο Λιατσος τοτε...γιατι το να δειχνεις τοση σοβαροτητα σε ειδησεις του τυπου"γεμισε προσωπικοτητες της σωουμπηζ η Μυκονος" θελει μεγαλη προσπαθεια...και πληρωθηκε πολυ καλα ο Λιατσος οπως δηλωσε ο ιδιος!
ναταλια δραγουμη η ηθοποιος τωρα που κανει την μουσικη εκπομπη στην ερτ.
καραμουναρος για ατελειωτα γαμησια.
ολες τις αγαμητες και τις κοκκαλιαρες βαλατε στην ψηφορια ρε τυποι.
ποικιλια μηδεν.
Προσθετω αλλη μια στην λιστα με τις καβλαρες της οθονης ομως οχι και τοσο τηλεπερσονα αλλα που στο μυαλο της μεσα ζει ενα κοσμο σαν να "την εχει δει Μπουμπουλινα" (και καλα "ελληνικο ηρωικο πνευμα") και πρεπει να ειναι τρελο ρουφοκαβλετο ειναι καποια Γ. Μπιτακου.
Πειτε μου αν διφωνειτε.
Καμια φορα αναρωτιέμαι πως γυναικες σαν αυτη εχουν ξεφυγει τοσο πολυ οσο αυτη.
Από την παλαιότερη σχολή γούσταρα πολύ την Χριστίνα Λαμπίρη. Οι περισσότερες νεανικές μου αφιερώσεις όσον αφορά τις τηλεπερσόνες, έχουν γίνει στο όνομα της τότε που παρουσίαζε το super star όσοι το θυμούνται. Στην σύγχρονη εποχή παρατήρησα να συγκινείται ο πούτσος μου ολίγον πιο έντονα με την Σαλαγκούδη. Κατά τ άλλα δεν ασχολούμαι συνήθως με τις διάσημες καθώς είμαι εραστής του next door.