Δαγκωτό κι εγώ Αλεξάνδρα Δουβαρά. Για το πρόσωπό της. Συνάδελφε δεν έχω βρει ούτε φβ ούτε ινστα. Τι λέει από σώμα; Βάλε υλικό αν έχεις. Για το ξέκωλο δεν την είχα. Αν έχεις πληροφόρηση στείλε pm.
Ψήφισα εύκολα Μαλέσκου αλλά μου κάνει εντύπωση η απουσία της Ελένης Μενεγάκη. Δεν έχει εκπομπή φέτος αλλά είναι η πρώτη γυναίκα τηλεπερσόνα που έρχεται στο μυαλό κάποιου.
Ψήφισα εύκολα Μαλέσκου αλλά μου κάνει εντύπωση η απουσία της Ελένης Μενεγάκη. Δεν έχει εκπομπή φέτος αλλά είναι η πρώτη γυναίκα τηλεπερσόνα που έρχεται στο μυαλό κάποιου.
να σου πω την αληθεια και μετα τις πλαστικες εχει κατι παλι.βεβαια εχω λοξα με τετοιο στυλ γυναικες
οποτε η γνωμη μου οφειλουμε να πουμε οτι δεν ειναι και η πιο αντικειμενικη.
Από αυτές που είναι στην λίστα : Άννα Μπουσδούκου , Φαίη Σκορδά , Λιλα Κουντουριωτη και Έλενα Παπαβασιλείου
Επίσης εγώ θα πρόσθετα επιπλέον : Δούκισσα Νομικού, Μαρία Σαράφογλου και Ποπη Τσαπανίδου
Απιστευτα ξενερωτη η Μπεκατωρου καταλοιπο του σχολειου με τις Καθολικες καλογριες( κανονικες οχι οπως εικονιζονται σε καποιες ταινιες!).
Καλη η Ναταλια Δραγουμη...αλλα αντροφερνει με το σκληρο προσωπο της!
Απιστευτα ξενερωτη η Μπεκατωρου καταλοιπο του σχολειου με τις Καθολικες καλογριες( κανονικες οχι οπως εικονιζονται σε καποιες ταινιες!).
Καλη η Ναταλια Δραγουμη...αλλα αντροφερνει με το σκληρο προσωπο της!
Προτιμουσα την μελαχροινη αλλα και αυτη εχει να δωσει πολλα...τον καημενο τον συνεργατη τους...αραγε ελςγε καμμια γυναικα"ααα, τι ωραιος αυτος τον θελω " η τον ειχαν ολες στο κλασιμο και εβλεπε τους αντρες να τρελαινονται με τις δυο κοπελες;Ωραιες εποχες με Alter Δρυμουση(που χαθηκε;) και σειρες με Σεφερλη...αχ οι καλες μερες?