Άλλο τί λέει ο νόμος και άλλο τι πιστέυει ο καθένας.Προσωπικά εγώ τάσσομαι υπέρ της φύσης,όπως προείπα,δηλαδή θεωρώ πως ένα κορίτσι 12 ετών π.χ,είναι απολύτως οκ στο να συνευρεθεί με κάποιον τόσο βιολογικώς όσο και ψυχικώς(δεν νομίζω,ειδικά το 2013,12 ετών να είναι αδαής-αθώα περί ερωτικών και να ισχυριστεί ότι "αχ,ο ανώμαλος με παρέσυρε με καραμέλες".Θέλω να πω ότι το κάνουν ηθελημμένα και εις γνώσιν τους ;)).Απλώς επειδή υπάρχει ο νόμος και διώκομαι ποινικά,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!Το ότι όμως το λέει ο νόμος,προφανέστατα δεν σημαίνει ότι είναι και ορθόν-άλλωστε τους νομους άνθρωποι τους δημιουργούν και μόνο ο Ύψιστος είναι αλάνθαστος και φυσικά γνωρίζουμε και ένα σωρό νόμους που είναι επιεικώς ηλίθιοι.To the point,ας μην κρυβόμεθα πίσω από ψευτοηθικές.Όταν η γυναίκα έχει αναπτυχθεί,σχηματίζει σιγά σιγά στηθάκια,κωλαράκι κ.λ.π,τότε κάθε γνήσιο αρσενικό θέλει να την βατεύση
,ορμόμενο απο την φύση και τα ζωώδη ένστικτα του,είτε το θέλουμε είτε όχι αυτή είναι η αλήθεια.Συνεπώς δεν το κάνει όχι επειδή δεν τον αφήνει ο εαυτός του και φυσική-νομοτελειακή τάξη των πραγμάτων,αλλά επειδή υπάρχει ο ΝΟΜΟΣ-ΤΙΜΩΡΟΣ!!!
Υ.Γ:Θα μπορούσα να σας κάνω μια μικρή διάλεξη,αλλά το μεν πνεύμα πρόθυμο ή δε σάρξ αδύναμη.Δυστυχώς πρέπει να βγώ προς αναζήτησιν τροφής ;).