Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Επισκέπτης
ξεκινησαμε με της κοτες του σαιτ, το γυρησαμε στα καμακια, το γυρησαμε στης μονομαχιες και φτασαμε στην πεδαιραστια...

μονο στο μπου γινονται αυτα...

οσο για την ξανθια του παιχτουρα.. αν ηξερε τι σκατας ειναι και οτι εχει γινει ρεζιλι στης πουτανες ουτε για 1000 ευρω δεν θα πηγαινε μαζι του  :2funny:

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
πΑΙΔΙΑ μισο λεπτο και εντος ολιγου θα ανακαλυψουμε και την αλλη πλευρα του κατα τα αλλα αγιου και καλου ανθρωπου παικτουρα που παει να ανακατεψει την κατασταση.

Παικτουρα σε προκαλω εδω και τωρα να δωσεις το πμ εδω σε ολους μπροστα καθως και το ονομα της ιεροδουλης.

Καλα το ειπα εγω δειξε μου το φιλο σου να σου πω ποιος εισαι παικτουρας - αχαχουχας
Το ονομα της κοπελας οχι δεν θα το βγαλω....αλλα το π.μ αν επιμενεις δεν θα σου χαλασω χατηρι!!!Εισαι σιγουρος οτι θελεις να το βγαλω δημοσια;;;;Μετα ρωτα τον διαχειριστη αν ειναι αληθινο!!!!Ο Διαχειριστης του site εχει προσβαση σε ολων μας τα π.μ!!!Εγω αντιγραφη θα το κανω, απλα θα αφαιρεσω το ονομα να ουμε!!!!Εισαι σιγουρος;;;

Επισκέπτης
Δεν μας απασχολουν οι απόψεις σας σχετικά με την παιδοφιλια αλλά το τι ορίζει ο Νομος.

απαγορεύει ο κατα τ άλλα αξιοσέβαστος Νόμος

τις συζητήσεις μεταξύ ενηλίκων (που όλοι είναι στο παρών σαιτ) περί του ίδιου του Νόμου;

υπάρχει κάποιος Νόμος που λέει "όσοι συλληφθούν να συζητάνε, κλπ, κλπ" θα δικάζονται και θα φυλακίζονται;

υ.γ. δε μιλάμε για παρότρυνση κλπ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το ονομα της κοπελας οχι δεν θα το βγαλω....αλλα το π.μ αν επιμενεις δεν θα σου χαλασω χατηρι!!!Εισαι σιγουρος οτι θελεις να το βγαλω δημοσια;;;;Μετα ρωτα τον διαχειριστη αν ειναι αληθινο!!!!Ο Διαχειριστης του site εχει προσβαση σε ολων μας τα π.μ!!!Εγω αντιγραφη θα τοι κανω απλα θα αφαιρεω το ονομα να ουμε!!!!Εισαι σιγουρος;;;

Απολυτα. Μην αργεις. Αρκει να μην ειναι ψευτικο γιατι οντως θα ρωτησω τον διαχειριστη αν και σιγα μην ασχοληθει με εμας ο αντισθενης

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Το να μη σε περάσει τσίπη
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ...

Να φέρω ένα παράδειγμα ...

Λες σε γκόμενα ότι θα είσαι "νεκρή" ώρα για καφέ σε κοσμικό μέρος.
"Νεκρή" ώρα , εννοώ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ.

Π.χ. της λες ότι είσαι για καφέ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ MOORINGS ...

της λες μια ώρα ότι θα είσαι εκεί ...

ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ
ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ , ΚΟΛΛΗΤΕΣ , ΞΑΔΕΛΦΕΣ ΚΤΛ
ΚΑΡΑ-ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΕΣ ΟΜΩΣ ....

έρχεται και σε βρίσκει με παρέα ...

πίνεις καφέδες, παίρνεις ποικιλίες, κερνάς περαστικούς μαλακίες ....

Κάνεις τα "σχέδιά" σου με τη γκόμενα και εφόσον βλέπεις ότι ΨΑΡΩΝΕΙ
ΚΑΙ ΜΑΣΑΕΙ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΥΛΟΤΑ,
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΕΣΥ , Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ !!!!

ΦΕΥΓΕΙΣ , ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΕΡΒΙΤΟΡΙ ,
ΠΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ...

ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ 1-2-3 50ΡΙΚΑ για τα δικα σου και τα κερασμένα σου ....

ΤΗΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΣ
ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ....
ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡ
ΓΙΑ ΤΑ ... "ΠΑΙΔΙΑ" ...

είναι πασιφανές ότι :

1)Δεν είσαι Τσίπης που λυπάται να κεράσει έναν καφέ
2)Ότι η γκόμενα , έχει βρέξει κυλότα .....
3)Ότι η γκόμενα έχει λυσσάξει από ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ .....

Λάκη ποιος είναι ο μουστακοφόρος του αβατάρ σου ?  :think:

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
έκανε παρτούζες σε παιδική ηλικία;

για αυτην εδω μιλαμε

600full-melanie-griffith.jpg

οταν τα ειχε με αυτον?

don-johnson-the-long-hot-summer.jpg

κοσμοπολιταν γιναμε παλι...

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Spam thread, έχει καταντήσει εδώ μέσα :S

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Άλλο τί λέει ο νόμος και άλλο τι πιστέυει ο καθένας.Προσωπικά εγώ τάσσομαι υπέρ της φύσης,όπως προείπα,δηλαδή θεωρώ πως ένα κορίτσι 12 ετών π.χ,είναι απολύτως οκ στο να συνευρεθεί με κάποιον τόσο βιολογικώς όσο και ψυχικώς(δεν νομίζω,ειδικά το 2013,12 ετών να είναι αδαής-αθώα περί ερωτικών και να ισχυριστεί ότι "αχ,ο ανώμαλος με παρέσυρε με καραμέλες".Θέλω να πω ότι το κάνουν ηθελημμένα και εις γνώσιν τους  ;)).Απλώς επειδή υπάρχει ο νόμος και διώκομαι ποινικά,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!Το ότι όμως το λέει ο νόμος,προφανέστατα δεν σημαίνει ότι είναι και ορθόν-άλλωστε τους νομους άνθρωποι τους δημιουργούν και μόνο ο Ύψιστος είναι αλάνθαστος και φυσικά γνωρίζουμε και ένα σωρό νόμους που είναι επιεικώς ηλίθιοι.To the point,ας μην κρυβόμεθα πίσω από ψευτοηθικές.Όταν η γυναίκα έχει αναπτυχθεί,σχηματίζει σιγά σιγά στηθάκια,κωλαράκι κ.λ.π,τότε κάθε γνήσιο αρσενικό θέλει να την βατεύση  :cheesy:,ορμόμενο απο την φύση και τα ζωώδη ένστικτα του,είτε το θέλουμε είτε όχι αυτή είναι η αλήθεια.Συνεπώς δεν το κάνει όχι επειδή δεν τον αφήνει ο εαυτός του και φυσική-νομοτελειακή τάξη των πραγμάτων,αλλά επειδή υπάρχει ο ΝΟΜΟΣ-ΤΙΜΩΡΟΣ!!!
Υ.Γ:Θα μπορούσα να σας κάνω μια μικρή διάλεξη,αλλά το μεν πνεύμα πρόθυμο ή δε σάρξ αδύναμη.Δυστυχώς πρέπει να βγώ προς αναζήτησιν τροφής  ;).

φχαριστουμε για τη γνωμη σας. και γω διωκομαι ποινικα αμα σε πιασω να γαμας 12χρονη με περιοδο που της εδωσε η φυση και σε σπασω. αλλα θα το κανω.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
θέλουμε την προσωπική σου τοποθέτηση πάνω στο φλέγον αυτό ζήτημα  :)

για τα όσα είχε αναφέρει τότε ο ριγκομόρτης εννοείς? :think:

εγώ είδα ότι δεν είχε πρόθεση να προβάλει την παιδοφιλία σαν κάτι αποδεκτό κλπ, απλώς αναφέρθηκε στις παλιές κοινωνίες και το πώς αντιμετώπιζαν το ζήτημα αυτό για να καταδείξει ότι τα πάντα αλλάζουν με το πέρασμα των χρόνων, αυτό που η μία κοινωνία θεωρούσε κάποτε φυσιολογικό κάποια άλλη ή και η ίδια μετά από χρόνια ή αιώνες μπορεί να το θεωρεί ως αποτρόπαιο

δεν έχει άδικο σε αυτό

τώρα τα υπόλοιπα είναι εικασίες και από τον τρόπο που αντέδρασε φαίνεται ότι δεν είχε κατά νου την στροφή της κοινωνίας προς την παρακμή

την αντιδιαστολή της κοινωνίας με την ανθρωπότητα ομολογώ ότι δεν την κατάλαβα :grin: :huh:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
γελαει ο κοσμος με τις μαλακιες που
γραφουν μερικοι

Επισκέπτης
δηλαδη βρε φιλε μου,για εσενα,ενας 30-40 χρονων που θα παει με 15-16χρονη δεν ειναι παιδεραστης;για εμενα ειναι.

Να στο πω απλά:

Αν ήμουν δικαστής, θα μελετούσα περισσότερο την περίπτωση με την 15χρονη παρά με ένα 6χρονο

ίσως να έριχνα ίδια ποινή, αλλά θα την μελετούσα περισσότερο

Δεν ξέρω αν έχετε ακούσει για κάτι φυντανάκια κάτω των 18 που ρίχνονται σε ενήλικους με σκοπό να τους εκβιάσουν μετά για παιδεραστίες, βιασμούς, κλπ;

Τι να κάνουμε τώρα; Να πούμε ότι είναι το ίδιο ένας άνθρωπος των 6,8,12,15,17,20,25,30,40,50,60,70,80,90,100 χρονών;

όχι δεν είναι

Νομικά φυσικά, είπαμε και το ξαναλέμε, κάτω των 18 είναι όλοι ίδιοι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παω να παρω παγωτακι... παικτουροαχαχουχα περιμενω μην κοτεψεις... κοιτα να ειναι αληθινο ομως μην το επεξεργαστεις ... θελω και ημερομηνια με ωρα.... για να δω αν στο εστειλε οντως η άλλη

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
απαγορεύει ο κατα τ άλλα αξιοσέβαστος Νόμος

τις συζητήσεις μεταξύ ενηλίκων (που όλοι είναι στο παρών σαιτ) περί του ίδιου του Νόμου;

υπάρχει κάποιος Νόμος που λέει "όσοι συλληφθούν να συζητάνε, κλπ, κλπ" θα δικάζονται και θα φυλακίζονται;

υ.γ. δε μιλάμε για παρότρυνση κλπ
Υπάρχουν πολλά "θολά" σημαία,π.χ. η ηλικία που κάποιος έχει δικαίωμα στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι...αυτή είναι η ηλικία που θεωρείται και ώριμος σεξουαλικά?
Αν είναι δυνατόν,τί σχέση έχει το ένα με το άλλο? :think:
Επίσης,σε κάποιες χώρες επιτρέπονται οι γάμοι μεταξύ ομοφυλοφίλων και σε κάποιες όχι.Ποιοι λοιπόν είναι πιο "σοφοί" νομοθέτες?

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Το να μη σε περάσει τσίπη
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΕΡΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ...

Να φέρω ένα παράδειγμα ...

Λες σε γκόμενα ότι θα είσαι "νεκρή" ώρα για καφέ σε κοσμικό μέρος.
"Νεκρή" ώρα , εννοώ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ.

Π.χ. της λες ότι είσαι για καφέ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΟ MOORINGS ...

της λες μια ώρα ότι θα είσαι εκεί ...

ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ
ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ , ΚΟΛΛΗΤΕΣ , ΞΑΔΕΛΦΕΣ ΚΤΛ
ΚΑΡΑ-ΕΜΦΑΝΙΣΙΜΕΣ ΟΜΩΣ ....

έρχεται και σε βρίσκει με παρέα ...

πίνεις καφέδες, παίρνεις ποικιλίες, κερνάς περαστικούς μαλακίες ....

Κάνεις τα "σχέδιά" σου με τη γκόμενα και εφόσον βλέπεις ότι ΨΑΡΩΝΕΙ
ΚΑΙ ΜΑΣΑΕΙ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΚΥΛΟΤΑ,
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΕΣΥ , Ο ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ !!!!

ΦΕΥΓΕΙΣ , ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΕΡΒΙΤΟΡΙ ,
ΠΟΥ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΞΕΡΕΙ ...

ΚΑΙ ΠΕΤΑΣ 1-2-3 50ΡΙΚΑ για τα δικα σου και τα κερασμένα σου ....

ΤΗΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΣ
ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ....
ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΑΡ
ΓΙΑ ΤΑ ... "ΠΑΙΔΙΑ" ...

είναι πασιφανές ότι :

1)Δεν είσαι Τσίπης που λυπάται να κεράσει έναν καφέ
2)Ότι η γκόμενα , έχει βρέξει κυλότα .....
3)Ότι η γκόμενα έχει λυσσάξει από ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ .....

Μα συμφωνώ εν μέρει μαζί σου, απλά με ένα μουνί που δεν παίζει Α' Εθνική δεν παίζει να στήσω κάτι τέτοιο, ολόκληρη μηχανή δηλαδή. Θα την πάω σε καλό και θα πληρώσω το 15ρο και χέστηκα. Αυτά που περιγράφεις είναι μηχανές καμακιού για πολύ ιδιαίτερα μουνιά και τύπισσες που θέλεις να τους καταστρέψεις με τη μια την μύτη και τον εγωϊσμό. Αν το κάνεις σε λάθος όμως τύπισσα θα φας άκυρο. Με άλλα λόγια? Πάμε να παίξουμε στοίχημα και εγώ παίζω Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης άσσο στο 1,30 κι εσύ πας και παίζεις Ολυμπιακός-Ίντερ "Χ" στο 5,50.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467

εγώ είδα ότι δεν είχε πρόθεση να προβάλει την παιδοφιλία σαν κάτι αποδεκτό κλπ, απλώς αναφέρθηκε στις παλιές κοινωνίες και το πώς αντιμετώπιζαν το ζήτημα αυτό για να καταδείξει ότι τα πάντα αλλάζουν με το πέρασμα των χρόνων, αυτό που η μία κοινωνία θεωρούσε κάποτε φυσιολογικό κάποια άλλη ή και η ίδια μετά από χρόνια ή αιώνες μπορεί να το θεωρεί ως αποτρόπαιο

δεν έχει άδικο σε αυτό

τώρα τα υπόλοιπα είναι εικασίες και από τον τρόπο που αντέδρασε φαίνεται ότι δεν είχε κατά νου την στροφή της κοινωνίας προς την παρακμή

την αντιδιαστολή της κοινωνίας με την ανθρωπότητα ομολογώ ότι δεν την κατάλαβα :grin: :huh:

Ευφύημα του Πλάτωνα που γκρέμισε συθέμελα ο Αριστοτέλης.  :)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
φχαριστουμε για τη γνωμη σας. και γω διωκομαι ποινικα αμα σε πιασω να γαμας 12χρονη με περιοδο που της εδωσε η φυση και σε σπασω. αλλα θα το κανω.
Καλά,πρώτον ηρέμησε λιγάκι.
Δεύετερον,διαβάζεις καθόλου?
ή απλά επιλεκτικά διάβασες ένα ποστ μου(ή μέρος αυτού) και πέταξες την μαλακία σου?
Είπα ότι δεν θα το έκανα ποτέ,επειδή το προστάζει ο νόμος.Τουλάχιστον είμαι ειλικρινής,εσείς είστε ψευτοηθικοί-υποκριτές!

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166

δεν έχει άδικο σε αυτό

:cheesy: :cheesy:

Αν διάβαζες το θεικό μ ποστ θα τ καταλάβαινες  :birdman:

Ευφύημα του Πλάτωνα που γκρέμισε συθέμελα ο Αριστοτέλης.  :)

:cum:

Επισκέπτης
εγώ το κόβω εδώ το συγκεκριμένο θέμα, καθότι ούτε με ενδιαφέρει, ούτε θέλω να κάθομαι να συζητάω για τα αυτονόητα με κάποιους που ενδεχομένως θα το παίξουν ηθικότεροι, δικαιότεροι, πιο τιμωρητικοί, κλπ από μένα, από τη στιγμή που ρητά είπα ότι πρέπει να βγει νόμος να αποκεφαλίζονται δημόσια αυθημερόν όλοι οι παιδεραστές (εδώ ο άλλος παρέθεσε τα ποστ με τις ηλικίες των 6 και 9 χρονών, υποννοώντας κάτι, για τόση μαλακία μιλάμε)

ΤΟΝΙΖΩ ΡΗΤΑ ΟΤΙ:

ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΠΟΣΤΑΡΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑ. ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ. ΑΥΤΑ

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
« Εστάλη στον/στην: Παιχτουρας  στις: 08/12/11, 04:04 »
μη μου το παιζεις χαζος γιατι δεν εισαι....

ειχα ολη την καλη διαθεση λογο γιορτων να κανω δωρο ενα φουλ προγραμμα σε εναν αθνρωπο απο δω μεσα....ετσι ενιωσα ετσι εκανα....και εντελος τυχαια διαλεξα τον μπολτ.γιατι ετσι γουσταρα και εγω κανω οτι γουσταρω και οτι τρελα μου ερθει στο μυαλο....
το λαθος μου ηταν οτι το ανακυνωσα δημοσια...αυτη ηταν η μαλακια μου...αλλα δεν το εκανα για να προσεγγισω πελατε...θα ηταν μικροπρεπες χοντροκομενο μαρκετινγκ....το εκανα γιατι ετσι μου ηρθε...
και μαευτηκανε ολοι οι μαλακες μαζι για να πουνε την καθε μαλακια τους...
εδω μεσα αγορι μου γλυκο δεν μπαινω για να κανω πελατες...μπαινω για να περασω την ωρα μου....δωξα τον Θεο δεν εχω αναγκη απο πελατε...εχω αρκετους...και δεν ειναι απο δω μεσα...αλοιμονο αν περιμενα να κανω πελατες απο το μπουρδελοσαιτ...ειμαι πολυ καλο και σωστο παιδι...
αυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom