Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Να της λες θα βγουμε τοτε ναι? να σου λεει ναι και να ειναι ΟΝΤΩΣ ναι... οχι να ειναι οτι να ναι. Μια φορα εκανα το λαθος και δεν ελαβα υποψιν μου οτι καποια απο το φβ ηταν οτι να ναι μονο και μονο επειδη ειχε ωραιο κωλαρακι και μουτρακι.... ε με εστησε δεν ηρθε ποτε... ενω επρεπε οταν ακουσα το "Εγω δεν βγαινω απο την περιοχη μου..." να της πω ενα "Μπα σοβαρα? οι αλλες πως βγαινουν? ρε αι γαμησου δρομο. μπουλο"

Αυτα παθαινει οποιος δεν προσεχει φιλε. Αμα η γκομενα δεν εχει μυαλο ειναι επικινδυνη

Αυτό πολλές το λένε εξ αρχής ρε φίλε είτε γιατί φοβούνται είτε γιατί έτσι απλά γουστάρουν. Εκεί Unfriend ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΑΚΑΡΙΑΙΑ. Εσένα σου έτυχε μετά από το στήσιμο να σου πει "εγω δεν βγαινω απο την περιοχη μου?"... ή απλά δεν στο σήκωνε. Φίλε το διαδίκτυο είναι ΡΙΣΚΟ. Διακρίνω ότι ασχολήθηκες πολύ και με ηλικίες κάτω των 25-30 ετών(χωρίς να υπονοώ ότι οι 30+ Ελλεϊνίδες ξέρουν τι τους γίνεται)

S.F.E.

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Πρεπει να ειναι στη λιστα παιδεραστων, το νημα που ειχα φτιαξει ως sferdeklos.

μαστορα υπαρχει τετοιο αυτονομο nick ή ειναι παραφθορα του ακρωνυμιου μου?

ο gl με εχει μπερδεψει τελειως...

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καλα αν ειναι να απαντας στον σκιουρο θα την γαμησουμε την κουβεντα πες το μου απο τωρα να ξερω... ειρωνευεται απο φθονο και δεν με χωνευει.
Δεν κάνω διαχωρισμούςδεν ξέρω ποιά είναι τα "θέματα" που έχετε μεταξύ σας.Συνεπώς,επιτρέψτε μου να κρατήσω ουδέτερη στάση.
Υ.Γ:Πάντως οφείλεις να παραδεχτείς ότι ο σκίουρος έχει τακτ και χιούμορ στον τρόπο που πειράζει τους άλλους.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε μάγκες, συγγνώμη τώρα αλλά αν κατάλαβα καλά ο rigo αναφερόταν καθαρά σε θέμα ηλικίας και έλεγε πχ ότι οι 14χρονες δεν είναι το ίδιο με τα 7χρονα, αναφερόμενος κοινωνίες που απ τα 12 παντρεύονται και γεννάνε; (σύγχρονες όχι παλιές)
Το ίδιο δεν κάνουν και αρκετές φυλές γύφτων;

Εννοείτε ότι από βιολογικής απόψεως η επαφή με 14χρονη (με την ερωτική της συναίνεση) δεν συγκρίνεται με απεχθή ασέλγια επάνω σε αθώο 7χρονο παιδάκι
Εγώ είχα συμμαθήτριες στα 12 που κάναν παρτούζες με αυτούς της Γ Γυμνασίου
Αλλη περίπτωση ήξερα που ο μπαμπάς έβγαζε την 14χρονη κόρη στο σφυρί
Άλλη περίπτωση που ένας 20χρονος τα είχε κανονικότατα με μια 14 χρονη και επειδή κάτι στράβωσε τον πήγε δικαστικά και πήγε ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΦΥΛΑΚΗ για βιασμό ανηλίκου  :S

Αν η συζήτηση έχει να κάνει με αυτά, φυσικά και δεν είναι το ίδιο και φυσικά η περίπτωση των εφήβων δεν μπαίνει στο ίδιο καλάθι με την ασέλγεια επάνω σε αθώα πλασματάκια 5-6 χρονών που εκεί φυσικά πρέπει να αποκεφαλίζονται οι δράστες αυθημερόν
αδελφε αλλο οι παραδωσεις,αλλο να παντρευτει 14χρονος με 14χρονη,και αλλο να παει ενας 30,40 χρονων με 15χρονο,αυτο ειναι καθαρη παιδεραστια.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ανώτερος δεν είμαι από έναν άνθρωπο 50 χρονών, έτυχε και έζησα μέσα στην εποχή του διαδικτύου και είχα την ευκαιρία με λίγο μυαλό να το εκμεταλλευτώ στο έπακρο. Ναι ναι τα γνωστά... Όμως εδώ μέσα είναι οι περισσότεροι αστείοι... Ο ένας δεν πληρώνει καν έναν καφέ και είμαι σίγουρος ότι είναι ο ίδιος τύπος που ζητάει ραντεβού σε μια κοπέλα από το φεϊς την ίδια ώρα που τον έκανε αντ. Έχει τύχει μουνιά να τους ζητήσω ραντεβού μετά από 1-2 μήνες να βγούμε από τότε που με είχαν κάνει αντ. Και δεν έχασα! Δεν με πέρασαν για λιγούρη και πεινασμένο. ΤΟ ΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΝΑΣ... ΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΣ, ΕΦΥΓΕ!
Thn φατσα σου thn ειδαν οι γκομενες πριν βγουν :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτό πολλές το λένε εξ αρχής ρε φίλε είτε γιατί φοβούνται είτε γιατί έτσι απλά γουστάρουν. Εκεί Unfriend ΜΕ ΤΗ ΜΙΑ ΑΚΑΡΙΑΙΑ. Εσένα σου έτυχε μετά από το στήσιμο να σου πει "εγω δεν βγαινω απο την περιοχη μου?"... ή απλά δεν στο σήκωνε. Φίλε το διαδίκτυο είναι ΡΙΣΚΟ. Διακρίνω ότι ασχολήθηκες πολύ και με ηλικίες κάτω των 25-30 ετών(χωρίς να υπονοώ ότι οι 30+ Ελλεϊνίδες ξέρουν τι τους γίνεται)

Αρχικα μου ειπε οτι θα ερθει με την φιλη της... η φιλη της δεν μπορεσε και με εκλασε.... με ειδοποιησε οτι δεν θα ερθει αλλα της ειπα οτι ειμαι ηδη στο δρομο... μετα ενω ειχα φτασει μου εστειλε οτι τελικα δεν θα ερθει... και εφαγα στησιμο

βλαμμενο με λιγα λογια.... δεν ηξερε τι ηθελε. Αλλα το δειγμα μου το εδειξε απο την αρχη και δεν το καταλαβα εγω.... μου ειχε πει οτι δεν βγαινει εκτος της περιοχης της σε ερωτηση που της ειχα κανει για το που βγαινει αυτο σημαινει οτι κατι υποπτο παιζει με αυτην.... δειχνει μιζερια και μη προθυμια .... αλλα δεν το ελαβα υποψιν μου και την πατησα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Βιλμα... Μαιος 2009

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Αρχικα μου ειπε οτι θα ερθει με την φιλη της... η φιλη της δεν μπορεσε και με εκλασε.... με ειδοποιησε οτι δεν θα ερθει αλλα της ειπα οτι ειμαι ηδη στο δρομο... μετα ενω ειχα φτασει μου εστειλε οτι τελικα δεν θα ερθει... και εφαγα στησιμο

βλαμμενο με λιγα λογια.... δεν ηξερε τι ηθελε. Αλλα το δειγμα μου το εδειξε απο την αρχη και δεν το καταλαβα εγω.... μου ειχε πει οτι δεν βγαινει εκτος της περιοχης της σε ερωτηση που της ειχα κανει για το που βγαινει αυτο σημαινει οτι κατι υποπτο παιζει με αυτην.... δειχνει μιζερια και μη προθυμια .... αλλα δεν το ελαβα υποψιν μου και την πατησα.

Ηλικία 18-22 υποθέτω η κοπέλα...

Επισκέπτης
μαστορα υπαρχει τετοιο αυτονομο nick ή ειναι παραφθορα του ακρωνυμιου μου?

ο gl με εχει μπερδεψει τελειως...
ΥΠΗΡΞΑ.

Ο Γλιτσας τωρα που εβαλε την ειδικη εφαρμογη για την IP, εχει περισσοτερες επιτυχιες.

Τις προαλλες ελεγε οτι ειμαι ο Πανας... και εφαγε τα μουτρα παλι. :grin:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

ντεν εκει μπολντ το πισι καρντια μου  :-*

Έλα σκάσε Κλώνε με τα 24 μηνύματα! Ένα και κάθε βράδυ. Όλο γαμάτε συζητήσεις και δεν λέτε τίποτα με ουσία καριόλια αγάμητες Ελλεϊνίδες και πουστράκια με 10 προφίλ! :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

μην κολλας στον Slavyanka Delicatessen γιατι θα σε λιωσω

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
για να μην μπερδεύεστε, η κατηγορία έναντι του ριγκομόρτη μπορεί να βασιστεί μόνο σε αυτό εδώ το ποστ

σ'αυτό που υπονοούν όλα σχεδόν τα post μου
ότι είναι άλλο πράγμα η κοινωνία και άλλο πράγμα η ανθρωπότητα

το πρώτο είναι κάτι σαν μόδα που αλλάζει συνεχώς ( θέσεις επι του τι είναι νόμιμο-παράνομο , καλό-κακό , κτλ κτλ)
και το δεύτερο είναι κάτι το διαχρονικό

υγ: και μ'αυτό το λίγο βαρύ πόστ κλείνω για "σήμερα"  ;)

οπότε δοκιμάστε να το αναλύσετε ή απλώς υιοθετήστε την παρακάτω άποψη :grin:

εχει κουδουνισει ο ριγομορτης. τον εχει ιδρωσει και το αγχος να γραφει κατι ψαγμενο παντα.

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
17
Πόντοι
166
για να μην μπερδεύεστε, η κατηγορία έναντι του ριγκομόρτη μπορεί να βασιστεί μόνο σε αυτό εδώ το ποστ

οπότε δοκιμάστε να το αναλύσετε ή απλώς υιοθετήστε την παρακάτω άποψη :grin:

:2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom