Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Χρησιμοποιουμε;Καλα εσυ εισαι εναντα στην κοινωνικοποιηση,δεν λες τετοιες λεξεις ρε συ.Ακου χρησιμοποιουμε.
Παει τον γκρεμισες τον μυθο που ηθελες να χτισεις.Παντως τυπε χωρις πλακα,κοιτα ποιοι χρησιμοποιουν την λεξη που λες,
που ο δημητρακης εβγαλε επειδη ζηλευε το μελος πιρφορο,για να τον μειωσει.απο περιεργεια και μονο.κοιτα μετα τον καθρεφτη
στο σπιτι σου,χωρις να σε ενοχλει κανεις ομως.κοιτα τον εαυτο σου προσεκτικα και ρωτησε τον με σοβαρο υφος.Μηπως εισαι μαλακας; :2funny: :2funny: :2funny:

έτσι μου τα κανες ταλεντάρα μου :

URL]]

Επισκέπτης
κανονικά όσοι την πέφτουν στον lime soda, πρέπει να αυτοδιαγραφούν, ως ένδειξη σεβασμού, αφού αυτός ανέβασε φώτο και αυτοί όχι...

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Να καταθεσω μια εμπειρια μου, που ειχα την περασμενη εβδομαδα ελπιζοντας να βοηθησω την συζητηση!!!Φυσικα ειχα και την τυχη με το μερος μου, καθοτι η τυπισα εμενε στην Κυψελη που μενω και εγω!!!Ημουνα στο Μοναστηρακι για καφε και στην επιστροφη με τα ποδια βγηκα στην Πατησιων στο υψος του Πολυτεχνειου και σταματησα στην σταση να παρω το λεωφορειο, καθοτι βαριομουνα να περπατησω αλλο μεσα στην ζεστη(ηταν μεσημερακι να ουμε)!!!Στο μπλα-μπλα ειμαι πρυτανις!!!Ξερω πως θα πλησιασω και θα μιλησω, αμα αποφασισω να κανω καμακι!!!Στην σταση ηταν μια γυναικα ξανθια ψηλη με σωμα ποιημα-αριστουργημα(μετα που πιασαμε την συζητηση μου ειπε την ηλικια της...32 χρονων Ελληνιδα καταγωγη Καστορια)!!!Οπως την παρατηρουσα σκεφτομουνα, αν με επαιρνε να την πλησιασω να της προτεινω να κερασω καφε!!!Αυτη μιλουσε στο κινητο της και ακουω σε μια φαση που ελεγε...καλα ρε μαλακα δεν μπορεις να μου δανεισεις 200 ευρω που σου ζητω;;;;.....Αυτα ελεγε στο κινητο της η τυπισσσα.....που σημειωνω ηταν μουναρα στην εμφανιση!!!!Μολις ακουσα να μιλαει ετσι...την πλησιαζω μετα που τελειωσε την συνομιλια της στο κινητο και της ειπα.....Δεν ντρεπεται ο μαλακας που σε ενα θεσπεσιο και υπεροχο πλασμα σαν και σενα δεν μπορει να το εξυπηρετησει με 200 ευρω δανεικα;;;...Εγω αν σε ειχα φιλη και να μην τα ειχα θα φροντιζα να τα εβρισκα και να σε εξυπηρετουσα γιατι ολοι οι ανθρωποι μπορει να βρεθουμε σε αναγκη!!!Οι φιλοι γιατι ειναι;;;Αυτοματα διακρινω στα ματια της να φευγει η θλιψη και να μου χαμογελα λεγοντας μου ποσο καλος ειμαι!!!!..Την ρωτησα προς τα που θα παει με το λεωφορειο και μου λεει μια σταση μετα την πλατεια Αμερικης!!!Λεω απο μεσα  μου Παιχτουρα παλι τυχερος εισαι θα γαμησεις θεομουνο και δεν θα σε πιστευει κανενας(αν και με ειδαν στην περιοχη μου γνωστοι..και τριβαν τα ματια τους!!!)..Τεσπα συνεχιζω να ειμαι συντομος..της λεω και εγω εκει κατεβαινω...θελεις να παμε για καφε στην Φωκυονος Νεγρη και να γνωριστουμε;;;;....Μου λεει και δεν παμε!!!!...Πηγαμε την κερασα ενα καφε μετα την πηγα σε ταβερνακι στην Αγ.Ζωνης για φαγητο μου ειπε οτι δουλευε δευτερη φωνη σαν τραγουδιστρια σε καποιο νυχτερινο κεντρο......και μετα με καλεσε μονη της καθοτι με περασε για πλουσιο σπιτι της να μου ανταποδωσει το κερασμετα που της εκανα εξω με σπιτικο καφε!!!!..Και μου καθησε να την πηδηξω, ισως νομιζοντας μεσα της οτι θα με ξαναδει να περασει ετσι ομορφα!!!!Περιπου τρεις ωρες κατσαμε με την ησυχια μας και βγαλαμε τα ματακια μας στο πηδημα σπιτι της!!!!.Αυτα που ξοδεψα ηταν................4 ευρω για τον καφε της και 30 ευρω και για τους δυο μας στην ταβερνιτσα!!!!!!Στα @@ μου, αν δεν με πιστεψετε!!Μου ζητησε και εμενα μετα δανεικα....και της εδωσα φευγοντας ενα εικοσαευρω να προχωρησει για δυο ημερες, καθοτι δεν κραταγα αλλα πανω μου!!!....Συνολο...4 ευρω και 15 τα δικα της στην ταβερνα και 20 που την δανεισα....μας κανουν 39 ευρω για τρεις ωρες σεξ με θεομουνο..καθολου ασχημα θα ελεγα!!!!Και παλι τα σεβη μου!!!!!
Παιχτουρα μαθηματα πιρφορισμου μας κανεις? :think:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Σκέψου πόσο mastermind πρέπει να είσαι για να τα κάνεις όλα αυτά και συγχρόνως να έχεις και μόνιμη σχέση. Και στο παρελθόν υπήρξαν φορές που θα πέθαινα από το άγχος. Εσύ δεν νοιώθεις ΚΑΝΕΝΑ άγχος γιατί δεν παίζεις παντού ταυτόχρονα, παίζεις μια εδώ μια εκεί. +1 για την νοοτροπία σου με μια μικρή παρένθεση μόνο (ποτέ μη λες ποτέ, μπορεί ένα μουνί να είναι και καλή ψυχή και να γίνει το άλλο σου μισό χωρίς να το καταλάβεις, οπότε ΠΟΤΕ τεράστια λόγια μη λες). Κάποτε βγήκα με μια παρόμοια με τη δική σου, ένα θεόμουνο υπάλληλο των Hondos Center και ποιος χέστηκε κιόλας... Η κοπέλα πρέπει να γαμιώταν με χορηγούς απλά επειδή της έκανα κλικ εμφανησιακά έτυχε και τρακαριστήκαμε σε έναν διάδρομο των Hondos και πιάσαμε την κουβέντα. Όταν βγήκαμε έξω είπε σε κάποια φάση "300 ευρω είναι για μένα ένα βράδυ στα μπουζούκια" (μπήκε blacklist με τη μια κι ας ήταν μουνάρα, ήταν η κλασσική βρωμοΕλλεϊνίδα). Την έβγαλα στον Ρέμο και χάλασα περί τα 200 ευρώ για ένα μπουκάλι από το οποίο πότισα όσο δεν πήγαινε τη γκόμενα και εγώ ήπια μόλις 3 ποτά. Την καταγάμησα 2 ώρες και από κώλο στα 3xxx και της είπα αν θέλει να μπει στο μπάνιο μετά το γαμήσι να φρεσκαριστεί. Σε χρόνο dt φόρεσα το τζινάκι μου και έφυγα από το ξενοδοχείο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ. Γιατί να το κάνει κάποιος αυτό που χάλασε 200 ευρώ? Για τα 20 του ξενοδοχείου? ΟΧΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΤΑΜΕΝΗ ΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΤΥΠΟΣ(ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΓΩ). Μετά με πήρε και με έβριζε και με έλεγε "κάθαρμα", "πούστη", "καριόλη" κτλ. ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΚΡΕΠΟΥΛΑ ΜΕ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ... :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Ρε φιλε γινεσαι κουραστικος ενταξει εισαι χορηγος και πιρφορος το εμπεδωσαμε ,δεν μπορω να καταλαβω με αυτα που λες τι παραδειγμα θες να δωσεις εδω μεσα :helpplea:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
τυπε σιγα και απαντησει

Μόνο λόγια είναι η παλιολούγκρα. "Πιρφόρε και πιρφόρε" και μαλακίες... Μας έπρηξε τ'αρχίδια. Έλα να συναντηθείς ρε Στελάρα, σου δίνω το λόγο μου θα σε πρήξω κι εσένα και θα σε ανεβάσω στο Φόρουμ την επόμενη ώρα από το πρήξιμο! Παλιοκρετίνε. :hammer: :hammer: :hammer:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχααχαχχα Ε ρε γλέντια. Πάει ο αλλος πηδάει τρανς και λεει το σαιτ χυσοδοχειο χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχααχαχαχαχαχαχαχχα και τον παιχτουρα τον μεγα κομπεξικο φιδεμπορα ολων των αιωνων προφεσιοναλ
Ρε εριναλ,πραγματικα τι μαθηματα εχεις παρει εδω μεσα,εχει πιρφορακια για ξεκοκαλιμα,πηρες μαθηματα για ολη σου την ζωη,δοξα στο μπου τετοιο γελιο πουθενα αλλου :grin: :rockon: :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
με το να προσπαθείς να εξηγήσεις στον masteρομαλακάκη , την πιρφορία , απ΄την οποία παρεπιπτόντως πάσχει βαρέως
Oπως ειναι γνωστο ο δημητρακης τα ειχε με τον πιρφορο,γιατι ο πιρφορος ετρωγε τις γκομενες που
ηθελε ο δημητρακης.οποτε αν ειναι να πασχω απο πιρφορισμο,μια εννοια που ΒΓΑΛΑΤΕ για αυτο το λογο οπως εσυ ειπες,το αποδεχομαι. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom