Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Απο το να κανετε χαβαλε ...κοιτατε να μαθαινετε απο ορισμενα μελη οπως π.χ. ο "rigormortis" που χωρις να τον ξερω προσωπικα, μου αρεσει οποτε μπαινω να τον διαβαζω!!!Φαινεται ο ανθρωπος απο την γραφη του στο διαδικτυο οτι ειναι στολιδι για την πορνικη σκεψη του Αρσενικου!!!Εχει ανοιχτη σκεψη και γνωριζει την αληθεια της τραγικοτητας του ανθρωπινου ειδους.Ο ανθρωπος απο την γεννηση του ειναι τραγικος και γινεται ακομα περισσοτερο.... αμα δεν γνωριζει βασικα θεματα στην προσωρινη αυτη ζωη!!!!Ενα απο τα βασικα θεματα στην προσωρινη αυτη ζωη, μεχρι να φυγουμε, ειναι και η ηδονη!!!Η ηδονη του φαγητου...της αφοδευσης..και του σεξ!!!!Το παραπανω μελος που ανεφερα το εχω ξαναγραψει τον θεωρω δασκαλο της αντρικης πορνικης σκεψης,συμφωνα με αυτα που εχει γραψει κατα καιρους!!!!!

Επισκέπτης
Ακομα ασχολειστε με τη στημενη ψηφοφορια; :jerking:

Θα μπει ο Μητσος και ο Αβραμης με τους κλωνους τους και θα βγαλουν τον Εκτορα.
Κλασσικα πραγματα. Σταθερες αξιες. :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Απο το να κανετε χαβαλε ...κοιτατε να μαθαινετε απο ορισμενα μελη οπως π.χ. ο "rigormortis" που χωρις να τον ξερω προσωπικα, μου αρεσει οποτε μπαινω να τον διαβαζω!!!Φαινεται ο ανθρωπος απο την γραφη του στο διαδικτυο οτι ειναι στολιδι για την πορνικη σκεψη του Αρσενικου!!!Εχει ανοιχτη σκεψη και γνωριζει την αληθεια της τραγικοτητας του ανθρωπινου ειδους.Ο ανθρωπος απο την γεννηση του ειναι τραγικος και γινεται ακομα περισσοτερο.... αμα δεν γνωριζει βασικα θεματα στην προσωρινη αυτη ζωη!!!!Ενα απο τα βασικα θεματα στην προσωρινη αυτη ζωη, μεχρι να φυγουμε, ειναι και η ηδονη!!!Η ηδονη του φαγητου...της αφοδευσης..και του σεξ!!!!Το παραπανω μελος που ανεφερα το εχω ξαναγραψει τον θεωρω δασκαλο της αντρικης πορνικης σκεψης,συμφωνα με αυτα που εχει γραψει κατα καιρους!!!!!
Το θεμα ειναι οτι απο φαγητο και αφοδευση,του εχεις δωσει και εχει καταλαβει,απο σεξ πασχεις.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
κατσε ρε φιλε πως ειναι μαλακας ο πιρφορος;αφου γαμαει ο ανθρωπος και μαλιστα μουναρο οχι μαλακιες.
ο πιρφόρος , δεν γαμάει , απλά προκειμένου να τρίβει την κλειτορίδα του στον κόλπο της
φιλενάδας του ,θηλυκοποιείται και γίνεται ο φιλενάδος της , η αρσενική φιλενάδα της δλδ...

τέλοσπάντων βαριέμαι τώρα να κάθομαι να σου εξηγώ, γιατί μου έχεις αποδείξει ότι δεν είσαι για πολλά πολλά...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εισαι ωραιος τυπος

Επισκέπτης

Σ'αρεσουν οι υποστηρικτες της παιδοφιλιας δικε μου;
Εισαι ανθρωπος του πνευματος και της υψηλης διανοησης να ουμε...

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μόνο λόγια είναι η παλιολούγκρα. "Πιρφόρε και πιρφόρε" και μαλακίες... Μας έπρηξε τ'αρχίδια. Έλα να συναντηθείς ρε Στελάρα, σου δίνω το λόγο μου θα σε πρήξω κι εσένα και θα σε ανεβάσω στο Φόρουμ την επόμενη ώρα από το πρήξιμο! Παλιοκρετίνε. :hammer: :hammer: :hammer:
Μονο αν μου υποσχεθεις οτι θα παρεις τα ψυχοφαρμακα σου :S

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ακομα ασχολειστε με τη στημενη ψηφοφορια; :jerking:

Θα μπεις ο Μητσος και ο Αβραμης με τους κλωνους τους και θα βγαλουν τον Εκτορα.
Κλασσικα πραγματα. Σταθερες αξιες. :S
ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΛΩΝΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΑΝΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΓΑΜΩ

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Τελευταια γραφη μου, στα site αυτα!Κρατηστε την για να με θυμαστε, οσοι μου ειχατε συμπαθεια σαν νικ,... καθοτι σαν ανθρωπο ο Δημητρης μονο με γνωρισε απο κοντα μια ημερα που καναμε προσωποποιηση φιλιας και δεν το μετανοιωσα...ασχετα αν εχουμε διαφορετικους χαρακτηρες και δεν μπορεσαμε να γινουμε φιλοι και στην ζωη εξω.Εγω Ελληνικος γραφω να συναντηθω με τον reactor να λυσουμε πολιτισμενα και ΕΛΛΗΝΙΚΑ τις οποιες παρεξηγησεις εχουμε στο διαδικτυο και αυτος μολις πριν λιγο μου απαντα ΜΕ ΓΡΑΦΗ ΑΝΩΡΙΜΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ!!Καταλαβα οτι γνησιοι ανδρες περαν ελαχιστων.... δεν υπαρχουν στα site αυτα [size=30pt]και αποχωρω οριστικα και δια παντος.[/size]Τελος, μεγαλες ευθυνες για την ποιοτητα των συζητησεων σε αυτα τα τρια site εχουν οι διαχειριστες που δεν εφαρμοζουν το καταστατικο που εχουν θεσπισει οι ιδιοι, προφανως για δικους τους λογους.Να ομως που πολλα γνησια μελη αποχωρουν και μενουν τα ελαχιστα μελη με πολλους κλωνους και βριζονται απο το πρωι μεχρι το βραδυ μεταξυ τους;;;Ειναι ωραιο αυτο;;;Καλη συνεχεια σε ολους σας!!!Χαρηκα τα τεσσερα χρονια που ημουνα μελος τις γραφες ελαχιστων συναγωνιστων ....που απο το διαδικτυο καταλαβα οτι ειναι ωραιοι ανθρωποι με Ελληνικη παιδεια και Πολιτισμο.Αλλα λιγοι αυτοι μεσα στα σκατα του διαδικτυου!Ο Παιχτουρας=Ελληνας=Φως(Διχως μετα τιμης, αλλα για τα @@ μου, στους πολλους εδω μεσα που το διαβασανε [size=30pt]αυτο το τελευταιο μου ποστ[/size] και μετα τιμης στους λιγους εδω μεσα εκλεκτους και ωραιους. :)

εισαι ωραιος τυπος

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
αει χεσου ρε ανωμαλε πουστη

γιατί βρίζεις ρε τύπε ?
εγώ για το νέο αβαταρ μου σου είπα αν είδες....
εσένα που πήγε το μυαλό σου ?
(η μάλλον που είναι κολιμένο το μυαλό σου ? )

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Αυτό που με εξοργίζει σε έναν άνθρωπο είναι η ΑΓΕΝΕΙΑ... Τύποι σαν τον Στελάρα με έχουν "πιέσει" με τον τρόπο τους πολύ άσχημα στην ζωή μου εντός και εκτός φόρουμ... Τώρα αυτός χύνει γιατί τύποι νευρικοί είναι το "ψωμί" του στο bou... Το ίδιο και κάποιοι ακόμα εδώ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΚΑΝΕΝΑΝ Π-Ο-Τ-Ε ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ. Αν είχα την επιλογή τώρα να δώσω 100 ευρώ και να γαμήσω σε ένα στούντιο την μεγαλύτερη μουνάρα ή να τα δώσω σε έναν που θα μου έδειχνε που είναι ο Στελάρας, θα τα έδινα στον δεύτερο... Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις βρε αγενέστατε σκατομαλάκα αλλά ο καημός μου είναι που δεν σε έχω μπροστά μου να σου δώσω 2 μπουνίδια ανάμεσα στα μάτια! :sunglasses:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

...αν και υπαρβάλετε , νιώθω εξαιρετικά κολακευμένος , αγαπητέ !
και ιδιαιτέρως όταν μου απευθύνουν όμορφα λόγια γνήσιοι και σκεπτόμενοι πόρνοι όπως εσύ !  :thumbsup:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εισαι ωραιος τυπος
αστον ρε μαλακα κι εσυ !!!!!

τι προβλημα εχεις παλι με τον παιχτουρα ?

Πανω στα νευρα μας ολοι λεμε οτι θελουμε και μας ερχεται εκεινη την ωρα.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom