Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Χαρηκα που σας διαβασα σημερα και να γνωριζετε οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι χρησιμοι.Ο Αχαχουχας ειναι δασκαλος απο μονος του και χαρηκα μπολντη (κατι εγραψες πιο πανω και σου απαντω για τον αχαχαχουχα) που ειχα την τιμη.... μια και μονο φορα να τον γνωρισω!!!Μετα του ανκοινωσα οτι δεν θα τον ξανασυναντησω καθοτι δεν θα μπορουσα να τον φτασω στην σκεψη που ειχε!!!Χρειαζετε να προσπαθησω πολυ να γινω καλος ανθρωπος σαν τον Αχαχουχα!!!Τα σεβη μου και καλο ξημερωμα σε ολους σας!!!

χαχαχαχχαχαχα καλα εσυ εχεις τρελα μεγαλη. Ελπιζω να κανεις πλακα και να μην τα εχεις χαμένα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Για πες σε ποιο μπουρδελο εχεις παει? και περιεγραψε και πως ειναι μεσα στο δωματιο... αμα δεν εχω παει θα παω απο περιεργεια αυτη τη βδομαδα να μπω να κανω καταθεση μονο και μονο για να σου αποδειξω ποσο μυρωδιες ειστε ορισμενοι και το μονο που ξερετε ειναι να βαζετε ταμπελες και υπογραφες "ΕΙΜΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ"
ποιος εβαλε υπογραφες ρε κοροιδο? :think: :think: :think: Εσυ κλαψωμουνιαζεις για την ελλεηνιδες που δεν σου απαντανε στο facebook και σπανε πλακα μαζι σου..και ρωτας απο εδω τι να κανεις...φαντασου ποσο αγαμητος εισαι... :S

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Για πες σε ποιο μπουρδελο εχεις παει? και περιεγραψε και πως ειναι μεσα στο δωματιο... αμα δεν εχω παει θα παω απο περιεργεια αυτη τη βδομαδα να μπω να κανω καταθεση μονο και μονο για να σου αποδειξω ποσο μυρωδιες ειστε ορισμενοι και το μονο που ξερετε ειναι να βαζετε ταμπελες και υπογραφες "ΕΙΜΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΛΛΕΗΝΙΔΕΣ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ"

Η αντίστοιχη πρόταση ταπείνωσης όπως το ραντεβού θανάτου αλλά με απώτερο σκοπό το ξεμπρόστιασμα ενός φιδέμπορα... +1

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
...και μετα θα γινεις μπουρδελιαρης  :rockon:

Ασε ρε μλκα τωρα ηρθε και ο redmanftw να μας πει οτι ειναι μπουρδελιαρης ο 0 κριτικες... ενημερωση της προκοπης ποτε στο θρεντ μονο να βαζει εικονιδια με τα χερια ξερει ...

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
ποιος εβαλε υπογραφες ρε κοροιδο? :think: :think: :think: Εσυ κλαψωμουνιαζεις για την ελλεηνιδες που δεν σου απαντανε στο facebook και σπανε πλακα μαζι σου..και ρωτας απο εδω τι να κανεις...φαντασου ποσο αγαμητος εισαι... :S

:2funny: :2funny: :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ασε ρε μλκα τωρα ηρθε και ο redmanftw να μας πει οτι ειναι μπουρδελιαρης ο 0 κριτικες... ενημερωση της προκοπης ποτε στο θρεντ μονο να βαζει εικονιδια με τα χερια ξερει ...
ειπα εγω οτι ειμαι μπουρδελιαρης ρε μπαγλαμα :think: :think: εσυ λες οτι εισαι γαμιας και οταν γαμαγες στα μπουρδελα οι αλλοι δεν υπηρχαν... :S

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376

Νομιζω οτι ειναι κολγκερλακιας τυπε και οχι μπουρδελιαρης. Ετσι τον εχω ψυχολογησει  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

Λεγε σε ποιο μπουρδελο εχεις παει. Ψευτη

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε τον μποζανη τον θυμασαι?
που δεν εγραφε λεξεις αλλα εβαζε μονο εμοτικον? :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
τυπε τον μποζανη τον θυμασαι?
που δεν εγραφε λεξεις αλλα εβαζε μονο εμοτικον? :grin:

Ρωτησα στο θρεντ 'αποχωρησεις μελων' κλπ που χαθηκε και δεν μου απαντησε κανεις  :-
Τεραστια μορφη απο τους πιο γαματους εδω μεσα  :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ειπα εγω οτι ειμαι μπουρδελιαρης ρε μπαγλαμα :think: :think: εσυ λες οτι εισαι γαμιας και οταν γαμαγες στα μπουρδελα οι αλλοι δεν υπηρχαν... :S

Ασε ξερω... παρακολουθουσες το σαιτ 5 χρονια και μετα αποφασισες να γραφτεις

μπαγλαμα. Ολη μερα στα φορα εισαι και παιζεις το πουλακι σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Του είχα στείλει αίτημα φιλίας αλλά δε με έκανε φίλο.
Δε θα έβρισκε το αντίστοιχο εμότικον.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρωτησα στο θρεντ 'αποχωρησεις μελων' κλπ που χαθηκε και δεν μου απαντησε κανεις  :-
Τεραστια μορφη απο τους πιο γαματους εδω μεσα  :rockon:
Που χάθηκε αυτός ο καλλιτέχνης?
τυπος μεγαλη μορφη  :grin:
τον ειχανε μπαναρει
το γαμησανε το παιδακι :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Κανα βοδι θα ειναι απολυτε... που δεν μιλαει ποτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom