Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 141K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Πόση ώρα θα σε αφήσει η μπανικη φουρνάρισσα γυναίκα να κλαις που σε έβρισα χοντροκοιλαρα; Αντε προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις να βάλεις φωτο τα επτά σου πτυχία . Ενα του δημοτικού, ένα του γυμνασίου, ένα του λυκείου ένα του τεχνίτη ψωμιού ένα το λοουερ του μιτσιγκαν και τέλος ένα του στρατού  

Λες να πήγε στρατό?Ι14 ειδική κατηγορία για πάρτη του θέσπισαν.....

androklis

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
αν τα κορίτσια του μπου είναι πράγματι γυναίκες και όχι τίποτα ψωλαράδες, είναι αξιοθαύμαστες για τα μπινελίκια που μπαίνουν και ακούνε εθελοντικά εδώ μέσα...

και επειδή μάλλον είναι και μπάζα φαντάσου συνδυασμό: έξω όλοι τις έχουν για φτύσιμο και εδώ τις πλακώνουν στα μπινελίκια!!!  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Koρίτσι που ΘΑ μπει σε σάϊτ για μπουρδέλα, ψωλές, χυσίματα κτλ. = Προβληματική προσωπικότητα ή Καυλοπούτανο που σπάει πλάκα με τους αγάμητους... Άσε που όσοι δηλώνουν γυναίκες εδώ μέσα 9 στις 10 είναι Γαβαλάκηδες στην πιο άσχημη και πιο λούμπεν εκδοχή...  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
Ρε συ μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι εδω ειναι το πιο χαβαλετζιδικο σαιτ μην σου πω ολου του ελληνικου σεξ..Ποσοι ειναι νομιζεις που ασχολουνται αποκλειστικα με το αντικειμενο του σαιτ;Οι πιο πολλοι χαβαλε κανουμε.Αμα ειναι προβληματικες οσες μπαινουν εδω,τοτε αυτοι που μπαινουν στο κοσμοπολιταν,το ειναι; :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Μην εισαι απολυτος,μπαινανε πολυ καλα κοριτσια καποτε,αλλες για να κανουν χαβαλε,αλλες για να γελασουν με κατι καμενους.
Μερικες ειχαν και τα τυχερα τους,παντρευτηκαν απο εδω μεσα.Και μαλιστα,ορκισμενους πολεμιους των ελλεηνιδων. :grin:
Φιλε δεν ξερεις τι λες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ποιος κάνει πάρτυ; :think:
ο μορτης
URL]]

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Ρε συ μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι εδω ειναι το πιο χαβαλετζιδικο σαιτ μην σου πω ολου του ελληνικου σεξ..Ποσοι ειναι νομιζεις που ασχολουνται αποκλειστικα με το αντικειμενο του σαιτ;Οι πιο πολλοι χαβαλε κανουμε.Αμα ειναι προβληματικες οσες μπαινουν εδω,τοτε αυτοι που μπαινουν στο κοσμοπολιταν,το ειναι; :grin:

Θαυμαστές του Καπουτζίδη τύπε! :grin: :grin: :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66

Σωστά...εγώ πχ δεν πηγαίνω σε μπουρδέλα, ούτε έχω γράψει καμία κριτική ποτέ...όπως και πολλά ακόμα άτομα εδώ μέσα...τι σημαίνει?Οτι δεν μπορώ να μπαίνω να κάνω την πλάκα μου ή να συζητάω?

androklis

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Σωστά...εγώ πχ δεν πηγαίνω σε μπουρδέλα, ούτε έχω γράψει καμία κριτική ποτέ...όπως και πολλά ακόμα άτομα εδώ μέσα...τι σημαίνει?Οτι δεν μπορώ να μπαίνω να κάνω την πλάκα μου ή να συζητάω?

+1000

το μπου μπορεί να λέει επίσημα για μπουρδέλα αλλά οι πολιτικές/ιστορικές/κοινωνικές αναλύσεις+συζητήσεις που γίνονται άμεσα χωρίς 'γαρνιτούρες' είναι όλα τα λεφτά. Συν το χαβαλέ στυλ καφενείου επειδή είναι (σχεδόν) όλοι άντρες!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ναι το είδα τελικα  :grin: θα πας; :boobies:
δεν ξερω γιατι ο τυπος μορτης μας τα χαλασε λιγο
θα επιβλεπει το παρτυ με περιπολιες ειπε :S
δεν θα μας φερουν καν την αστυνομια για διαταραξη
τι σοι παρτυ θαναι αυτο :S

Επισκέπτης
Στα σοβαρα τωρα, ειχα κανει απονευρωση και σφραγισμα σε δοντι και σημερα μου ποναει παλι. 1)Τα νευρα δημιουργηθηκαν ξανα και θελει ξανα απονευρωση φανταζομαι. 2)Αυτο Α)ειναι κατι φυσικο Β)η λαθος του οδοντιατρου που μου ειχε κανει την απονευρωση;

1)ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ. ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ.
2)Α)ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ Α) ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

Συνεπώς πιθανότερο είναι το Β)

χωρίς να είναι βέβαιο 100% αφού διάγνωση δεν γίνεται με τα δεδομένα που αναφέρεις.

Γενικά , αν βγάλεις μία πανοραμική ακτινογραφία,
σε ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΝΔΟΔΟΝΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ (=αυτό που λες "απονεύρωση" )
βλέπεις ότι έχει φτάσει μέχρι το τέρμα των ριζών,
κάπως έτσι :
http://[URL unfurl="true"]www.hexdoctor.com/upload/image/Rodbehandling%20nerve%20tand.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.perfectsmilespa.co.uk/etc/images/root_canal_after_treatment.jpg[/img[/URL]]

ενώ σε αποτυχή , ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΩΝ ΡΙΖΩΝ,
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ:
[img]http://[URL unfurl="true"]www.elmendo.com/wp-content/fancygallery/lower-molar-re-treatment/lower-molar-re-treatment/1325962805_Pre-op%20on%20failing%20root%20canal%20with%20short%20fill.jpg[/img[/URL]]

(Όλα αυτά , είναι βασικές οδοντιατρικές γνώσεις,
αλλά εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με το συγκεκριμένο αντικείμενο).

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6

Έχεις όμως μπει στην πάνω μπάρα που γράφει "στούντιο" ή "call-girls" ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΟΧΙ ΤΥΠΕ!

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
δεν ξερω γιατι ο τυπος μορτης μας τα χαλασε λιγο
θα επιβλεπει το παρτυ με περιπολιες ειπε :S
δεν θα μας φερουν καν την αστυνομια για διαταραξη
τι σοι παρτυ θαναι αυτο :S
μπολντεμορτειο παρτυ :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
+1000

το μπου μπορεί να λέει επίσημα για μπουρδέλα αλλά οι πολιτικές/ιστορικές/κοινωνικές αναλύσεις+συζητήσεις που γίνονται άμεσα χωρίς 'γαρνιτούρες' είναι όλα τα λεφτά. Συν το χαβαλέ στυλ καφενείου επειδή είναι (σχεδόν) όλοι άντρες!

Στο κάτω κάτω αν ήταν ΜΟΝΟ για άτομα που πάνε σε μπουρδέλα και έτσι, δεν θα επιτρεπόταν να γίνεται συζήτηση για οτιδήποτε άλλο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom