Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
41 ρε.
απιστευτο
41 ρε.
Τουλαχιστον η αλιντισσα ειχε βαλει αληθινες
![]()
![]()
![]()
![]()
γεια σου ρε μπολντη μορφη.![]()
μου αρεσει που ειναι και πτυχιουχος ο μπολντης πληροφορικαριος :S81-37 = 44![]()
Δεν άλλαξε τίποτα εδω... όλοι αναλλοίωτοι στο χρόνο...
Απο τις κοπέλες μονο η erinal εμεινε? Βιλμα και σίες?
Εκαναν τον τομιτο μοντ είδα?
Γλου σε καθαίρεσαν? Δεν είχες τα πτυχία τώρα με τις αξιολογήσεις?
Κάντε το διομήδη μοντ!!!![]()
λιγα τα λογια σου για τον κυριο λακη γιατι μπορει να ερθει αυτη την στιγμη που μιλαμε εξω απο το σπιτι σου με το δικανο :SΝαι εμεινε η εριναλ να προσπαθει να ειρωνευτει τον λάκη
ο λακης στο μεταξυ ειναι ενας ψυχοπαθης φασιστας και χοντροκομμενος ανθρωπος ο οποιος δεν καταλαβαινει τιποτα απο αβροτητες και εμμεσες ειρωνιες μονο αμα εκνευριστει αρχιζει να βριζει μανες και να απειλει θεους και δαιμονες![]()
λιγα τα λογια σου για τον κυριο λακη γιατι μπορει να ερθει αυτη την στιγμη που μιλαμε εξω απο το σπιτι σου με το δικανο :S
λιγα τα λογια σου για τον κυριο λακη γιατι μπορει να ερθει αυτη την στιγμη που μιλαμε εξω απο το σπιτι σου με το δικανο :S
για 500 ερχομαι εγω και με μπαζουκα αν θεςΔινω και διευθυνση. Αλλα θα ερθει με το δίκανο αλλιως χάνει 500 ευρω.
χοντροκομμενος ο λακης τυπε? :SΝαι εμεινε η εριναλ να προσπαθει να ειρωνευτει τον λάκη
ο λακης στο μεταξυ ειναι ενας ψυχοπαθης φασιστας και χοντροκομμενος ανθρωπος ο οποιος δεν καταλαβαινει τιποτα απο αβροτητες και εμμεσες ειρωνιες μονο αμα εκνευριστει αρχιζει να βριζει μανες και να απειλει θεους και δαιμονες![]()
χοντροκομμενος ο λακης τυπε? :S
τυπε ειναι οδοντιατρος
δεν πρεπει να εισαι <<λεπτος>> ανθρωπος για να κανεις τετοιο επαγγελμα?
χοντροκομμενος ο λακης τυπε? :S
τυπε ειναι οδοντιατρος
δεν πρεπει να εισαι <<λεπτος>> ανθρωπος για να κανεις τετοιο επαγγελμα?
τύπε χθες είπε ότι πύδιξε μια γυναίκα μπροστά στον άντρα της για να της νυκιάσει ένα σπίτι ποιο φθηνα.... :S
Ναι στην φαντασια του οπως ολοι οι σχιζοφρενεις![]()
ολοκληρη η ζωη ειναι κομματι απο την φαντασια τους.
για 500 ερχομαι εγω και με μπαζουκα αν θες