stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
αν ειναι απο μαρουσi θα ηθελα να τον ρωτησω κατι..γεωργουλης σταμουλη;
αν ειναι απο μαρουσi θα ηθελα να τον ρωτησω κατι..γεωργουλης σταμουλη;
Νιωθω την αναγκη να σου ζητησω ενα συγνωμη που υποψιαζομουνα οτι πισω απο το νικ σου ειναι αδελφαρα του ελεους!!!!Αγαμητη σαβουριτσα εισαι μαλλον, τα σεβη μου!!!! ...κερδισα το στοιχημα εχει βγαλει τεικαι δεν εχει ουτε ενα ευρω. αυριο νεες περιπετειες πουτσα στο στομα του λακη
by eri
Νιωθω την αναγκη να σου ζητησω ενα συγνωμη που υποψιαζομουνα οτι πισω απο το νικ σου ειναι αδελφαρα του ελεους!!!!Αγαμητη σαβουριτσα εισαι μαλλον, τα σεβη μου!!!! ...
γιατι να μην κανει παζαρια,λες και εκλεψε εκκλησια κανειςΠηγαινες στα μπουρδελα και τους εκανες παζαρια? και μετα εβγαινες σε ταβερνες με τον αχαχουχα και τρωγατε τσιπουρες ?
Και οτι ειχαμε αμφιβολιεςΑγαμητη σαβουριτσα εισαιμαλλον, τα σεβη μου!!!! ...
γιατι να μην κανει παζαρια,λες και εκλεψε εκκλησια κανεις
που τα ακουσες αυτα μπολντ; :SΦημες λενε οτι ο παλαμοπαικτουρας μενει σε μια γκαρσονιερα στον Αγιο Παντελεημονα αλλα τα λεφτα της συνταξης τα χαλαει κανοντας την μεγαλη ζωη στις ταβερνες με τον αχαχουχα και τα γκομενακια απο την σταση των λεοφωρειων
Ρε κουραδομηχανη,σημερα βγηκα με μια γκομενα οδοντιατρου.Μηπως μενεις Μαρουσι;
Θα χρειαστει ο , που δεν θυμαμαι το νικ του,
Λακη πες μας πως ριχνεις τις γκομενες με την κοιλαρα σου.Οι δικές μου γυναίκες, αν τις πλησίαζε Ναυτικός,
θα πήδαγαν από το Ζάλογγο ... ή έστω από τα λιμανάκια ...
πεστα μωρη παιχτουρα!!!! οσο νυχτωνει η τσαπου μεγαλωνειΟ λαος και η κοινοτητα του μπου, εκτιμω οτι ζει ιστορικες και ανεπαναληπτες στιγμες!!!Θα χρειαστει ο ειδικος αναλυτης στατιστικων του μπου, που δεν θυμαμαι το νικ του, να ψαξει προσεχτικα ολους τους διαγωνισμους που εχουν γινει στο παρελθον, για να δει ποτε αλλοτε ατομο εδω μεσα εχει παρει 90 ψηφους;;;,....Οι παρεμβασεις του μοντ Φιντελ και του Λακη ηταν καθοριστικες, χωρις ομως να επηρεαζουν το αποτελεσμα που θελει να ειναι με διαφορα..[move]ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ Ο ΛΟΠΕΖ!!![/move] ....ΛΑΕ ΤΟΥ ΜΠΟΥ ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΣΤΑΡΑ...100 ΨΗΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΟΡΙΝΑ ΜΑΣ .....ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟΡΑ!!!
Δηλαδη αν καποιος δεν εχει κοιλιακους δεν ριχνει γκομενες πιστευεις;Λακη πες μας πως ριχνεις τις γκομενες με την κοιλαρα σου.
Κανε μας μια περιγραφη να μαθαινουμε.
αφήνει τα χρήματα στο κομοδίνο...Λακη πες μας πως ριχνεις τις γκομενες με την κοιλαρα σου.
Λακη πες μας πως ριχνεις τις γκομενες με την κοιλαρα σου.
που τα ακουσες αυτα μπολντ; :S
Ρε συ μαστερ σε ρυμουλκό εισαι?
η ταξιδευεις γραφοντας;
ναι οπως τα λεςΕσυ μου τα ειχες πει ρε.... βαζεις λογια για τον παιχτουρα
Σε εμπορικο ταχυπλοο ειμαι δικε μου,ταξιδακια απο 14 του μηνα και μετα.Ρε συ μαστερ σε ρυμουλκό εισαι?
η ταξιδευεις γραφοντας;
Σε μαούνα είναι και πιάνει τα wi-fi
από τα γραφεία του πειραιά με το smartphone ...