Νέα

Ποια ειναι η μεγαλυτερη κοτα του σαιτ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 140K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μεγαλος τελικος.. μιστερ κοτα bourdela.com 2012/2013

• ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ

Ψήφοι: 82 49,1%
  • ΕΚΤΟΡ ΛΟΠΕΖ

Ψήφοι: 101 60,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    167

Επισκέπτης
Σεβασμό στην Κηπάρχη ρε.
Αν υπήρχαν μερικοί κηπάρχες ακόμη
θα ξεκάβλωναν στα πάρκα τους 40ρηδες καβλιάρηδες
και δεν θα βίαζαν τα 12χρονα κοριτσάκια του κόσμου!

Σέβας στον Κηπάρχη Αβράμη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
να του κανω καμια ερωτηση για αυτονομη καταδυση να δεις πως φευγει?

Γιατι νομιζεις οτι θα απαντησει? Οπως ο Παππας αποψε στον Σπινο τον ρωτουσε καταδικαζετε την βια? και αυτος τα εριχνε στον Δενδια...  :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Να σου κάνω μία ερώτηση?Γιατί ο παράδεισος είναι καλύτερος απ' την κόλαση? (αν υποθέσουμε οτι υπάρχουν)

ο παραδεισος ειναι η εξαγνυση της ψυχης του ανθρωπου , υπαρχει γαληνη...και την δευτερη ζωη του την περναει εις ειρηνη..

η κολαση ειναι απλα ο εγκλοβισμος της ψυχης του νεκρου, εχεις για ακουσει ψυχες ,στοιχειομενα στπιτια ?

και πιστεψε με το εχω καρατσεκαρει οτι υπαρχουν στοιχειομενα σπιτια,τραβα να δεις βουλιαγμενη οικεια δουκισας της πλακεντιας να δεις και θα καταλαβεις... η το σπιτι στο πικερμι ,που οσοι προσπαθησαν να κοιμηθουν το βραδυ εκει επειδη εβαλαν στοιχημα με τους φιλους τους επαθανα ανακοπη καρδιας  ;)

ειναι απλο, κολαση ειναι οι αλλοι....

κολαση ειναι εγκλοβισμενες ψυχες ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κλωνος δεν ξερω αν εισαι αλλα παπαριες σιγουρα λες ρε παιχτουρα ελεος... καθεσαι και λες οτι ο αχαχουχας εχει ηθος τοτε γιατι δεν τον κανεις παρεα πια??? μας κοροιδευεις?

κουραστηκε να κανει τη νοσοκομα μαλλον  :2funny:

Κλωνος του ΑΜΕΑ εισαι;;;...Ειτε αλλος ΑΜΕΑ;;;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
42-464x620.jpg

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ο παραδεισος ειναι η εξαγνυση της ψυχης του ανθρωπου , υπαρχει γαληνη...και την δευτερη ζωη του την περναει εις ειρηνη..

η κολαση ειναι απλα ο εγκλοβισμος της ψυχης του νεκρου, εχεις για ακουσει ψυχες ,στοιχειομενα στπιτια ?

και πιστεψε με το εχω καρατσεκαρει οτι υπαρχουν στοιχειομενα σπιτια,τραβα να δεις βουλιαγμενη οικεια δουκισας της πλακεντιας να δεις και θα καταλαβεις... η το σπιτι στο πικερμι ,που οσοι προσπαθησαν να κοιμηθουν το βραδυ εκει επειδη εβαλαν στοιχημα με τους φιλους τους επαθανα ανακοπη καρδιας  ;)

ειναι απλο, κολαση ειναι οι αλλοι....

κολαση ειναι εγκλοβισμενες ψυχες ...

Ναι, αλλά στην κόλαση ακούνε rock το οποίο ως γνωστό είναι σατανιστικό....άσε που ως μέρος γεμάτο με αμαρτωλούς, έχει στριπτιτζούδες, οι καταχρήσεις είναι ελεύθερες (μια που είσαι νεκρός δεν έχεις να φοβηθείς για την υγεία σου) και έχει αθεϊστικό stand up comedy (που γαμάει)...
Στον παράδεισο, το πολύ πολύ να διαβάζουν ποίηση....
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Κλωνος δεν ξερω αν εισαι αλλα παπαριες σιγουρα λες ρε παιχτουρα ελεος... καθεσαι και λες οτι ο αχαχουχας εχει ηθος τοτε γιατι δεν τον κανεις παρεα πια??? μας κοροιδευεις?
Ηθος εχει...αλλα δεν ειναι αυτο μονο που καθοριζει τις ανθρωπινες σχεσεις και ειδικα τις αληθινες φιλιες των ανδρων!!!Πρεπει να εχεις κοινα σημεια αναφορας για να συνεχισεις να κανεις παρεα μ' ενα ανθρωπο....και με τον Μητσο δεν εχω!!!!

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ηθος εχει...αλλα δεν ειναι αυτο μονο που καθοριζει τις ανθρωπινες σχεσεις και ειδικα τις αληθινες φιλιες των ανδρων!!!Πρεπει να εχεις κοινα σημεια αναφορας για να συνεχισεις να κανεις παρεα μ' ενα ανθρωπο....και με τον Μητσο δεν εχω!!!!

Ρε τυπε τι παρέα εδω σε διεγραψε απο το φβ του με δουλευεις? και εγω δεν κανω παρεα με καποια ατομακια αλλα δεν εχουμε διαγραφες κτλπ

βασικα εγω δεν κανω ποτε διαγραφη καποιον ακομη και αν κανει το λαθος να μου κανει πουστια.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ξυλογλυπτα;λαχεια;συλλογες απο λαχεια κομιξ λιρες; τιποτα απο ολα αυτα;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

πως δεν εχεις. ξεχασες τον κλωνο του που κατονομασες ως γαμιας της γειτονιας?

Επισκέπτης
Από τον Ektor Lopez
φοβάμαι πολύ
μην μου κάνει καμία ερώτηση
σχετικά με τις επαναληπτικές καραμπίνες
στις οποίες είναι εξπέρ
και με ξεφτιλίσει πάλι.

[size=11pt]αει ρε ηλιθιε. δεν δουλευεται η μπαγιονετα με χραπα χρουπα. αντι να κανεις εισελκυση θα οπλιζεις πανιβλαξ [/size]

Όλοι όσοι γνωρίζουν τα συγκεκριμένα όπλα , ξέρουν ότι ο μοχλός όπλισης πάει πέρα δόθε και μπορεί να οπλίσουν κατά λάθος ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom