Παιχτουρας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 37
- Like
- 4
- Πόντοι
- 296
σε περιεμνω σε μονομαχια με κοψιδια.....ο βατραχος χεστηκε πανω του ρε δε βαραω αποψε![]()
σε περιεμνω σε μονομαχια με κοψιδια.....ο βατραχος χεστηκε πανω του ρε δε βαραω αποψε![]()
εισαι κλωνος του μητσου?Εισαι γατος...πως καταλαβες οτι ο Παιχτουρας ειναι κλωνος αλλου;;;
την erinal λες παρθένα ή τη βίλμα;![]()
να του κανω καμια ερωτηση για αυτονομη καταδυση να δεις πως φευγει?
Α σε παρακαλω δεν ειναι οποιες και οποιες οι αντροπαρεες μου. ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ ειναι
Να σου κάνω μία ερώτηση?Γιατί ο παράδεισος είναι καλύτερος απ' την κόλαση? (αν υποθέσουμε οτι υπάρχουν)
Κλωνος δεν ξερω αν εισαι αλλα παπαριες σιγουρα λες ρε παιχτουρα ελεος... καθεσαι και λες οτι ο αχαχουχας εχει ηθος τοτε γιατι δεν τον κανεις παρεα πια??? μας κοροιδευεις?
Κλωνος του ΑΜΕΑ εισαι;;;...Ειτε αλλος ΑΜΕΑ;;;
εχει βατραχανθρωπους στην αεροπορια;
υπηρετησε στις ειδικες δυναμεις αεροπορια τυπε μην του κολαςστο μπόλντιο δεκαεξαδιάστατο σύμπαν έχει και από αυτό τύπε![]()
υπηρετησε στις ειδικες δυναμεις αεροπορια τυπε μην του κολας
ο παραδεισος ειναι η εξαγνυση της ψυχης του ανθρωπου , υπαρχει γαληνη...και την δευτερη ζωη του την περναει εις ειρηνη..
η κολαση ειναι απλα ο εγκλοβισμος της ψυχης του νεκρου, εχεις για ακουσει ψυχες ,στοιχειομενα στπιτια ?
και πιστεψε με το εχω καρατσεκαρει οτι υπαρχουν στοιχειομενα σπιτια,τραβα να δεις βουλιαγμενη οικεια δουκισας της πλακεντιας να δεις και θα καταλαβεις... η το σπιτι στο πικερμι ,που οσοι προσπαθησαν να κοιμηθουν το βραδυ εκει επειδη εβαλαν στοιχημα με τους φιλους τους επαθανα ανακοπη καρδιας ;)
ειναι απλο, κολαση ειναι οι αλλοι....
κολαση ειναι εγκλοβισμενες ψυχες ...
Ηθος εχει...αλλα δεν ειναι αυτο μονο που καθοριζει τις ανθρωπινες σχεσεις και ειδικα τις αληθινες φιλιες των ανδρων!!!Πρεπει να εχεις κοινα σημεια αναφορας για να συνεχισεις να κανεις παρεα μ' ενα ανθρωπο....και με τον Μητσο δεν εχω!!!!Κλωνος δεν ξερω αν εισαι αλλα παπαριες σιγουρα λες ρε παιχτουρα ελεος... καθεσαι και λες οτι ο αχαχουχας εχει ηθος τοτε γιατι δεν τον κανεις παρεα πια??? μας κοροιδευεις?
ζηλευεις τυπε που πηρε το χαρτι και εφυγε;;; ενω εσυ καθε μερα υπηρεσια;τύπε έχει κάνει απίστευτους....δείκτες στη θητεία του από την πληκτρολόγηση στο μπου![]()
Ηθος εχει...αλλα δεν ειναι αυτο μονο που καθοριζει τις ανθρωπινες σχεσεις και ειδικα τις αληθινες φιλιες των ανδρων!!!Πρεπει να εχεις κοινα σημεια αναφορας για να συνεχισεις να κανεις παρεα μ' ενα ανθρωπο....και με τον Μητσο δεν εχω!!!!
ξυλογλυπτα;λαχεια;συλλογες απο λαχεια κομιξ λιρες; τιποτα απο ολα αυτα;Ηθος εχει...αλλα δεν ειναι αυτο μονο που καθοριζει τις ανθρωπινες σχεσεις και ειδικα τις αληθινες φιλιες των ανδρων!!!Πρεπει να εχεις κοινα σημεια αναφορας για να συνεχισεις να κανεις παρεα μ' ενα ανθρωπο....και με τον Μητσο δεν εχω!!!!
Ηθος εχει...αλλα δεν ειναι αυτο μονο που καθοριζει τις ανθρωπινες σχεσεις και ειδικα τις αληθινες φιλιες των ανδρων!!!Πρεπει να εχεις κοινα σημεια αναφορας για να συνεχισεις να κανεις παρεα μ' ενα ανθρωπο....και με τον Μητσο δεν εχω!!!!
[size=11pt]αει ρε ηλιθιε. δεν δουλευεται η μπαγιονετα με χραπα χρουπα. αντι να κανεις εισελκυση θα οπλιζεις πανιβλαξ [/size]