The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
έχει τους πιο αναγνωρίσιμους κλώνους μετά τον παπαζόλη
Υ.Γ. :-*
έχει τους πιο αναγνωρίσιμους κλώνους μετά τον παπαζόλη
Μάλον το αντίθετο συμβαίνει, άν και υπάρχει η ειδοποιός διαφορά μεταξύ νόμων της φύσης και αυτοσυντηρούμενων οργανισμών.
Πάντως και τα δύο αυτά ρεύματα δεν εξηγούν την κοινωνική μεταβολή.
πιος ειδοποιει τη διαφορα φιλε;
Κανείς. Έχει βάλει σύστημα συναγερμού.
ε οχι και 3χχχ ρε παιχτη τι στο καλο τα εχουμε τα τζακουζι στο σπιτιΟ 1,40 με τα λεφτά και τις VIP που αναφέρει ο Λάκης, θα γαμήσει ναι. Αλλά θα είναι και εκείνος που θα ακούει συχνά "Πάω μωρό μου με τις φίλες μου για θέατρο ή για ψώνια" (Και εννοείται ότι θα τις ξεφτιλίζει στον πούτσο κάποιος μάγκας και εμφανήσιμος σφίχτης ή όχι σε κανά 3ΧΧΧ).
καλε ο μαυρος πρωτος δεξια φοραει της φορμες που φορουσα εγω τον χειμωνα για τσαρκα
Η ξεφτιλισμένη που κατά τα άλλα σπουδάζει και νομικά
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ...
καλε ο μαυρος πρωτος δεξια φοραει της φορμες που φορουσα εγω τον χειμωνα για τσαρκα
Φανταζομαι για σενα θα μιλας παλι ναρκισεΟ 1,40 με τα λεφτά και τις VIP που αναφέρει ο Λάκης, θα γαμήσει ναι. Αλλά θα είναι και εκείνος που θα ακούει συχνά "Πάω μωρό μου με τις φίλες μου για θέατρο ή για ψώνια" (Και εννοείται ότι θα τις ξεφτιλίζει στον πούτσο κάποιος μάγκας και εμφανήσιμος σφίχτης ή όχι σε κανά 3ΧΧΧ).
νομιμοποίηση απο την συνείδησή μου και μόνο και σε καμμία περίπτωση επιβολή στην πλειοψηφία ώστε να γίνει το επόμενο μαζικό στερεότυποΜα εκεί είναι η διαφορά μας, κατά βάθος επιζητάς νομιμοποίηση της επιλογής σου, δε χρειάζεται και ταυτόγχρονα γίνεσαι κήνσορας για τους υπόλοιπους που δεν ακολουθούν απαρέγκλιτα τη δική σου επιλογή.
Γενικά μου τη σπάνε οι νταβατζήδες της ηθικής και του καθωσπρεπισμού, το ίδιο κάνεις από την αντίστροφη.
Φανταζομαι για σενα θα μιλας παλι ναρκισε
Αντι παστες της πηρα παγωτο σε μεγαλη συσκευασια και κρασι και εσκασα μυτη στο διαμερισμα της.Αρχισε να μου λεει διαφορα του στυλ οτι της αρεσει που την καλυπτω ψυχικα, καθοτι με τους χτεσινους(παλιους) γκομενους της, μονο σεξουαλικα την καλυπταν!!!Την ειδα που με προσεχε,π.χ. μολις αδειαζε το ποτηρι μου το συμπληρωνε με κρασι, το φαγητο που ειχε φτιαξει ηταν παστισιο και σαλατα και μου ελεγε πως το βρισκω καθοτι της εχουν πει οτι ειναι καλη μαγειρισα!!!Μαλακια το εβρισκα εγω, αλλα τι να της πως ρε παιδια;;;..Της ελεγα καταπληκτικο και ρουφαγα κρασι!!!Καθως ετρωγα και επινα την επεξεργαζομουνα στις κινησεις της και στην ομιλια της, για να την ψυχολογησω!!!!Το κινητο της τρεις ωρες που καθησα σπιτι της χτυπησε μονο 4 φορες και ελεγε συνεχεια οτι δεν μπορει να μιλησει και να την παρουν αργοτερα και μετα χωρις να την ρωταω εγω, μου ελεγε μονη της διαφορες παπαριες για δικαιολογιες και την σταματουσα εγω ευγενικα, λεγοντας της οτι..... δεν σε ρωτησα καλη μου φιλη, για να μου λες ποιοι σε παιρνουν!!!Για να μην συνεχισω το σεντονι......η δευτερη συναντηση σημερα με βοηθησε να καταλαβω οτι η τυπισα δεν διαφερει απο τους σημερινους ανθρωπους που νομιζουν οτι ο καθε απεναντι τους ειναι χαζουλης!!!!!Εφαγα το φαγητο μου και μετα με τα τηλεφωνα που χτυπαγαν και την ζητουσαν διαφοροι, δεν ειχα ορεξη να την γαμησω και της το εδωσα μετα για μια πιπα καθως ειχε κατσει πανω μου και μου τριβοτανε!!!!Φευγοντας(ηθελε να κατσω ακομα λιγο,αλλα για να μην της πω τιποτα που θα το μετανοιωνα μετα, αποφασισα να φυγω) μου λεει το Σ/Κ θα παω στο Αργος σ' ενα θειο μου και την Δευτερα που θα ελθω, θα σου τηλεφωνησω, αν θελεις να τα πουμε!!!!Της ειπα καλως...και φευγοντας στην σκεψη μου στριφογυρνουσε συνεχεια αυτο που μου ελεγε συνεχεια σπιτι της σημερα....εισαι τοσο καλουλης που και χρηματα που λες οτι δεν εχεις θα προτιμας να μην φας και να βοηθας τους αλλους!!!!...Καταλαβα οτι η τυπισα με δουλευει και για μαλακες ψαχνει!!!Στεναχωρηθηκα, γιατι δεν το κρυβω οτι παραλιγο να τσιμπησω, που μου ελεγε οτι την ακουμπω ψυχικα!!!!Αφου ειναι ετσι, θα την κουτουπωνω και εγω στο μελλον απλα θα προσεχω να μην με δαγκωσει στο μελλον πολυ στην τσεπη χαχααχχα!!!! Και η ζωη συνεχιζεται!!!Δυστυχως, ολοι και ολες σημερα για θυματα ψαχνουν!!!!!θα μου πειτε, ρε Παιχτουρα τωρα το καταλαβες;;;;....Καπου μεσα στο υποσυνειδητο μου θελω να πιστευω οτι υπαρχουν και ελαχιστοι ανθρωποι που θελουν την ανθρωπινη παρεα!!!!....Αλλα τελικα, εχω μεινει ρομαντικος μεσα μου σε μια αλλη εποχη καθοτι η παρεα σημερα ειναι περισσοτερο ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ και μονο το σεξ κυριαρχει στις ανθρωπινες σχεσεις!!
δεν είμαι ψυχίατρος , αλλά ναι είμαι γιατρός
και ενθουσιάζομαι όταν ακούω γνήσιες πορνικές
συμπεριφορές απαλλαγμένες απ΄την μαλακία και την πιρφορία
που έχει κατακλύσει όλη την κοινωνία
ο παίχτουρας έχει τον σεβασμό μου
....Αλλα τελικα, εχω μεινει ρομαντικος μεσα μου σε μια αλλη εποχη καθοτι η παρεα σημερα ειναι περισσοτερο ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ και μονο το σεξ κυριαρχει στις ανθρωπινες σχεσεις!!
Αυτοι που το πιστευουν αυτο δεν λενε στο καμακι εγω θα σου εδινα τα λεφτα που ζητας απ το φιλο σουΑντι παστες της πηρα παγωτο σε μεγαλη συσκευασια και κρασι και εσκασα μυτη στο διαμερισμα της.Αρχισε να μου λεει διαφορα του στυλ οτι της αρεσει που την καλυπτω ψυχικα, καθοτι με τους χτεσινους(παλιους) γκομενους της, μονο σεξουαλικα την καλυπταν!!!Την ειδα που με προσεχε,π.χ. μολις αδειαζε το ποτηρι μου το συμπληρωνε με κρασι, το φαγητο που ειχε φτιαξει ηταν παστισιο και σαλατα και μου ελεγε πως το βρισκω καθοτι της εχουν πει οτι ειναι καλη μαγειρισα!!!Μαλακια το εβρισκα εγω, αλλα τι να της πως ρε παιδια;;;..Της ελεγα καταπληκτικο και ρουφαγα κρασι!!!Καθως ετρωγα και επινα την επεξεργαζομουνα στις κινησεις της και στην ομιλια της, για να την ψυχολογησω!!!!Το κινητο της τρεις ωρες που καθησα σπιτι της χτυπησε μονο 4 φορες και ελεγε συνεχεια οτι δεν μπορει να μιλησει και να την παρουν αργοτερα και μετα χωρις να την ρωταω εγω, μου ελεγε μονη της διαφορες παπαριες για δικαιολογιες και την σταματουσα εγω ευγενικα, λεγοντας της οτι..... δεν σε ρωτησα καλη μου φιλη, για να μου λες ποιοι σε παιρνουν!!!Για να μην συνεχισω το σεντονι......η δευτερη συναντηση σημερα με βοηθησε να καταλαβω οτι η τυπισα δεν διαφερει απο τους σημερινους ανθρωπους που νομιζουν οτι ο καθε απεναντι τους ειναι χαζουλης!!!!!Εφαγα το φαγητο μου και μετα με τα τηλεφωνα που χτυπαγαν και την ζητουσαν διαφοροι, δεν ειχα ορεξη να την γαμησω και της το εδωσα μετα για μια πιπα καθως ειχε κατσει πανω μου και μου τριβοτανε!!!!Φευγοντας(ηθελε να κατσω ακομα λιγο,αλλα για να μην της πω τιποτα που θα το μετανοιωνα μετα, αποφασισα να φυγω) μου λεει το Σ/Κ θα παω στο Αργος σ' ενα θειο μου και την Δευτερα που θα ελθω, θα σου τηλεφωνησω, αν θελεις να τα πουμε!!!!Της ειπα καλως...και φευγοντας στην σκεψη μου στριφογυρνουσε συνεχεια αυτο που μου ελεγε συνεχεια σπιτι της σημερα....εισαι τοσο καλουλης που και χρηματα που λες οτι δεν εχεις θα προτιμας να μην φας και να βοηθας τους αλλους!!!!...Καταλαβα οτι η τυπισα με δουλευει και για μαλακες ψαχνει!!!Στεναχωρηθηκα, γιατι δεν το κρυβω οτι παραλιγο να τσιμπησω, που μου ελεγε οτι την ακουμπω ψυχικα!!!!Αφου ειναι ετσι, θα την κουτουπωνω και εγω στο μελλον απλα θα προσεχω να μην με δαγκωσει στο μελλον πολυ στην τσεπη χαχααχχα!!!! Και η ζωη συνεχιζεται!!!Δυστυχως, ολοι και ολες σημερα για θυματα ψαχνουν!!!!!θα μου πειτε, ρε Παιχτουρα τωρα το καταλαβες;;;;....Καπου μεσα στο υποσυνειδητο μου θελω να πιστευω οτι υπαρχουν και ελαχιστοι ανθρωποι που θελουν την ανθρωπινη παρεα!!!!....Αλλα τελικα, εχω μεινει ρομαντικος μεσα μου σε μια αλλη εποχη καθοτι η παρεα σημερα ειναι περισσοτερο ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ και μονο το σεξ κυριαρχει στις ανθρωπινες σχεσεις!!
Rigomortis αν δίπλα από τον ορισμό του πιρφόρου υπήρχε ατάκα κάπως έτσι θα ήταν.
Το άτομο το οποίο σέβεσαι, τα' χει κάνει τόσο μπάχαλο στο μυαλό του που το γαμάει σε όλα τα επίπεδα.
Σα το bou δεν υπάρχει.