kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ρε τύπε σε είχα σε εκτίμηση
μιλάς με τον μπόλντη για μουνιά και γαμήσια;
καμμένος είσαι;
πότε?
ρε τύπε σε είχα σε εκτίμηση
μιλάς με τον μπόλντη για μουνιά και γαμήσια;
καμμένος είσαι;
που να καταλάβει το νιάνιαρο κούκλα μου
αυτός σε βλέπει σαν κρέας που αν του κάτσεις θα προσθέσει μια ακόμη σεξουαλική εμεπιρία που θα ανεβάσει τις υφιστάμενες (σεξουαλικές του εμπειρίες) από τις 7 σε 8
ελπιζω να καθαριζεις τα ψωλοχυματα
γιατι απόσο ξερω δεν εχεις δικο σου αυτονικητο
μπορει να τρωει μια γυρα πουτσα![]()
Μαλλον θα τρωει πιτες και θα μοιραζει πουστους με το στραπ-ον της. ;)το ρυθμάκι χάθηκεγύρους θα τρώει πούτσα θα τρώει ποιός ξέρει
![]()
Υπερβολικός με τα νούμερα (το νούμερα και με τις δύο έννοιες), όπως πάντα.
το νου σου εκει που θα πας με το αμαξι μην στην πεσουν.Ειναι αγρια τα πραγματα.ΣΤα βυζακια τα ψωλοχυματα ρε οχι στα καθισματα![]()
ειπες θα ειναι καργιολακια... τα καργιολακια επισης τα ρουφανε ολα εκτος και αμα μου φερεις αμπαλες οποτε θα φας και κραξιμο
Μαλλον θα τρωει πιτες και θα μοιραζει πουστους με το στραπ-ον της. ;)
![]()
![]()
εντάξει ρε τύπε
είπα λίγο να το ανεβάσω το παιδι γιατί τελευταία όλο τον στριμώχνω και μου κακιώνει![]()
μπόλντη όπως και όλοι οι υπόλοιποι τεμπέληδες του στρατού, δεν έχεις καταλάβει ένα πράμα:
ότι όλες οι αγγαρείες που γλύτωσες στο στρατό, ισούνται με τα μεροκάματα μιας εβδομάδας σε κουζίνα εστιατορίου
και επίσης ότι η σκοπιά σε σχέση ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ είναι ένα απλό παιχνιδάκι για μικρά παιδιά
νομίζεις ότι γλύτωσες κάτι; δε γλύτωσες απολύτως τίποτα
το πραγματικό γαμήσι είναι εκεί έξω και σε περιμένει
και μην κοιτάς που μέσα το φαί είναι τζάμπα και δεν ασχολείται κανένας αν εσύ το τρως χωρίς κόπο
ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΚΑΡΒΕΛΙ ΨΩΜΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΑΙΜΑ
θα το καταλάβεις όταν πάψεις να χαρτζιλικώνεσαι απ τους γονείς και θα με θυμηθείς
Νταξει ρε μαν αυτη δεν θα χυσει; Δεν γλυτωνεις την καθαριοτητα.ΣΤα βυζακια τα ψωλοχυματα ρε οχι στα καθισματα![]()
ειπες θα ειναι καργιολακια... τα καργιολακια επισης τα ρουφανε ολα εκτος και αμα μου φερεις αμπαλες οποτε θα φας και κραξιμο
θα μπορούσε να είναι ρωμαίος αυτοκράτορας![]()
1. έχεις πάει με κωλομπαραδες σκιουρακι;
2. γιατι ο πλατωνικός μου έρωτας θα σκορπιστεί στους πέντε ανεμους και στις επτα θαλασσες :o![]()
Νταξει ρε μαν αυτη δεν θα χυσει; Δεν γλυτωνεις την καθαριοτητα.
θα μπορούσε να είναι ρωμαίος αυτοκράτορας![]()
ΕΓω έχω κακιώσει?
![]()
![]()
![]()
Με μενα? Και 2 και 3 και .... 10 φορες μην σου πω.
Ειδες ποσο προσγειωμενος ειμαι? ουτε καν το σκεφτηκα αυτο το πολυ πιθανο ενδεχομενο
1. σόρρυ 2. τον δίδυμο σου baro ήθελα να παραθέσω :-
Ναι.
Πούστους πίτιους γύρους ο ανακουρκουδος.