Νέα

Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για τον άντρα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 325
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.585
Πόντοι
3.936
Όλες οι ηλικίες έχουν την χάρη τους στον άντρα, γιατί βρίσκει πάντα τον τρόπο να βαμήσει, είτε με την εμφάνιση, είτε με το χρήμα. Και μπορεί πάντα να παίζει με άνεση σε όλες τις ηλικίες γυναικών.
Το βλέπουμε στην καθημερινότητα μας άλλωστε.

Επισκέπτης
Πιστευω η καλυτερη ηλικια ειναι οταν υπαρχει ισορροπια χρηματος και εμπειριας. Εκει μπορεις να κανεις πολλα και διαφορα  :afro:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
20.992
Πόντοι
12.946
Προσωπική άποψη η καλύτερη ηλικία είναι γύρω στα 35.
Μετά τα ήντα αρχίζουν τα παρατράγουδα πιέσεις, χοληστερίνες και διάφορες  :jerking:
Τι να τα κάνεις τα λεφτά άμα δεν μπορείς να φας, να πιεις γιατί θα βγουν σκατά οι εξετάσεις.
Και εδώ αναφωνείς: τώρα πού έγινε η θάλασσα γιαούρτι δεν έχουμε κουτάλια  :S

billkar007

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2018
Like
359
Πόντοι
21
Κατα καιρους εχω αυτη τη συζητηση με καλους μου φιλους.
Αλλοτε συμφωνουμε, αλλοτε οχι.

Εγω εχω μια πιο γενικη αντιμετωπιση του θεματος.
Οτι 'η καθε ηλικία εχει τα δικα της', καλα και ασχημα.
Και οτι φυσικα, σαν τα νιατα τιποτε, αλλα παντα ισχυει το 'ο νεος ειναι ωραιος, αλλα ο παλιος ειναι αλλιως'.

Εγω βλεπω οτι στα early forties πλεον, ξερω καλυτερα να σταθω, να κινηθω, να εντοπισω, να μιλησω, τι να αποφυγω, που να εστιασω, πως να χειριστω καλυτερα καταστασεις και ουτω καθεξης.
Βεβαια, προσεξα ολα τα προηγουμενα χρονια, αυτο που εχει αναλυθει σε αλλο θεμα εδω, το θεμα 'αυτοβελτιωση'.
Να σπουδασω, να μαθω, να ξερω να ελλισομαι, διαβασα πολυ, δικτυωθηκα καλα, εβαλα σε μια σειρα τα οικονομικα οσο και αν ειναι στριμωγμενα γενικοτερα αν ζεις στην Ελλαδα, κλπ.
Στα 20s και στα 30s, ειχα μεν τα νιατα μου και (θεωρητικα) ολες τις επιλογες στα ποδια μου, αλλα απο την αλλη, εισαι μες τους πειραματισμους, προσπαθεις να προσανατολιστεις κλπ, καλα καλα δεν ξερεις κι εσυ τι θες καμια φορα, και προς τα που θες να πας...

Με φιλο που τα συζητω, κι αυτος early forties, επιμενει οτι η καλυτερη ηλικια για τον αντρα ειναι 40-60.
Τα επιχειρηματα του ειναι πανω-κατω οτι ανεφερα πιο πανω. Υποστηριζει δε, οτι στα 40+, εχοντας (οσοι τα καταφεραν βεβαια) δρομολογησει βασικα θεματα της ζωης, μπορεις να περασεις κατι σαν αυτο που λενε 'δευτερη νιοτη'!
Βεβαια, εγω απλα αναφερω τι βλεπω σε αυτη την φαση, διχως να λεω οτι 'ειναι η καλυτερη ηλικια',
ενω ο φιλος μου ειναι απολυτος σε αυτο, οτι 'τα καλυτερα ειναι τωρα + απο εδω και περα'.

Με αλλο καλο φιλο που εχω, ενω για τα λοιπα θεματα δεν εχει να σχολιασει κατι, οσον αφορα τα γκομενικα, θεωρει οτι μετα τα 40, αρχιζει η κατω βολτα, λιγοτερες επιλογες(για σχεση σοβαρη, οχι πηδημα), γενικως η πορεια ειναι φθινουσα, και οτι αν καποιος θελει να κανει κατι με γυναικα (συντροφο-σοβαρη σχεση), πρεπει να βιαστει να το κανει μεχρι τα 50, γιατι μετα...αντε γεια...
Θεωρω οτι εχει μεν μια καποια βαση οτι λεει ο φιλος, αλλα γενικα ειναι αρκετα 'πιεστικος' και θεωρει οτι 'πρεπει να γινει κατι αμεσα, γιατι σε λιγο δεν υπαρχουν καν επιλογες'.
Ναι μεν αλλα μου φαινεται η θεωρια του...

Ο αξονας της συζητησης εδω, μπορει να γινει σε
- επαγγελματικα
- συντροφικα/γκομενικα/αντε οικογενειακα
- γενικοτερα ζωης.
σε σχεση με την ηλικια ενος αντρα.

Περιμενω να διαβασω τις δικες σας αποψεις.
εδω τυπε οι ηλικιες δεν εχουν καμια σημασια, γιατι ειναι ολοι μπουρδελιαρικα. Σε λαθος σαιτ λοιπον ρωτας εαν θελεις επιβεβαιωση - αυτοδιαγνωση. Εαν εχεις λεφτα κ γαμας γκομενες αβερτα εισαι στη σωστη ηλικια  :rockon:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Και τα 70 καλά είναι

article-0-0F416B5100000578-196_306x623.jpg

Επισκέπτης
εδω τυπε οι ηλικιες δεν εχουν καμια σημασια, γιατι ειναι ολοι μπουρδελιαρικα. Σε λαθος σαιτ λοιπον ρωτας εαν θελεις επιβεβαιωση - αυτοδιαγνωση. Εαν εχεις λεφτα κ γαμας γκομενες αβερτα εισαι στη σωστη ηλικια  :rockon:

:hi:  +1000  :hi:

Και το μυαλο να "μην παιρνει αερα". Να ξερεις ποιοςτι εισαι, κι ως που φτανεις.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Παραλιμνιε, ειπες μεγαλη κουβεντα. = Αυτογνωσια. Να ξερεις τον εαυτο σου καλα, ποια ειναι τα ορια σου, τι μπορεις να κανεις, κλπ

SilverAries

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Αυγ 2018
Κριτικές
34
Like
4.031
Πόντοι
5.396
Η καλύτερη ηλικία είναι όταν το μυαλό είναι γεμάτο με εμπειρίες και αναμνήσεις, η τσέπη γεμάτη από λεφτά και το παντελόνι γεμάτο από παπάρι που δουλεύει

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Η καλύτερη ηλικία είναι όταν το μυαλό είναι γεμάτο με εμπειρίες και αναμνήσεις, η τσέπη γεμάτη από λεφτά και το παντελόνι γεμάτο από παπάρι που δουλεύει
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Μάγκες έκλεισα τα 40 πολύ πρόσφατα, βγήκα λίγο πριν και από μια σοβαρή σχέση και ομολογώ με έχει πάρει λιγάκι από κάτω...

Αν με ρωτούσε κάποιος μερικούς μήνες πριν, όσο είχα ακόμα τη σχέση μου, είχα καλή ψυχολογία κλπ (με αυτόματη συνεπαγωγή ότι είχα και 3-4 περιπτώσεις σε εξτρά χωρίς να τα έχω κυνηγήσει ιδιαίτερα) θα έλεγα 37-45 ως καλύτερη περίοδος στην ζωή του άντρα.. οι λόγοι αναπτύχθηκαν παραπάνω από συναγωνιστές (εμπειρία, σχετική οικονομική άνεση, προσεγμένη εμφάνιση κλπ).. Τώρα που έχω φάει την κατραπακιά και βρέθηκα στην απέξω τα βλέπω λιγάκι μαύρα αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα ανακάμψω …

Με άλλα λόγια εκτός από ηλικία, χρήμα, εμπειρία, εμφάνιση κλπ τεράστια σημασία παίζει και η ψυχολογία .. και η φάση την οποία περνάει ο καθένας μας ... 

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Μάγκες έκλεισα τα 40 πολύ πρόσφατα, βγήκα λίγο πριν και από μια σοβαρή σχέση και ομολογώ με έχει πάρει λιγάκι από κάτω...

Αν με ρωτούσε κάποιος μερικούς μήνες πριν, όσο είχα ακόμα τη σχέση μου, είχα καλή ψυχολογία κλπ (με αυτόματη συνεπαγωγή ότι είχα και 3-4 περιπτώσεις σε εξτρά χωρίς να τα έχω κυνηγήσει ιδιαίτερα) θα έλεγα 37-45 ως καλύτερη περίοδος στην ζωή του άντρα.. οι λόγοι αναπτύχθηκαν παραπάνω από συναγωνιστές (εμπειρία, σχετική οικονομική άνεση, προσεγμένη εμφάνιση κλπ).. Τώρα που έχω φάει την κατραπακιά και βρέθηκα στην απέξω τα βλέπω λιγάκι μαύρα αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα ανακάμψω …

Με άλλα λόγια εκτός από ηλικία, χρήμα, εμπειρία, εμφάνιση κλπ τεράστια σημασία παίζει και η ψυχολογία .. και η φάση την οποία περνάει ο καθένας μας ...  

Μην αφησεις να σε παρει απο κατω. Θα ανακαμψεις.
Μπορει ηλικακα, σαν ξερό νουμερο, να φαινεται μειον το 40+,
αλλα οπως εχει αναλυθει, ισοσκελιζεται απο αλλα πραγματα που δεν μπορουσε καποιος να εκτιμησει και να κανει καλα παλιοτερα,
οπως το πως να φερθει, να εχει εμπειρια(ανεκτιμητο), σχετικη οικονομικη ανεση, εμφανιση κλπ.
Τωρα μπορει να τα βλεπεις λιγο μαυρα, αλλα το come back, χωρις αγχη, μπορει να ερθει, τη στιγμη που θα ειναι ωριμες οι συνθηκες φυσικα.
Το να αφησεις την απαισιοδοκια να σου μαυρισει τη ζωη, ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις στον εαυτο σου.
Δεν το αξιζει καμία αυτο.
Προχωραμε παρακατω!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Για το ότι έγινες 40 ή γιατί χώρισες σε πήρε από κάτω;

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
63
Like
3.181
Πόντοι
7.216
Για το ότι έγινες 40 ή γιατί χώρισες σε πήρε από κάτω;
Τι σημασία έχει τυπε.
Πες του δυο λόγια φιλικα, σταρατα, από αυτά που ξέρεις και λες μόνο εσύ,μήπως και του ανεβάσεις το ηθικό.. :S :priest:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Τι σημασία έχει τυπε.
Πες του δυο λόγια φιλικα, σταρατα, από αυτά που ξέρεις και λες μόνο εσύ,μήπως και του ανεβάσεις το ηθικό.. :S :priest:

Του εύχομαι να γνωρίσει τη Μόνικα Μπελούτσι

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
Συμφωνα με την αναλυση που εχει σε αυτο εδω το τρομερο βιντεο, ο αντρας φτανει σε τρομερο peak γυρω στα 40!
Δειτε το, τα λεει πολυ καλα, και λεει και για τις γυναικες τα αντιστοιχα.

jimani25

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2018
Like
69
Πόντοι
0
35 με 40 φευγα..  εμπειρος  με αυτοπεποιθεση, 99% και λεφτα και ακομα σε καλη ηλικια

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.559
Πόντοι
216
To καλο ειναι οπως φαινεται, οτι ο αντρας μπορει με προσεκτικο τροπο, να 'οικοδομει' τον εαυτο του, και βελτιωνεται, και να κανει το περασμα του χρονου να γυρνα προς οφελος του.
Αντιθετως, οπως ολοι σχεδον συμφωνουν, οι γυναικες απο τα 35 και μετα, οτι και να κανουν, τις παιρνει η κατω βολτα.

nikoskreta67

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Like
39
Πόντοι
0
Με άλλα λόγια εκτός από ηλικία, χρήμα, εμπειρία, εμφάνιση κλπ τεράστια σημασία παίζει και η ψυχολογία .. και η φάση την οποία περνάει ο καθένας μας ... Συμφωνο Απολυτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom