Νέα

Ποια χώρα πιστεύετε ότι θα αποχωρήσει πρώτη από το ευρώ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitris999
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 124
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια χώρα πιστεύετε ότι θα αποχωρήσει πρώτη από το ευρώ?

• Ιταλία (γιατί τους παίρνει)

Ψήφοι: 27 18,5%
  • Κύπρος (γιατί έτσι τους συμφέρει)

Ψήφοι: 13 8,9%
  • Ελλάδα (γιατί θα χρεοκοπήσει οριστικά)

Ψήφοι: 30 20,5%
  • Γερμανία (γιατί δεν θα μπορεί να κερδίζει πλέον χρόνο και χρήμα με λιτότητα)

Ψήφοι: 28 19,2%
  • Καμία το ευρώ θα είναι για πάντα εδώ ενωμένο δυνατό

Ψήφοι: 26 17,8%
  • Το μόνο που με νοιάζει είναι να παίρνει ο γαυρος το πρωτάθλημα (Χρηστίδης)

Ψήφοι: 9 6,2%
  • Εγώ ότι και να γίνει πάλι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα ψηφίζω

Ψήφοι: 13 8,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    146

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
ηρθε η ωρα να τα βρουμε ομως.Ουτως η αλλως ετοιμοι ειμαστε και τωρα για τσουρουφλισμα.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Οι ΈΛΛΗΝΕΣ ή οι ΚΥΠΡΙΟΙ πατριώτες   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

που τα βάζουν με τους κακούς πολιτικούς τους του προσκινημένους και τους Γερμανοτσολιάδες....

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεται?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟΣ΅.

Οι ΈΛΛΗΝΕΣ ή οι ΚΥΠΡΙΟΙ πατριώτες  πιστεύουμε τόσο στις οικονομίες της χώρας μας
και τόσσ στον οικονομικό συνεταιρισμό μας με την Γερμανία
που τσου να μας κάνουν τρέχουμε στα ΑΤΜ και τις τράπεζες,
σηκώνουμε όλες τις κατθέσεις μας και τις βάζουμε στα σεντούκια και τις θυρίδες μας,
ή τις στέλνουμε με έμβασμα στην ΚΑΚΗ Γερμανία ή την ΚΑΚΗ ΑΓΓΛΙΑ.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Έχουμε  :bigdick: εμείς?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πιστεύουμε στο "νόμισμα" μας ΣΗΜΕΡΙΝΟ ή ΑΥΡΙΑΝΟ?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
ηρθε η ωρα να τα βρουμε ομως.Ουτως η αλλως ετοιμοι ειμαστε και τωρα για τσουρουφλισμα.

Αγαπητέ CCSS13, έχει διαφορά,
είμαι στο σύστημα
με στηρίζει οικονομικά το σύστημα,
μέχρι να ορθοποδίσω- αν και πιαθανόν και οι δύο το ξέρουμε και σίγουρα οι ξένοι δεν θέλουν να ορθοποδήσουμε ΠΟΤΕ,
,και αφήνουμε και οι δύο μας τώρα το internet και την συζήτηση μεταξύ "τυριού και αχλαδιού",
και από  αύριο τρέχουμε να βρούμε ένα χωριό - ενοείται χωρίς internet-
για να καλλιεργίσουμε επί 12 ή 14 ώρες την μέρα την γη..
με καυτό ήλιο, με βροχή, με χιόνι και με χαλάζι..
για να φάμε εγώ και εσύ και οι οικογένειες μας,
ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΣΙΤΙΑ...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
είμαι στο σύστημα
μέχρι να ορθοποδίσω- αν και πιαθανόν και οι δύο το ξέρουμε και σίγουρα οι ξένοι δεν θέλουν να ορθοποδήσουμε ΠΟΤΕ,
,και αφήνουμε και οι δύο μας τώρα το internet και την συζήτηση μεταξύ "τυριού και αχλαδιού",
δεν διαφωνω καθολου

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
Ναι άλλα πριν γίνουν εκλογές στην Ελλάδα και βγει ο Σαμαράς να μας ‘σώσει’… Τρέχαν όλοι οι έλληνες στις Τράπεζες και έπαιρναν τα λεφτά τους και η Marfin τότε σκέφτηκε μία μαγκιά να κάνει… όταν πήγαινε ο έλληνας συνταξιούχος στην Μαρφιν και τους έλεγε θέλω να πάρω όλα τα λεφτά μου γιατί φοβάμαι μην τα χάσω, στην Μαρφιν τους έλεγαν να τα στείλουν στην Κύπρο στην Laiki που είναι πιο ασφαλείς εκεί οι τράπεζες…. Και στείλαν πόσοι έλληνες τα λεφτά τους με εμβάσματα εκεί … και βγαίναν μετά την άλλη μέρα και λέγαν ‘ μαλάκες εδώ στην ελλάδα θα σας φάνε τα λεφτά οι τράπεζες εγώ τα πήγα στην Κύπρο’… Και πόσοι άλλοι τα πήγαν στην Κύπρο γιατί είχαν κάτι επιτόκια 8% και 9%...
Δεν το εκανε μονο η Μαρφιν αυτο...το εκανε κ η Eurobank...εστελνε τα λεφτα του κοσμακη στα  υποκαταστηματα της που διατηρει στην Τζιπρον...ακριβως ιδια ιστορια.

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
είμαι στο σύστημα

Ναί οι Άγγλοι που έχουν 600 χρόνια ιστορία να σκίζονται να μην υπάρχει αναταραχή σε καμμιά εμπορική τους οδό (από κουρσάρους στις αποικίες μέχρι εταιρία ανατολικών Ινδιών), σκίζονται να μην ορθοποδήσουν ποτέ τα σύνορα της Ευρώπης με τον Μουσουλμανικό κόσμο, που έχουν και λιμάνια και ένα σκασμό φυσικούς πόρους. Αλλά εδώ θα μου πείς έγινε ο Άδωνις βουλευτής, σε παραξένευει τέτοια οπτική γωνία?

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Φαγωθήκατε ποιά θα είναι η πρώτη χώρα που θα φύγει απ'το ευρώ και βρέθηκε σήμερα... Κύπρος !!

Επισκέπτης
το κοσσοβο  το μαυροβουνιο η ανδορα και η ζιμπαμπουε

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
οτι και να γινει θα ψηφιζω νεα δημοκρατια και πασοκ

Εγγρ.
8 Μαρ 2013
Like
4
Πόντοι
6
τωρα τελευταια πολυ σοσιαλιστης και φιλελευθερος μας το παιζει ο ρεντ τυπε :rolleyes:

Χρειαζεται ενας βασιλιας με βασιβουζουκους για φρουρα για να μπει ταξη στο κολοχανειο . Δε παιρνουν απο λογια οι ραγιαδες αρχηγε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom