Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.528
- Πόντοι
- 456
Aυτη ήταν παντρεμένη.Τωρα δεν ξέρω...την πέτυχα σε πρόσφατη εκπομπή της ΕΡΤ-3 και με εντυπωσίασε...τότε όμως νομίζω ότι κατουρουσε όρθια....τόσο αντρουα ήταν.
ποια ηταν παντρεμενη,με μπερδεψεςAυτη ήταν παντρεμένη.Τωρα δεν ξέρω...την πέτυχα σε πρόσφατη εκπομπή της ΕΡΤ-3 και με εντυπωσίασε...τότε όμως νομίζω ότι κατουρουσε όρθια....τόσο αντρουα ήταν.
Η κ θ με έναν τύπο με πράσινα μάτια ήταν παντρεμένη .Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται.ποια ηταν παντρεμενη,με μπερδεψες
ηταν παντρεμενη με ενα ομορφοπαιδο,ναι.Εσυ ομως δεν εννοεις αυτη,ειπες πως εκανε επταθλοΗ κ θ με έναν τύπο με πράσινα μάτια ήταν παντρεμένη .Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται.
Ναι.ηταν παντρεμενη με ενα ομορφοπαιδο,ναι.Εσυ ομως δεν εννοεις αυτη,ειπες πως εκανε επταθλo.
Τυπε εσυ οπως το πας θα μας πεις οτι ειναι καποια που ειδες μια φορα στο γηπεδο να τρεχειΝαι.
Η περίπτωση που ξέρω προσωπικά δεν έκανε έπταθλο αλλά πέρασε από αρκετά αθλήματα καθαρά ερασιτεχνικά χωρίς ιδιαίτερες διακρίσεις.
Απλώς έτυχε να αναφερθούν δύο περιπτώσεις...Τυπε εσυ οπως το πας θα μας πεις οτι ειναι καποια που ειδες μια φορα στο γηπεδο να τρεχει