Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.756
- Πόντοι
- 3.246
μάλλον Γιάμαλη θα διάλεγα για να έχω μία που να μπορώ να την κυκλοφορώ με την ίδια άνεση και Γλυφάδα και Εξάρχεια!
Ειναι μια σικάτη συριζαία.μάλλον Γιάμαλη θα διάλεγα για να έχω μία που να μπορώ να την κυκλοφορώ με την ίδια άνεση και Γλυφάδα και Εξάρχεια!
Νατάσσα, για γερές συγκινήσεις...μάλλον Γιάμαλη θα διάλεγα για να έχω μία που να μπορώ να την κυκλοφορώ με την ίδια άνεση και Γλυφάδα και Εξάρχεια!
Η Γιάμαλη χοντρή;Μόνο Ράνια ....η Φλέσσα είναι θεία και η Γιάμαλη χοντρή
Τυχερό βραχακι..Βράχο βράχο τον καημό μου ....Νατάσσα, για γερές συγκινήσεις...
Την καρφώνει κανας άπλυτος με μούσια;Νατάσσα, για γερές συγκινήσεις...
Aληθεια ρε ,gilf είναι;
Εγώ νομίζω ότι δεν έχει παιδιά...εκτός αν είσαι πιτσιρικάς και σου φαίνεται μεγάλη .
Εγώ είμαι από το 10(2010)..Από περυσι Βίκυ Φλέσσα: «Είμαι 58 ετών κι έχω έναν εγγονό 15 μηνών» | Star.gr
Είμαι μικρότερος της αλλά όχι πιτσιρικάς, φαντάσου να ήμουνα από τα 10 μέλος στο μπου
Σε ευχαριστώ!Από περυσι Βίκυ Φλέσσα: «Είμαι 58 ετών κι έχω έναν εγγονό 15 μηνών» | Star.gr
Είμαι μικρότερος της αλλά όχι πιτσιρικάς, φαντάσου να ήμουνα από τα 10 μέλος στο μπου
Εγώ είμαι από το 10(2010)..
Βικαρα μου ,τζιλφαρα μου....σ'αγαπαω μ'ακους;;;!;;;
Rock'n'Roll καταστάσεις, όχι φλώρικες τύπε...Την καρφώνει κανας άπλυτος με μούσια;
Κι εγώ την απολαμβάνω στο Κανάλι Βουλής!Προηγουμαι λόγο παλαιότητας για την Βίκυ άσε που βλέπω και τη εκπομπή της με τον μπαμπι