Gigifiogkos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 28
- Like
- 3.273
- Πόντοι
- 2.596
Βάλε και καμιά ωραία γκόμενά ρε τύπε. Εμένα μ αρέσει η ασχημινα που έχει μεγαλύτερα μπούτια απ τα δικά μου
Α,ρε Βουλαρα σε φάγανε τα λαθρολαγνικα κυκλώματα...Τρομερό σώμα με σκουλαρίκι αφαλού
Για ξύλο τις θες?Ειδικά το πόλο γυναικών έχει δυνατά μπράτσα κοιλιακούς πλαταρες !!!!
Μεγάλη προσωπικότητα τυπε. Την πηδούσε ο ΚασιδιάρηςΑ,ρε Βουλαρα σε φάγανε τα λαθρολαγνικα κυκλώματα...
Γέμισαν οι σελίδες μας με ωραίες γκόμενες ρε παικτη ,τι καλύτερο ψάχνεις;;;;;Βάλε και καμιά ωραία γκόμενά ρε τύπε. Εμένα μ αρέσει η ασχημινα που έχει μεγαλύτερα μπούτια απ τα δικά μου
Φτιάχνεται με μπρατσαρουδες ο συναγωνιστής...Για ξύλο τις θες?
Φτιάχνεται με μπρατσαρουδες ο συναγωνιστής...
Έτερον εκατερον...Μεγάλη προσωπικότητα τυπε. Την πηδούσε ο Κασιδιάρης
Για ξύλο τις θες?
Νόμιζα ότι εμείς πρέπει να έχουμε κοιλιακούς, πλάτες και μπράτσαΓέμισαν οι σελίδες μας με ωραίες γκόμενες ρε παικτη ,τι καλύτερο ψάχνεις;;;;;
Κυκλοφουν πολλοί ανώμαλοιΦτιάχνεται με μπρατσαρουδες ο συναγωνιστής...
Κυκλοφουν πολλοί ανώμαλοι
Ως εμφάνιση και όχι για το ανύπαρκτο μυαλό και παιδεία τηςΈτερον εκατερον...
Πολλοί θα ζήλευαν το γούστο του Κασιδιάρη...
Οι αθλητές είναι ολίγον τούβλα πλην Περικλή Ιακωβάκη ο οποίος όταν είδε τι λάθη έκανε σε συνεντεύξεις άρχισε να ασχολείται με το διάβασμα και μπράβο του.Ως εμφάνιση και όχι για το ανύπαρκτο μυαλό και παιδεία της
Οι αθλητές είναι ολίγον τούβλα πλην Περικλή Ιακωβάκη ο οποίος όταν είδε τι λάθη έκανε σε συνεντεύξεις άρχισε να ασχολείται με το διάβασμα και μπράβο του.
Δεν εχω γαμησει ποτε αθλήτρια α΄λλά και εγω πιστεύω οτι ειναι ανώμαλες, χωρίς αναστολές και χωρίς πολλα μου, σου, του. Φαση σε γουστάρω με γουστάρεις παμε να ξεσκιστούμε.Έχουν σφιχτό κορμί θα κάνουν ωραίες στάσεις 69 ωραίες δυνατές πίπες
Οι Αθλήτριες είναι πιο ανώμαλες
Στα Ολυμπιακά χωριά πάντως η σε ανάλογους αγώνες πέφτει τρελό πήδημαΔεν εχω γαμησει ποτε αθλήτρια α΄λλά και εγω πιστεύω οτι ειναι ανώμαλες, χωρίς αναστολές και χωρίς πολλα μου, σου, του. Φαση σε γουστάρω με γουστάρεις παμε να ξεσκιστούμε.
Χαντάβα διαστημικό μουνί στο 1.85+ και την έχει ο αράπακλας τώρα δυο-τρία χρόνια τουλάχιστον!!! Αυτός μπασκεμπολίστας σε κάτι Αραβίες/DUBAI και την πάει Μυκονο τα καλοκαίρια!Εγώ έχω μια ατέλειωτη καψούρα με τη Χαντάβα εδώ και πάνω από δεκαετία και φυσικά το μόνο που κατάφερα είναι να μου απαντάει καμία φορά από το facebook. Τώρα την πηδάει ένας μαύρος και απ' ότι λένε το πάνε για σοβαρά αρραβώνα η και γάμο!
Μεγαλη Ψοφα Ερωτας την ειχα συμμαθητρια μεγα ΜΟΥΝΑΡΟΣΧαντάβα διαστημικό μουνί στο 1.85+ και την έχει ο αράπακλας τώρα δυο-τρία χρόνια τουλάχιστον!!! Αυτός μπασκεμπολίστας σε κάτι Αραβίες/DUBAI και την πάει Μυκονο τα καλοκαίρια!