ποιες μερες και ωρες ειναι η ταμαρα στη σερβιων?Ειχα πάει Σερβίων 26, Μεταξουργείο το Σάββατο, η Ταμάρα, έχει και μεγάλες πατούσες, αξιοπρεπέστατα δάχτυλα, τα εγλυψα, τα ρούφηξα, μου πάτησε τη μουρη και μου τον έπαιξε, εκτος απο ολα τα άλλα. Συνήθως σε σταθμο λαρίσης και Μεταξουργείο, οποτε έλεγα στην τσατσά "θέλω να γλύψω πόδια" δε μου έλεγε οχι.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποδολαγνεία/πατούσες σε μπουρδέλο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα altgreek74
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 349
- Εμφανίσεις 116K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
καθαρή είναι;ποιες μερες και ωρες ειναι η ταμαρα στη σερβιων?
Επισκέπτης
με ποια δάχτυλα θέλεις να στο παίζουν?ρε παιδια καμια καινουργια για ποδομαλακια σε στουντιο εχετε βρει?
billy_gs
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
.....εγω παντως θελω να ακουμπαει μονο το μεγαλο και το μικρο δαχτυλο....τα αλλα στον αερα!!! ;)με ποια δάχτυλα θέλεις να στο παίζουν?
Ειχα πάει Σερβίων 26, Μεταξουργείο το Σάββατο, η Ταμάρα, έχει και μεγάλες πατούσες, αξιοπρεπέστατα δάχτυλα, τα εγλυψα, τα ρούφηξα, μου πάτησε τη μουρη και μου τον έπαιξε, εκτος απο ολα τα άλλα. Συνήθως σε σταθμο λαρίσης και Μεταξουργείο, οποτε έλεγα στην τσατσά "θέλω να γλύψω πόδια" δε μου έλεγε οχι.
Σου πατησε τη μουρη??????
Επισκέπτης
η καλύτερη νομίζω είναι με πόδι 6δάκτυλο......εγω παντως θελω μονο να ακουμπαει μονο το μεγαλο και το μικρο δαχτυλο....τα αλλα στον αερα!!! ;)
billy_gs
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
...παραληρημα χαρας και ενθουσιασμου!!!!η καλύτερη νομίζω είναι με πόδι 6δάκτυλο.
το καλυτερο ειναι να στην παιζει με την πατουσα!!!και μετα να σου βαζει την πατουσα στο προσωπο και να σε τελειωνει με τα χερια!!!
Οριστε?????
Να σου βαζει την πατουσα στο προσωπο????
Να σου παταει τη μουρη δηλαδη??
Τι αλλο θα διαβασουμε.. ;)
απο ποιο μαρακι ειναι οι φωτογραφιες?Αφιερωμένο στους συνάδελφους ποδολάγνους...
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
η καλυτερη ποδομαλακια ηταν την κυριακη στην λεωφορο!!!παναθηναικος-ξανθη
η καλυτερη ποδομαλακια ηταν την κυριακη στην λεωφορο!!!παναθηναικος-ξανθη
Aρε λαγουδακη με τα ωραια σου.. ;)
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αφιερωμενο σε ολους τους ποδολαγνους
www.imagebam.com/image/d2b2be3971868/] [/URL]
www.imagebam.com/image/c4e6153971864/] [/URL] www.imagebam.com/image/d12e393971865/] [/URL] www.imagebam.com/image/213db53971867/] [/URL]
www.imagebam.com/image/d2b2be3971868/] [/URL]
www.imagebam.com/image/c4e6153971864/] [/URL] www.imagebam.com/image/d12e393971865/] [/URL] www.imagebam.com/image/213db53971867/] [/URL]
Jesus Christ....
τι άλλο θα βγάλουνε;;;;
δωσε καμια πληροφορια σε πμ ;)Μάγκες ξέρω κοπέλα εμφανίσιμη που τα κάνει ΟΛΑ... Ελάτε pm να τα πούμε.. Ελπίζω να έχετε και εσείς κατι έτσι για ανταλλαγή!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 310
- Εμφανίσεις
- 45K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K