την προηγουμενη εβδομαδα ειχα παει στο αριστοτελους 177Α το οποιο ξανανοιξε!!κοπελα μια κικη μετρια σε εμφανιση!ποδια ομορφα!μου εκανε trampling και αρκετα καλο footjob απο οτι μου ειπε δουλευει εκει συνηθως τριτες η τεταρτες απογευμα!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποδολαγνεία/πατούσες σε μπουρδέλο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα altgreek74
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 349
- Εμφανίσεις 116K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Η Βίκυ? Λες τη μιλφ που κανει ακαποτα και κολο? Αξίζουν τα ποδαράκια της ή μπα?Πώς θα πάμε εκεί;
επίσης η Βίκυ στο Διδύμου Α. στη Φυλής αφήνει να γλύψεις πόδαρακια. Μάλιστα όταν της το είπα πήγε να τα πλύνει κιόλας!!!
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.085
- Πόντοι
- 17.085
rafael839 ανοίγουμε topic στη σωστή κατηγορία του φόρουμ και γράφουμε ελληνικά.
I LIKE WOMEN FEET
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα κι απο εμενα σε ολους τους λατρεις της ποδολαγνειας εγω ειχα μια εμπειρια με την ελενη απο το 104 πολυ ωραια γυναικα με πολυ ωραια ποδαρακια ειχε πολυ διαθεση για ποδοπαιχνιδια περασα υπεροχα!!!!!!!!!!
Sorry, αλλά δεν είναι πολλά 50-60 Ευρώ για να στην παίξουν με τα πόδια?! Θα μου πεις τώρα, άλλοι δίνουν 100αρια για κατούρημα, και θα 'χεις και δίκιο!καλησπερα κι απο εμενα σε ολους τους λατρεις της ποδολαγνειας εγω ειχα μια εμπειρια με την ελενη απο το 104 πολυ ωραια γυναικα με πολυ ωραια ποδαρακια ειχε πολυ διαθεση για ποδοπαιχνιδια περασα υπεροχα!!!!!!!!!!
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
αφου υποτιθεται πως στα μπουρδελα με χαμηλοτερη τιμη δεν εχουν ιδεα τι ειναι αυτα..Sorry, αλλά δεν είναι πολλά 50-60 Ευρώ για να στην παίξουν με τα πόδια?! Θα μου πεις τώρα, άλλοι δίνουν 100αρια για κατούρημα, και θα 'χεις και δίκιο!
το ειχα πει σε κανα δυο ρουμανες παλια και με κοιταζανε περιεργα προσπαθοντας να καταλαβουν τι θελω να πω
το αν ειναι πολλα η οχι εξαρταται απο την τσεπη του καθενα...
Όταν μερικοί, μιλάτε σαν να είστε η υπηρεσία, έχετε πλάκα!αφου υποτιθεται πως στα μπουρδελα με χαμηλοτερη τιμη δεν εχουν ιδεα τι ειναι αυτα..
το ειχα πει σε κανα δυο ρουμανες παλια και με κοιταζανε περιεργα προσπαθοντας να καταλαβουν τι θελω να πω
το αν ειναι πολλα η οχι εξαρταται απο την τσεπη του καθενα...
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
εσυ παντως σαν συχνος πελατης οικων ανοχης δεν μιλας ..Όταν μερικοί, μιλάτε σαν να είστε η υπηρεσία, έχετε πλάκα!
Άκυρη η παράθεσή σου για το αν ξέρουν στα μπουρδέλα την ποδολαγνεία ή το αν είναι πολλά. Μάλλον βαριόσουν και κάτι έπρεπε να γράψεις.Και όχι, δεν είμαι πολύ συχνός πελάτης.Είναι κακό?εσυ παντως σαν συχνος πελατης οικων ανοχης δεν μιλας παντως..
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
εσυ παντως σαν συχνος πελατης οικων ανοχης δεν μιλας ..
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Ποια ακυρη ρε ανθρωπε? Δεν ειναι δεδομενο οτι στο 20ρικο δεν κανουν ουτε καν το απλο πρόγραμμα? εκτος και αν γουσταρει η αλλη..Άκυρη η παράθεσή σου για το αν ξέρουν στα μπουρδέλα την ποδολαγνεία ή το αν είναι πολλά. Μάλλον βαριόσουν και κάτι έπρεπε να γράψεις.Και όχι, δεν είμαι πολύ συχνός πελάτης.Είναι κακό?
Το ποιος βαριεται τι εχει αποδηχθει μακροχρονια σε αλλα θρεντ.. χωρις να θελω να πω τιποτα για σενα...
Εντάξει, μας έπεισες.Θα πάμε στο 104. Ηρέμησες τώρα Σταματάκο?Ποια ακυρη ρε ανθρωπε? Δεν ειναι δεδομενο οτι στο 20ρικο δεν κανουν ουτε καν το απλο πρόγραμμα? εκτος και αν γουσταρει η αλλη..
Το ποιος βαριεται τι εχει αποδηχθει μακροχρονια σε αλλα θρεντ.. χωρις να θελω να πω τιποτα για σενα...
υγ.: Αποδειχθεί και όχι αποδηχθεί.
I LIKE WOMEN FEET
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πρωτα απολα αυτα ειναι φετιχ και ο καθενας εχει τα δικα του και δευτερων με 50 ευρω εισαι με μια ομορφη κοπελα που ξερει πωσ να σε φτιαξει με το συγκεκριμενο φετιχ και αν θελεις κιολασ οποτε μια χαρα το βρισκωSorry, αλλά δεν είναι πολλά 50-60 Ευρώ για να στην παίξουν με τα πόδια?! Θα μου πεις τώρα, άλλοι δίνουν 100αρια για κατούρημα, και θα 'χεις και δίκιο!
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
ασε ρε τι ασχολεισαιΠοια ακυρη ρε ανθρωπε? Δεν ειναι δεδομενο οτι στο 20ρικο δεν κανουν ουτε καν το απλο πρόγραμμα? εκτος και αν γουσταρει η αλλη..
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ρε μαν ηρεμησεΕντάξει, μας έπεισες.Θα πάμε στο 104. Ηρέμησες τώρα Σταματάκο?
υγ.: Αποδειχθεί και όχι αποδηχθεί.
η επισκεψεις μου στο 104 δεν ειναι καν 4 ολες και ολες
χαλαρωσε... και να πας εγω δεν θα κερδισω κατι.. οποτε ;)
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
ελα τωρα ξερνα τα ολα παιρνεις μιζες απο την Ποδολαγνείαρε μαν ηρεμησε
η επισκεψεις μου στο 104 δεν ειναι καν 4 ολες και ολες
χαλαρωσε... και να πας εγω δεν θα κερδισω κατι.. οποτε ;)
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
απο της στοιχηματικες εταιρειες παιρνω μιζες εγωελα τωρα ξερνα τα ολα παιρνεις μιζες απο την Ποδολαγνεία
I LIKE WOMEN FEET
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ρε παιδια το θεμα ειναι οποιος γουσταρει το συγκεκριμενο φετιχ να λεει την γνωμη του και της εμπειριες του σε οσους δεν τους αρεσει και τους φαινεται παραλογο απλα ας μην ασχολουνταιπολυ απλο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 306
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K