Νέα

Ποδολαγνεία/πατούσες σε μπουρδέλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα altgreek74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 349
  • Εμφανίσεις 116K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εγω ρε μαγκες χωρις να θελω να σας ξενερωσω γουσταρω τις πατουσες μονο για προθερμανση στην αρχη να μου τον παιξει και στο τελος να χυνω πανω στις πατουσες κατα προτιμηση να φοραει μεταξοτες καλτσες μεγαλη καβλα 

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
πρεπει να οργανωθουμε,να βαλουμε ειδικη κατηγορια στο site με διευθυνσειs και αστερια του ειδουs.
δεν συμφωνειτε?

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ποια η γνωμη του moderator γι'αυτο?

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
εγω ρε μαγκες χωρις να θελω να σας ξενερωσω γουσταρω τις πατουσες μονο για προθερμανση στην αρχη να μου τον παιξει και στο τελος να χυνω πανω στις πατουσες κατα προτιμηση να φοραει μεταξοτες καλτσες μεγαλη καβλα 

εχεις βρει καμια καλη για αυτο?

Επισκέπτης
εγω ειμαι απο θεσσαλονικη μονο μια εχω βρει μεχρι τωρα Ολανδεζα και μου κανει τα γουστα επειδη ειμαι πελατης της καιρο και πρεπει με πσιλογουσταρει σαν ατομο εχουμε παι και για καφε μαζι 

Ray

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
79
Like
538
Πόντοι
360
Παιδια καλα όλα αυτα. Ο ένας λέει για Μιλανα, ο άλλος για ψηλή ξανθια, ο παράλος δίνει ονόματα. Κάποιος που δεν ειναι και τόσο έμπειρος με τα μπουρδέλα, που μπορεί να τις βρει όλες αυτές. Να γλυψει αυτή την πατούσα να ηρεμισει το... κεφάλι του.  Γιατί πως να το κάνουμε να δίνεις 20 ευρς τη φορά για να δεις αν κάνει το γούστο σου... είναι πέταμα χρημάτων. Το να ζητάς τη Μιλάνα, όλες οι τσα τσα σου λένε ότι η κοπέλα ειναι πολυ καλή ή σε κοροιδεύουνε ότι αυτη είναι η Μιλάνα ππυ ψάχνεις....

Πείτε καμια διευθυνση. Ευχαριστώ πολύ!!! Και συγνώμη για την αγανάκτηση. Μια παλιοπατούσα είναι... δε ζητάμε να την κανουμε κακά την κοπέλα...

Thanx RAY

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
παιδια μιλανα και τα μυαλα στα καγκελα!!!φοβερη ποδομαλακια και ποδοπατημα μεχρι που μου στραγγιξε την τσαπου!!!!!κεφαλληνιας 75 προχθες!!!μιλαμε για τρελλα!!!

Επισκέπτης
Εγω που φοράω 53 νουμερο παπουτσι θα κονόμαγα πολλά ε?

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Αφιερωμένο στους συνάδελφους ποδολάγνους...

Συνημμένα

• maraki_1.jpg
    maraki_1.jpg
    78,5 KB · Εμφανίσεις: 66

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Ομοίως......

Συνημμένα

• maraki_2.jpg
    maraki_2.jpg
    69,6 KB · Εμφανίσεις: 61

man_thess

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα 

εγω ειμαι απο θεσσαλονικη μονο μια εχω βρει μεχρι τωρα Ολανδεζα και μου κανει τα γουστα επειδη ειμαι πελατης της καιρο και πρεπει με πσιλογουσταρει σαν ατομο εχουμε παι και για καφε μαζι 

Vorios H ολλανδεζα που λες ειναι καλη για ποδολαγνεια?Υπαρχει περιπτωση να με βοηθησεις να ερθω και σε επαφη μαζι της γιατι ενδιαφερομαι?

Ευχαριστω

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
ποδομαλακια σουπερ την τριτη απο τη μελινα στη σερβιων!!!!!

Επισκέπτης
ι απολιτι ιδονι να σου παιζει το εργαλειο το πορνιδιο με τα πατουσακια του!!!!!!!!καυλαααααααα!!!!

Ιπτάμενος

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
16
Ειχα πάει Σερβίων 26, Μεταξουργείο το Σάββατο, η Ταμάρα, έχει και μεγάλες πατούσες, αξιοπρεπέστατα δάχτυλα, τα εγλυψα, τα ρούφηξα, μου πάτησε τη μουρη και μου τον έπαιξε, εκτος απο ολα τα άλλα. Συνήθως σε σταθμο λαρίσης και Μεταξουργείο, οποτε έλεγα στην τσατσά "θέλω να γλύψω πόδια" δε μου έλεγε οχι.

Επισκέπτης
παιδια μιλανα και τα μυαλα στα καγκελα!!!φοβερη ποδομαλακια και ποδοπατημα μεχρι που μου στραγγιξε την τσαπου!!!!!κεφαλληνιας 75 προχθες!!!μιλαμε για τρελλα!!!
κατι τετοιο δηλαδη..

Συνημμένα

• babes_22085-095.jpg
    babes_22085-095.jpg
    50,3 KB · Εμφανίσεις: 48

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Ειχα πάει Σερβίων 26, Μεταξουργείο το Σάββατο, η Ταμάρα, έχει και μεγάλες πατούσες, αξιοπρεπέστατα δάχτυλα, τα εγλυψα, τα ρούφηξα, μου πάτησε τη μουρη και μου τον έπαιξε, εκτος απο ολα τα άλλα. Συνήθως σε σταθμο λαρίσης και Μεταξουργείο, οποτε έλεγα στην τσατσά "θέλω να γλύψω πόδια" δε μου έλεγε οχι.

πρόσεξες αν μπήκε στο δωμάτιο ξυπόλητη; Ρωτάω γιατι είναι Μεταξουργείο...

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
εγω παντως δεν εχω πετυχει ποτε πουτανα ξυπολητη παντα φορανε ψυλοτακουνα!!!δεν εχω πετυχει ομως ποτε πουτανα με καλσον!

johni0

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
ποδομαλακια σουπερ την τριτη απο τη μελινα στη σερβιων!!!!!

Είμαι και γω λάτρης των γυναικείων πατουσών, πού μπορούμε να βρούμε τις
Μιλένα(η Μιλάνα) Μελίνα etc.?
H Mιλένα στη Φυλής 71Α έχει πολύ ωραίες πατούσες και 8α τρελενόμουνα να τις γλύψω αλλά δεν τολμάω γιατί περπατάει ξυπόλητη μέσα στο δωμάτιο.
Κανα studio που να παίζει ποδολαγνεία/ποδοπάτημα υπάρχει?
Ευχαριστώ

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom