Pele141198
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2022
- Like
- 2.333
- Πόντοι
- 441
Κατά την ταπεινή μου άποψη , τέτοιου είδους πατούσες ,μιλφατες ψευτοπεριποιημενες μα και παρατημένες συγχρόνως , δεν είναι για πιπιλισματα και πολλά πολλά , είναι για ένα ξεροχυσιμο που τα κρατάς πάνω από 3 μέρες να τις τα πλημυρισεις τίποτα άλλο .Γνώμες; Είμαι λίγο διχασμένος...
Σωστός και καλό είναι να προσέχουν που μπαίνει το καλοκαίρι τα ποδαράκια τους κρίμα οι ποδολαγνοι να βλέπουμε σκασμενες φτέρνες και μισοβαμμένα νύχια.Κατά την ταπεινή μου άποψη , τέτοιου είδους πατούσες ,μιλφατες ψευτοπεριποιημενες μα και παρατημένες συγχρόνως , δεν είναι για πιπιλισματα και πολλά πολλά , είναι για ένα ξεροχυσιμο που τα κρατάς πάνω από 3 μέρες να τις τα πλημυρισεις τίποτα άλλο .
Ξεροχύσιμο κ τέλος!Κατά την ταπεινή μου άποψη , τέτοιου είδους πατούσες ,μιλφατες ψευτοπεριποιημενες μα και παρατημένες συγχρόνως , δεν είναι για πιπιλισματα και πολλά πολλά , είναι για ένα ξεροχυσιμο που τα κρατάς πάνω από 3 μέρες να τις τα πλημυρισεις τίποτα άλλο .
Είναι και το παπούτσι ντεκαβλέ, ρε παιδί μου, δεν βοηθάει. Και γενικά είναι κοπέλα αρκετά όμορφη και γενικά προσεγμένης εμφάνισης.Κατά την ταπεινή μου άποψη , τέτοιου είδους πατούσες ,μιλφατες ψευτοπεριποιημενες μα και παρατημένες συγχρόνως , δεν είναι για πιπιλισματα και πολλά πολλά , είναι για ένα ξεροχυσιμο που τα κρατάς πάνω από 3 μέρες να τις τα πλημυρισεις τίποτα άλλο .
Τύπε αυτά δεν είναι χοντροκομμένα σαν αρβύλες, ειλικρινά όταν βλέπω τέτοια κακάσχημα πέδιλα με πιάνει τρόμος, μην φάω καμμιά καρατιά στα απόκρυφαΕίναι και το παπούτσι ντεκαβλέ
Δειχνει για 35-36 νουμερο παπουτσιΓνώμες; Είμαι λίγο διχασμένος...
35 μου φαίνεται δύσκολο, είναι και σχετικά ψηλή. Εγώ το υπολογίζω γύρω στο 36-37 να πω την αλήθεια. Γενικά με αθλητικά τη βλέπω τις περισσότερες φορές.Δειχνει για 35-36 νουμερο παπουτσι
Στην 1η φωτο δεξια.
Έτσι όπως ζαρώνει τις πατούσες της και εγωΉμουν έτοιμος να τα χύσω
Ποδαράκια...με κολαγονο!!!Στην 1η φωτο δεξια.
Τι ποδαρες ειναι αυτες???
Για πατσα???
Όμορφα!Μύστες καλησπέρα
Mα βάλεις την πουτσα κάτω από την πατουσα να κατεβάσει το πόδι και να της την γαμησεις και να την χύσεις μέσα στο λαρύγγι να γεύεται και την πατούσα της μαζοΉμουν έτοιμος να τα χύσω
Στην παραλία