Νέα

Τέλος η δημόσια κ δωρέαν παιδεία(I love America)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pz89
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
αφου το εχεις βγαλει λοιπον σταματα να εχεις αποριες δημοτικου :)
θες να μας πεις ότι θεωρείς τις απορίες δημοτικού παιδαριώδεις και ότι έχεις όλες τις απαντήσεις σε αυτές? :birdman: πρόσεχε τι λες :birdman:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μαλακιες στον κυβο. Σου παρεχω δωρεαν παιδεια. Τη θες? Κατσε σπουδασε. Δε τη θες, τραβα κανε τον πολιτικαντη στον δικο σου χρονο με τα δικα σου λεφτα και εξω απο το πανεπιστημιο που πληρωνει ο αλλος για να μορφωθεις. Μια ζωη στην Ελλαδα φωναζετε για το δικαιωμα και αγνοειτε τις υποχρεωσεις. Το προβλημα στην Ελλαδα δεν ειναι οτι εμενα μου φταιει η φωκια η αιωνια φοιτητρια, το προβλημα στην Ελλαδα ειναι οτι υπερσπιζονται καποιοι μεχρι θανατου το δικαιωμα τους στην ασυδοσια, σε ολες τις εκφανσεις της. Και επαναλαμβανω για οσους δε φερουν blinders οπως τα αλογα ... δεν αποποιουμαι την υποχρεωση μου να παρεχω κοινωνικο κρατος για τους ασθενεστερους, αποποιουμαι την υποχρεωση μου να παρεχω κοινωνικο κρατος σε οσους κανουν στρεβλη χρηση αυτης της παροχης και δεν αναλαμβανουν τις υποχρεωσεις που απορρεουν απο αυτη.

νταξ τοτε εσενα θα σε φορολογουν για τον μητσο και τον κιτσο που ειναι καλοι χριστιανοι και διαβαζουν τα μαθηματα τους και εμενα που ειμαι πιο λατζ γκομενακι για οσους αρνεισαι να πληρωσεις εσυ, ομορφα; χαχαχαχαχααχχαχααχχαχααχαχ

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Δικαιωμα... αναφαιρετο... η αιωνια δωρεαν Παιδεια...

(00:10-00:20)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
θες να μας πεις ότι θεωρείς τις απορίες δημοτικού παιδαριώδεις και ότι έχεις όλες τις απαντήσεις σε αυτές? :birdman: πρόσεχε τι λες :birdman:

θεωρω οτι για καποιον που καυχιεται ανελλιπως οτι γνωριζει τοσο καλα τη χρηση της ελληνικης μια τετοια απορια ειναι τουλαχιστον παιδαριωδης....

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δε σου άρεσε ο νόμος Διαμαντοπούλου μωρή ροζ σύφιλη; Ε βέβαια, αφού μεταξύ των διατάξεων ήταν η διαγραφή απ'τα μητρώα των αιώνιων φοιτητών.
Γι'αυτό σκούζατε σαν γουρούνια που τα σφάζουνε όλοι εσείς οι δουλευταράδες και αφήσατε τις καφετέριες για να πάτε να δείρετε τους καθηγητές που προσπάθησαν να τον εφαρμόσουν. :birdman:
Εμενά μωρή συφιλιάρα πόρνη της ιπποκράτους δεν έχω κανένα θέμα να με διαγράψουν κ ούτε είχα ποτέ.

Το ότι εσείς οι συφιλιάρες πόρνες της ιπποκράτους έρχεστε να το παίξετε τιμητές είναι που σε κάνει να θες να τα σπάσεις όλα.... :birdman:

Αλλά 9.2%...και βλέπουμε για πιο κάτω...να'σαι σίγουρος πως έχει...να'σαι σίγουρος πως οι μέρες σου ως συνδικαλιστής τελειώνουν.

02CDD3664F05D0BB6E2AEEF72FCF408D.jpg

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.042
Πόντοι
216
εντάξει , για συφιλιάρες πόρνες μιλάτε ?  , οκ , καλά είστε εδώ, για μια στιγμή μπερδεύτηκα, νομίζα πως είχατε άλλο θέμα, συνεχίστε.

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μωρή ροζ χολέρα, ας σε διαγράφανε και μετά θα έβλεπα με τι μούτρα θα πήγαινες στον ντάντυ να του ζητήσεις ευρουλάκια για να πας στα μασατζίδικα. Από το αυτί θα σ'έπαιρνε και θα σε έβαζε να κουβαλάς καφέδες σε κάνα βουλκανιζατέρ για το χαρτζιλίκι σου. :birdman: :2funny:
Μια φορά παράσιτο δεν θα ήμουν όπως είσαι εσύ τώρα...ένα πράσινο σκουπίδι είναι δεδομένο πως δεν θα γίνω πότε.

Τώρα γκαρσόνι...κάτι άλλο...μικρή σημασία έχει.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
νταξ τοτε εσενα θα σε φορολογουν για τον μητσο και τον κιτσο που ειναι καλοι χριστιανοι και διαβαζουν τα μαθηματα τους και εμενα που ειμαι πιο λατζ γκομενακι για οσους αρνεισαι να πληρωσεις εσυ, ομορφα; χαχαχαχαχααχχαχααχχαχααχαχ

Πω Πω ... εβαλες και το χριστιανοι μεσα, με ρουμπωσες τελειως μιλαμε. Walking, talking stereotype.

Δικαιωμα... αναφαιρετο... η αιωνια δωρεαν Παιδεια...

(00:10-00:20)

Σ'αυτην αναφερομουν

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδες τι σκουζετε...οποιος θελει να σπουδασει ας παει εξωτερικο που εκει αμα δε τελειωσεις σε 4 χρονια σε διωχνουν,αμα δε περνας σχεδον ολα τα μαθηματα με τη μια παλι σε διωχνουν,αμα λειψεις πανω απο 2 φορες σε διωχνουν ξανα και παει λεγοντας...δεν ειναι τοσο δυσκολο να πας εξω αν σκεφτειτε ποσα δινουν οι γονεις σε 4-5 χρονια για τα βλασταρια τους σε μια σχολη στην ελλαδα...

στην τελικη οποιος θελει να σπουδασει και δεν εχει λεφτα ας δουλεψει κανα 2 χρονια να μαζεψει (δεν ειναι τοσο δυσκολο)

τα υπολοιπα που λετε ειναι απλως να περναει η ωρα...οποιος θελει να διαβασει και να μπει σε καλη σχολη εδω το κανει και τελειωνει...το θεμα δεν ειναι εκει...το θεμα ειναι τι κανει μετα αφου παρει το πτυχιο και κανει  μεταπτυχιακο...και καλη σχολη να χει τελειωσει πλεον τα πραγματα ειναι ΔΥΣΚΟΛΑ

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Μια φορά παράσιτο δεν θα ήμουν όπως είσαι εσύ τώρα...ένα πράσινο σκουπίδι είναι δεδομένο πως δεν θα γίνω πότε.
Αυτο παει να πει αυτογνωσια Κυριοι...
Ο Παπατρολης δεν ειναι παρασιτο, ουτε για την οικογενεια του, ουτε για το φορουμ, ουτε για την κοινωνια.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Εγώ απλά λέω...
Πως όποιος έχει δήθεν καημο που ζουμε το τέλος της δημόσιας και δωρεάν παιδείας...ας κοιταχτεί στο καθρέπτη και ας παραδεχτεί ειλικρινά πως δεν πήγε ο ίδιος ή το παιδί του σε εξωτερικό φροντιστήριο..πληρώνοντας ένα σωρό χρήματα στη παραπαιδεία...και δίνοντας ακόμα μια μαχαιριά στο σάπιο δωρεάν σύστημα μόρφωσης...
Μετά ας αμπελοφιλοσοφήσουμε για παιδεία, ανεργία, ελληνισμό...κλπ κλπ.

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αυτο παει να πει αυτογνωσια Κυριοι...
Ο Παπατρολης δεν ειναι παρασιτο, ουτε για την οικογενεια του, ουτε για το φορουμ, ουτε για την κοινωνια.
Ξανα διάβασε ρε στούρνο τι έγραψε...σε τι απάντησα...ε στούρνο...που έχεις καύλες να μου την πεις κ καταντάς αστείος.

Λέει αν με διαγράψουν θα με στείλουν για να κουβαλάω καφέδες...και απαντάω πως σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν θα ήμουν παράσιτο.

Εκτός αν θεωρείς τα γκαρσόνια παράσιτα.

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.042
Πόντοι
216
ήρθε το τέλος της δωρεάν σύφιλης στα μπουρδέλα.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Εγώ απλά λέω...
Πως όποιος έχει δήθεν καημο που ζουμε το τέλος της δημόσιας και δωρεάν παιδείας...ας κοιταχτεί στο καθρέπτη και ας παραδεχτεί ειλικρινά πως δεν πήγε ο ίδιος ή το παιδί του σε εξωτερικό φροντιστήριο..πληρώνοντας ένα σωρό χρήματα στη παραπαιδεία...και δίνοντας ακόμα μια μαχαιριά στο σάπιο δωρεάν σύστημα μόρφωσης...
επίσης, αν και δεν είμαι υπέρ της κατάργησης της δωρεάν παιδείας, να επισημάνω ότι -αν θυμάμαι σωστά- η παιδεία στην αρχαία αθήνα δεν ήταν ποτέ δωρεάν, σε τίποτα όμως δεν την εμπόδισε αυτό να αναδείξει αξεπέραστες προσωπικότητες

τότε όποιος είχε να πληρώσει μορφωνόταν από τους σοφιστές, οι υπόλοιποι κουβεντούλα στην αγορά και στα συμπόσια κι αν τύχαινε κανένας γαλαντόμος τύπου σώκρατες τσιμπούσαν λίγη γνώση

έτσι και τώρα, όποιος θα έχει θα τα σκάει, οι υπόλοιποι θα μπαίνουν στο νετ και θα ψάχνουν τους σύγχρονους σώκρατες όπως ο ΠΠ και θα ωφελούνται :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πω Πω ... εβαλες και το χριστιανοι μεσα, με ρουμπωσες τελειως μιλαμε. Walking, talking stereotype.

το θεμα σου ειναι αν σε ρουπωσα ; αν ειναι αυτο παλικαρε βραστα. θες κρατος δικαιου και αντι να παλευεις για την δημοκρατια που ονειρευεσαι με το να επιζητας παιδεια για ολους ακομα και αυτους που την καταχρωνται θετεις ορια στην δωρεαν παιδεια αφηνοντας το περιθωριο αυριο να τεθουν βαση αλλων δεδομενων νεες περικοπες για αλλους χωρους κατ επιλογη και με λιγα λογια αποδεχεσαι την καταργηση ενος μετρου που αποτελει προυποθεση για το κρατος δικαιου που ζητας. αν δεν το κατανοεις αυτο δεν μπορω να σου μαθω την αλφα βητα.

Εγώ απλά λέω...

ειναι σαν να λες σε ενα ασθενη κυριε αφου κανατε μπαι πας και καπνιζετε δεν σας κανουμε εγχειριση καρδιας και ας πεθανετε. και αφου τρωτε λιπαρα κομμενα τα φαρμακα για την χολιστερολη και αφου οδηγουσατε και τρεχατε δεν σας παμε νοσοκομειο ας πεθανετε να μαθετε εσεις.. ωραια λογικη ωριμη συνειδητοποιημενη και κυριως πολιτικη

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Εμενά μωρή συφιλιάρα πόρνη της ιπποκράτους δεν έχω κανένα θέμα να με διαγράψουν κ ούτε είχα ποτέ.
μάλλον γιατί ήσουν καλοβολεψάκιας κ δεν είχες κανά οικονομικό θεματάκι
εγώ που έτυχε να βγάλω το πολυτεχνείο στα 5+3 χρόνια, γιατί δούλευα σε δουλειές του κώλου από τα 18 μου, κ από το 4ο έτος δούλευα κανονικά σε τεχνικό γραφείο σα βοηθός μηχανικού (δεν είχα σφραγίδα, αφού δεν είχα πτυχίο) κάνοντας κανονικά δουλειές μηχανικού, γιατί να με διαγράψουνε ρε καραγκιόζη?
Κ πώς θα αποδείκνυα ότι δούλευα? Με την ανασφάλιστη εργασία σα delivery? Τι θα τους πήγαινα?
Ή στο τεχνικό γραφείο πώς? Με τις μηνιαίες συμβάσεις έργου? Χωρίς ένσημα κ τίποτα? Γιατί θα έπρεπε να είσαι αυτοαπασχολούμενος σαν ελεύθερος κ καλά, με την αλητεία των συμβάσεων αυτών, άρα να πληρώνεις μόνος σου ΤΕΒΕ, άρα από τα 650 (ναι, τόσα τρομακτικά λεφτά έπαιρνα για δουλειά μηχανικού) τα 300 να τα βάζω στο ΤΕΒΕ, γιατί ο εργοδότης χέστηκε να μου πληρώνει ασφάλειες κ να με απασχολεί κανονικά σα μισθωτό?
Εεεε εξυπνάκια? Να διαγραφώ εγώ ε?

Θα μου πεις η λύση είναι να συγκεντρωθείς αποκλειστικά στις σπουδές σου, κ άμα δεν την παλεύεις οικονομικά, να πάρεις δάνειο, στα πρότυπα του america κ του uk. Κ μετά να έχω μια θηλιά στο λαιμό μου μέχρι να φτάσω τα 40.

Λέει ο άλλος ο πανέξυπνος πιο πάνω ότι τα ελληνικά πανεπιστήμια φταίνε που βγαίνουν άνεργοι. Όοοοοοοοοοοοχι, δε φταίει το ότι δεν υπάρχουν δουλειές, τα ελληνικά πανεπιστήμια φταίνε που βγάζουν άχρηστους. Δε φταίει που κλείνει το ένα νοσοκομείο μετά το άλλο, με αποτέλεσμα οι γιατροί να την κοπανάνε προς εξωτερικό, δε φταίει που δεν υπάρχει ρευστό για να τρέξουν έργα, με αποτέλεσμα οι μηχανικοί να την κοπανάνε προς βορρά που υπάρχει πραγματική έλλειψη σε μηχανικούς. Κ να ανταγωνίζονται ισάξια μηχανικούς απόφοιτους από εξωτερικό. Δε φταίει η όλη η κατάρρευση της οικονομίας που δε βρίσκει κανείς δουλειά. Όποιος με σοβαρές σπουδές κάνει αιτήσεις για δουλειά στο εξωτερικό, καταλήγει με προτάσεις άνω των 50.000e ετησίως έξω, ενώ εδώ σαπίζει (αν είναι τυχερός) με 1000άρι. Αυτοί από πού αποφοιτήσαν ρε τραχανάδες μου? Από ελληνικά πανεπιστήμια αποφοιτήσανε.

Βγαίνει ο κάθε αγράμματος, ή βολεψάκιας, ή περαστικός από ένα δημόσιο ίδρυμα κ λέει το μακρύ του κ το κοντό του, ρίχνοντας χολή στα ελληνικά πανεπιστήμια για να δικαιολογήσει τη δικιά του ματαιοδοξία κ την ανικανότητα να σταθεί εκεί μέσα, χωρίς να μην έχει καμία σχέση πλέον με την τριτοβάθμια εκπαίδευση, στην οποία μπορεί να πέρασε πριν κάτι δεκαετίες. Άιντε κάντε μια βόλτα κ μιλήστε με τον πραγματικό ζωντανό πυρήνα των πανεπιστημίων, τους υποψήφιους διδάκτορες, τους ερευνητές, τους επιστημονικούς συνεργάτες, δείτε τι ΠΑΠΑΔΕΣ κάνουν με υποχρηματοδότηση, δείτε ανταγωνιστικές δουλειές τους, δείτε τι κομμάτι από την ευρωπαική πίτα των ερευνητικών κονδηλίων τραβάνε, πώς τους παρακαλάνε κολοσσοί να πάνε να δουλέψουν σαν seniors στα RnD τμήματά τους κ αυτοί προτιμούν από μεράκι να κάτσουν στο μπουρδέλο που λέγεται 'ελλάντα' κ να αμοίβονται τρίχες, κ να έχουν κάτι άσχετους τραχανάδες σαν του λόγου σας να τους σέρνουν τα απίστευτα.

Εεε όχι ρε φίλε, μπορεί να τελείωσα πριν 2-3 χρόνια, έκανα το σκατό μου παξιμάδι με οποιαδήποτε δύσκολη συνθήκη, αλλά αυτό που ξέρω είναι βάζοντας επιπλέον ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ στην ανώτατη εκπαίδευση (δίδακτρα κ πληρωμή των συγγραμάτων) δε θα γινόταν με τίποτα να αποφοιτήσω. Ήδη τώρα, με τα μειωμένα κονδύλια κ τον αποκλεισμό στην πρόσβαση επιστημονικής βιβλιογραφίας, είναι σχεδόν αδύνατον να παράγεις σοβαρή έρευνα. Βλέπω την αναλογία στο προπτυχιακό επίπεδο κ τρομάζω

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.042
Πόντοι
216
μπουρδέλα με δωρεάν γαμήσια υπάρχουν ? αυτό είναι το πρόβλημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom